0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (691 puan) tarafından
Pazar günü düğün vardı eşim kendim gidicem dedi kızımla beni götürmiuecekmisin dedim, gidesin yok senin heralde dedi, nerden çıktı o dedim, (bir gün önce bana düğün var dedi bende bizdemi gıdecez demişim kızımla) bu laf üzerine bizi düğüne götürmedi gidesin yik senin heralde diye saçmalama ne alaka öylesine sordum dedim, cevap vermedi koydu gitti, kızım arkasından ağlayarak kaldı. Konuşmuyorum kendi gitti şen dullar gibi, çok gücüme gitti. Siz olsanız tepkiniz nasıl olurdu ne yapardınız

15 Cevaplar

+2 oy
(4,296 puan) tarafından

Allah razı olsun der gelmesine kahvesini tatlısını hazır ederim 

(1,428 puan) tarafından
Çok çok.cokkkkkk ++++++
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm kırılmaya tartışmaya deymez çocuk ta işe giderken de ağlıyor napsin çocuğudami alıp gitsin ne gerek var
-Reklam-
0 oy
(370 puan) tarafından
Valla aklıma bi çok şey gelirdi bozulurdum haliyle
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Keşke benide goturmese her yere  bende evde durmak istiyorum çocukla zor oluyor perişan oluyoz zaten kafam şişiyor düğün filan hiç çekemem keşke benimkide gidse gelse.her yere sürüklenmek yoruldum
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Yakınlığına bağlı. Ben sevmiyorum açıkçası öyle düğün dernek. Arkadaşlarının düğünlerine falan gitmiyorum o kendi arkadaşlarıyla gidiyor. Evlenecek kişiye çok yakın değilsem gitmemek sorun değil benim için şahsen
0 oy
(922 puan) tarafından
Canım yakın akraba düğünü mu yoksa benim eşimde tek gider ben gitmek istemiyorum genellikle arkadaşlarinin düğününe tek gider akraba olunca zaten birlikte gideriz ama diğer türlü yabanciysa ben gitmem 
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Dullar gibi...hepsini okudum buna takıldım dul olmak kötümü keşke bekar gibi deseydin..
(691 puan) tarafından
Bizim buralarda öyle laf vardır evli ama bekar gibi davranan insanlara derler (şen dul gibi kendi gidiyor geziyor diye) sizi üzdüysem kusuruma bakmayın
(1,428 puan) tarafından
Yok ben dul değilim ama belki aramızda olan vardır özür dilemene gerek yok canmm
tarafından
Kız kadın evli kocası bekar gibi takılıyor diye öyle demiş bence
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Bende bozulurdum açıkçası düğünde herkes süslü püslü açık saçık oluyo e devirde kötü kıskançlığıma yenik düşerim ben ya.. bensiz gitmesine gönül koyarım.
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Gittiği düğünün kime ait olduğuna bağlı. Zaten eşim bensiz gitmez akraba düğününe falan. Ama arkadaşının düğünüyse kendisi gitsin, ne yapacam orada zaten
0 oy
(1,862 puan) tarafından

Teşekkür ederdim gidince de 100 kez arardım hadi gel artık diye :D

Hiç sevmem düğün dernek

0 oy
(520 puan) tarafından
Canıma cincom canim bu günlerde 35 haftalık hamileyim goturmedin zaten beni evden cikasim gelmiyor hiç kimse 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ben gitmiyorsam o düğüne o da gidemezdj ama sana laf bırakmamış söyleyecek çok şey var ama sıkma canını kocadir diyorum 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ben cok yakin akraba olmadgi surece gitmiyorm canm esim gider mesela ama oda oyle dugun bitene kadar durmaz takisinj takar 1saat gozukur gelir.okadr dugun nusan sunnet oluyorlj valla hepsine gidicek gucum yok 3tanede covuk olnca esim hallediyor 1saate geliyor.takilmiyorm isimede geliyor.ama gidipte dugun bitene kadr falan dursa istemezdm acikcasi baska seyler dusunurdm
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Bahane etmiş açık açık 

Konusmazdim valla 
0 oy
(974 puan) tarafından
Eşimle bugüne kadar en fazla 3 düğüne gitmişimdir düğün var dediğinde nerem ağrısa diye düşünüyorum çünkü ben kendi sülalemin düğününe de gitmem ondan dolayı götürmüyorum dese bile umrumda olmaz çünkü sevmiyorum düğün
0 oy
(51,324 puan) tarafından
tek gitmek istemis bahane uretmis sizinle gitmek istese sen gelmek istemiyorum bile desen ısrar ederdi gel diye 

kimik dugunuydu arkadas ortamımi vardi

İlgili sorular

+1 oy
46 cevap 955 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
0 oy
6 cevap 329 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 253 göst.
7 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,601 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler