0 oy
52 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (618 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim mide bulantım çok oluyor hiç bişey yemek gelmiyor içimden sadece peynir ekmek iyi geliyor nasıl başa çıkacam bu bulantı ile bide ilaç aldım prilam diye nasıl içmem gerek ? Bide boğazım da yutkunurken ağrı oluyor hasta olacam ne yapmam lazım ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum hamile oldugimdan beri sürekli karnım ağrıyor sürekli modemin suyu ağzıma geliyor hiç biseyden zevk almıyorum yemek yiyemiyorum nolacak böyle 

3 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
Normal ben bir hafta boyunca kustum yemek yedim kustum dururken kustum ben de dayanamadım prilam yazdırdım günde bir dedi ama günde 2 de yutuluyor reçetesinde de yazıyor ben akşam yutuyorum en azından sadece biraz bulantı oluyor kusmuyorum mutfağa giremiyordum herşey kokuyordu şimdi çok daha iyi 
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğim benimde aynı dediğin gibi geçmişti 10 haftalıkken yemek yemedigim için hamile kaldığımdan beri kan kusuyordum en son hastaneye gittim ilaç verdiler akşam sabah olmak üzere içtim faydası olmadı bu sefer ilaçtan da migdem bulaniyordu bu şekilde 5 ay sürdü canım inşallah seninki erkenden biter salatalık türü yeşillik türü mesela meyve o tarz şeyler yersen rahatlatır 
0 oy
(604 puan) tarafından
Gece yatağa giderken 2 tane ard arda içiyorum gün boyu şükür rahatım gün içinde içmiyorum midemi bulandırıyor 19 haftalık oldum hala içiyorum can kurtarıcım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 81 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .misafir.kullanici. (291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 110 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 20 göst.
+1 oy
2 cevap 52 göst.

409,942 soru

12,325,694 cevap

39,090 kullanıcı

Kategoriler

...