0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar , 2 yaş için oyun , hem eğlendirici hem eğitici , kızımla kaliteli vakit geçirmek adına internette alabileceğim oyunlar yada oyuncaklar yada yapabileceğim etkinlikler icin sizlerden fikir istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 

5 Cevaplar

0 oy
(459 puan) tarafından
Ucu açık oyuncaklar ile oynayın. Yani nedir bu atıyorum düz bir tabak. Bununla içinde yemek pişirebilirsiniz. Oyuncakları içine doldurup uçak yapabilirsiniz. Ters çevirip tepe yapıp üzerinden arabaları atlatabilirsiniz vb :) 
-Reklam-
0 oy
(406 puan) tarafından
Bime bitmeyen sticker kitabı geliyormuş benim ilgimi çekti isterseniz sizde bir bakın 
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Cok sey var aslinda da onemli olan cocugun becerileri neler biliyo neler bilmiyo bildigi seyleri tekrar ederse sikilir ve hic bisey katmaz 
0 oy
(5,298 puan) tarafından
Yükselen zekanın yaşlara göre setleri var kızım çok seviyor 2 yaşından beri her setini alıyorum. Yaz-sil kitaplar oluyor içinde. Uzun süre kullanılıyor hemde kalem tutma becerisi kazandırıyor
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Kizimin denge oyununun tahtalarınin her birine harfleri yazdım alfabeyi öğreniyoruz oyun anlamında bilemedim biz ne olursa oynariz
(3,520 puan) tarafından
Nasıl tahta kızz
(1,007 puan) tarafından
Jengayi diyorum ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
4 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.

406,230 soru