Bunu buraya ayrilmak isteyip ayrılmayan kardeşlerim icin şöyle bir dert köşesi acayim dedim kendimde bunaldim ondan.. Benim ayrilmaya gitme sebebim fiziksel ve psikolojik siddet ..simdi bu ayrilmak istiyorum diyince sana 1 kurus vermem diyip kenara cikti arabasini bankadaki parasini hicbirsey talep etmedim kendime de nafaka talep etmedim o sekilde benimle anlasmaliya yanasti..iki cocuga toplam 5 bin nafaka kabul etti oda öderse.. Gelelim surec nasil gidiyor bir ay oldu mahkeme açalı gun ayin 21 ine verildi yani daha 22 gun kaldo mahkemeye bu gecen bir ayda nasil geciniyorum annemin evindeyim kira sıkıntım yok bu benim icin cok buyuk avantaj Allah annemden razi olsun.. ailemin dugunde taktigi takilari vermemistim yillardir bir ceyrekle iki gramda evlilik sürecimde ancak yapmistim kucuklerden bir iki bisey bozup bir ay gecirdim bir ayi bir ceyrekle gecirdim hatta.. karsi taraf her hafta gelip cocuklari goruyor buyuk oglumu goturup gezdirip getiriyor yas tutma donemim nerdeyse bitti baslarda cok agliyordum uzuluyordum artik gecim odaklaniyorum çocuklarım o kadar mutlu ki babalari evdeyken korkuyorlardi herseylerine kızıyordu simdi nasil iyi baba gorseniz adam beni sevmedigi icin bi ben yukmusum cok uzucu ama geciyor en azindan artik onlari gormek zorunda degilim bundan sonra ne olacak? Emzikli bebegim var ona kiyamiyorum o yuzden belediye yardimlarina basvurularda bulunucam onumuz ramazan belki fitre falan gelir bir sure cocuklarimla duzen oturtana kadar 5/6 sonra küçüğüm 2 yaş der o zaman emmeyi de artik birakabilir buralarda tarla bahce isleri olur cok ayri kalamazsam günlük yevmiyeli giderim bir iki bina temizligi arastiriyorum en guzeli de insan hasta olunca sukredermi etmeliymis... Cocuklarim hastalansa bizi perisan ederdi surekli azarlardi simdi cocuk dedigin hastayken bile guluyormus ay kurban olayim verene.. tabi bu surecte psikolojik terapi de aldırmak istiyor ailem bende ayni seyi dusunuyorum yani kizlar Allahima sukurler olsun hamdolsun eger bir eve sigamiyorsaniz sevilmiyor deger gormuyorsaniz biraz imkaniniznvarsa kendi omrunuzdenncocuklarinizin akil ve vicdan sagligimdan calmayon dualarinizi da eksik etmeyin