0 oy
245 göst.
Aile kategorisinde (313 puan) tarafından
Merhaba kizlar bilgilerim bana mail geldi googleden orda yazior : kişisel veriliniz dark web'de bulundu Google şifremi degstirdim zirat telefonda şifre degstirdim ( kimlik ve kartımı nasıl değiştiririm) eşime diyorum kimlik ve banka kartimi kayıp oldu yapik yeni yollasinlar diye ama yok diyor bakalım ne yapcaklar zaten hesabında para yok bişey yapamazlar.. sizce ne yapmam lazım 

6 Cevaplar

+1 oy
(318 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dolandırıcı olabilir mi?
(313 puan) tarafından
Evet maalesef aptalim
-Reklam-
0 oy
(6,452 puan) tarafından
O nasıl oluyor ki canim
(313 puan) tarafından
My spy diye bişey var telefo takip bende sitte girdim kimlik ve banka kart istediker 3gun iptal etmeye çalıştım evet iptal etiller ama dediler iptal etmek için kimlik lazım bende aptalca attim
0 oy
(3,323 puan) tarafından
Dark web nedir bilgileriniz nasıl alınmış ki
(313 puan) tarafından
Google uzeri
0 oy
(4,564 puan) tarafından
Dark webte bilgilerin olsa neden sana mail gelsin 

Direkt santaj yaparlar 

Ben senin yerinde olsam savciliga gider suc duyurusunda bulunurum biri şaka yapiyorsada elinde patlasin
tarafından
Dark web senin bilgilerini çalanları bulan bir uygulama diye biliyorum
(313 puan) tarafından
Googledj geldi mail
(313 puan) tarafından
İnanmiyorsa resim atarım
(4,564 puan) tarafından
Dark web pislik bir yer ya ne ararsan var
0 oy
tarafından
Dark web muhtemelen kişiler bilgilerinizin başkasına ulaştığını bulmuştur.  Hiç birşey yapamazlar . Alışveriş yaptığın mağazada bile kimlik bilgilerini veriyorsunuz zaten. Satılması çok normal . Dolandırıcılara kanmayın yeterli 
(313 puan) tarafından
Ama banka hesabım da var o ne olcak
tarafından
Hesabım derken IBAN numarası mı yoksa hesap şifreleri falan mı
(313 puan) tarafından
Hesap şifreler hane zirat uygulama var ya orda sildim bişey sorcam şimdi o zirat uygulamada kartım calindi/kayboldu yapsam kartı kapatacaklar ve IBAN numarası simincek demi öyle olsa şimdi hemen uygulamada böyle yapim
0 oy
(3,328 puan) tarafından
Dark web internettin kirli yüzü aşırı pis iğrenç şeyler var, biri size oranın adinj kullanip şantaj yapıyor şikayet edebilirsiniz 
(313 puan) tarafından
Nerde şikayet edicem eşim birakmiyorki bişe yapım yeni kimlik kart baş vuru yapmak istiyoru
(3,328 puan) tarafından
Ancak savcılığa şikayet edebilirsiniz ama şu da bir gerçek malesef bir ara e devlet hacklendi ve orada hepimizin bilgileri var açıkça ben şaşırmadım size mesaj atılmasına.  Bir tane site varmış orada herkesin bilgileri gözüküyormus. Eşin bir konu da haklı canim
(313 puan) tarafından
Çok korkuyorum diyor yapcak bişey yok yane hiç bişeye karişmiyim diyor herşey nasıl olduys öyle bırakalım diyor
(3,328 puan) tarafından
Korkmakta tabi ki haklısın canım ama dediğim gibi eşinin bilgileri bile başkalarında mevcut malesef ki. Sen banka şifreni değiştir gmail felan herşeyin şifresini degistir.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 289 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esraarammm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 539 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busrabetulll (780 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu

404,779 soru

12,125,378 cevap

36,483 kullanıcı

...