0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
İlk oğlumun adı Kerem çok yakışıyor oğluma adı :) Bi daha oğlum olacak eşim Kaan koyalım diyor. Karakteristik özellikleri nelerdir merak ediyorum. Oğlunun adı Kaan olan anneler yazabilir mi :) 

7 Cevaplar

0 oy
(4,981 puan) tarafından
Kaan değilde efeler ahhh o efeleeer
(1 puan) tarafından
:D Efe ismide çok hoşuma gidiyor hele böyle tombiç ve yaramaz olurlarsa çok tatlı olmuyorlar mı :D
(51,324 puan) tarafından
baskasinin cocugunda tatli oluyor kendininki yaramaz olsa dayanamazsin☺️
-Reklam-
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Kaanlar bence çok inat dediğim dedikler ve istedikleri şeyi elde edene kadar vazgeçmiyorlar kaç tane tanıdıysam hepsi aynı oğlumun adı da kaan çok zor bir çocuk
(1 puan) tarafından
Allahım onlara sağlık sıhhat versinde inşaallah büyüdükçe daha iyi olurlar :) Kaan isminden vazgeçtim yorumlar sayesinde :D
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bi tanidgimin oglunun adi kaan.yani covuk dogdugundan beri sorun hic susmazdi kac kisi bakmaya calisirdi herkez illallah etmisti.cocuk buyudu cok inatci dedigim dedik ve yaramaz bisi oldu cokta sinirliydi.
(1 puan) tarafından
Benim oğlum Kerem de de fazlasıyla inat var :( ama genel olarak pek iyi izlenimi bir isim değil Kaan :(
0 oy
tarafından
Oglumun ıkı adı var bırı kaan asırı huysuz okula basladı ordakı herkes sıkayet edıyor hergün dua edıyorum uslalansın dıye
(1 puan) tarafından
Allahım yardımcınız olsun. Ama Kaan isimli çocuklara çok akıllıdır diyorlar :) eminim uslanacaktır.
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Kaan değil de Kağan daha güzel .d benim oğlumun adı Kağan ve kendisi henüz 11 aylık. Emeklemeye başlayana kadar çok akıllı tatlı bir şeydi ama paşamız şu an çok yaramaz her şeye elliyor dağıtıyor yerinde durmuyor, çok inatçı ve sinirli bir beyefendi .d 
(1 puan) tarafından
Evet aslın olması gereken Kağan ama kimlik bilgilerinde problem yaşamamak için Kaan koyuluyormuş genelde. Ah Kaan ismi bende geçer not almadı :(  tabii herkes bir olacak diye bişey yok ama isimlerin karakter özelliklerine çok inanırım.
(1,611 puan) tarafından
Kimlik konusunda doğru uyarmak lazım sürekli :)) karakter olarakta çoğunluk böyle sanırım inatçı yaramaz falan :)) hakkınızda hayırlısı
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Bizim sınıfta bi kaan vardı. Biraz marjinaldi. Komik bi tipti. Kimseyi umursamaz gibi bi havası vardı. 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
Bir akrabam var evlerden ırak büyüdü oglu oldu kendi adini verdi daha beteri oldu ☺️ diyeceklerim bu kadar ☺️

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 187 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde BALIMMM (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 320 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 1,178 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (2,201 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...