+1 oy
426 göst.
Aile kategorisinde (3,048 puan) tarafından

Merhaba hanımlar nasılsınız yemekler yendimi :angel:

Gelin cay içelim tatlımda var benim herif kahveye gitti beraber çalıştığı arkadaşı yarın akşam yurt dışına gidecek bende gule güle dedim arada çıkmak onunda hakki  diye düşünüyorum :P 

Herifim sağ olsun bu akşam yine beni mutlu etti meşrubat bardağımin 1 i kırıldı takim bozuldu dün akşam kırıldığı için çok üzüldüm oda gitmiş meşrubat bardağı almış birde 7 tane almış olurda kirilirsa takim bozulmasin diye :woot: 

2 takımda 3 lü saklama kabi almış :devil: bayılıyorum mutfak eşyalarına beni mutlu etmeyi biliyor biriciğim 8-) 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,758 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
afiyet olsun canım, güle güle kullan inşallah 

kız bende bayılıyorum mutfak eşyalarına ya , geçen rüyamda eşim bana bi sürü saklama kabı alıp gelmiş hshshhs o derece yani
(3,048 puan) tarafından
Ah tek değilmişim buna çok sevindim
-Reklam-
0 oy
(637 puan) tarafından

Afiyet olsun abla güle güle kullan bende tarçınlı kurabiye milföy hamuruyla patatesli börek yaptım kek de vardı yeni içtim çayı da bulaşık yıkayacağm

image

(3,048 puan) tarafından
Tarçını ben pek sevmiyorum patateslide güzel oluyor ama çocuklar gelecek o yüzden çikolatali yaparım yesinler diye seviyorlar
(414 puan) tarafından
Tarçınlı kurabiye nasıl yaptın çok uzun süredir hamur işi yapmıyorum
(637 puan) tarafından
Aynn çikolatalı da güzel oluyor
(637 puan) tarafından
Aslında çok çok kolay bir tarif ve yumurta süt yoğurt istemiyor Nefis yemek tariflerine baktım yaptim ben tarçınlı kurabiye tarifi yazınca çıkıyor
(414 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(4,021 puan) tarafından

Hemen geliyorum adres ver bacım çay istiyor canım ama biz ödev yapıyoruz bir yandan da diğer kızımla uğraşıyorum:angel:

(4,021 puan) tarafından
Başınız sağolsun rabbim bolca sabır versin inşallah. İstanbul yorucu biraz ve çok kalabalık bir şehir
(3,048 puan) tarafından
İnan normalde İstanbul'u gezmek için severim ama yaşamak için nefret ederdim eşimle ilk görüşmeye başladığımızda eşim İstanbul da yaşıyordu bana çok yalvardı ben asla dedim ama baktık canımız yanıyor artık neresi olursa olsun Sakarya dan çıkalım
(4,021 puan) tarafından
Bir nevi iyi yapmışsınız inşallah her daim mutlu olursunuz çoluk çocuk rabbim uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin size
(3,048 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim herkese huzur nasip etsin
(4,021 puan) tarafından
Amin amin canım
0 oy
(478 puan) tarafından
Ay canım nasıl çay çekti:p
(3,048 puan) tarafından
Gel canim koca demlik kaldı beraber içelim
(478 puan) tarafından
Çok isterdim :) afiyet olsun canım
0 oy
(414 puan) tarafından

Yâ çok şekersin maşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billâh muhabbetiniz daimi olsun 

image

image

(3,048 puan) tarafından
Ah ne güzel renkleri kime yapıyorsun
0 oy
(496 puan) tarafından
Afıyet olsun bende demlıyorym inşallah :) 
(3,048 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(972 puan) tarafından

image

afiyet olsun bizde nasipse çay icecez  ah bazen kocalar düşünceli oluyor sağ olsun benim eşimde bugün evdeydi bizi çıkartı dışarı sonra AVM tutru yaptık bunaları hep görüyordum  ben başka birşeye bakarken bı bakktım eşim bunaları almiş sen beğendin diyor çay siftahi açim dedim eşim diyor patlar ee neye aldın dedim bilmem sen beğendin die su falan içersin :Dsizce patalrmi çay içiliyor sonuçta satılıyor sizce.?

:D

(3,048 puan) tarafından
Böyle kocaların rabbim sayısını arttirsin inşallah
(972 puan) tarafından
Amin amin He valla sağ olsun gözümü birşeyde birakmmamis bugüne kadar☺️8 yılımızı devirdik çok şükür
(3,048 puan) tarafından
Elhamdülillah cnm benimkide öyle bizde 7 yıl oldu ben razıyım Allahta razi olsun ♥️
(972 puan) tarafından
O hemen hemen aynıyız rabbim daim etsin cnm
 (⁠*⁠_⁠*⁠)
(3,048 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ hepimizin İnşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 294 göst.
25 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 337 göst.
2 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,048 puan) tarafından soruldu