+1 oy
298 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,799 puan) tarafından
Iyi akşamlar kızlar,

Ne zaman annemlere gitsek azar yiyorum yada elestiriliyorum. Ben mi abartıyorum acaba. Ağzımı açıp bir şey desem özellikle eşime annem hemen bana kızıyor. Sus cevap verme diye. Akşam onlardaydik yemek yedik ben de bulaşık yıkıyorum. Kızım acıktı eşimi cagirdim mamasını hazırla da yeğenim kıza yedirsin diye. Annem kızmaya başladı işte adama iş buyuruyorsun sen yapsana diye elim köpüklü bulaşıkta bu arada . Ben de dedim anne ne alakası var altı üstü biberon maması yapıp verecek ılık su hazır termosta yapsın ne var ki bunda. Bu sefer de işte ben sizin yasinizdayken babana hicbir iş yaptırmadım her işi ben yapardım hizmet ederdim demeye. Bu durumdan hep şikayetçi bu arada sürekli babamla kavga ediyorlar. Ben de anneme yaptın da ne oldu hep sıkıntı çektin hiç mutlu değilsin hep ezildin dedim. Evet ezildin siz de ezilin dedi. Anne insan kızına öyle mi der bem ezildim bakın siz şu hataları yapmayın kendinizi ezdirmeyin demen lazimken  senin dediğin şeye bak dedim. Bu sadece yaşananlardan bir tanesi. Cevap versen kusuyor.  Benim kızlar hazır cevap hemen laf söylüyorlar ben öyle bir anne miyim başkasının çocukları annesini el üstünde tutuyor benim çocuklar beni sevmiyor diye. Gelene kadar saçma sapan konulardan söylendi durdu. Sadece içimi dökmek istedim 

11 Cevaplar

0 oy
önce (802 puan) tarafından
İlk defa bir annenin böyle dediğini duydum çok yanlış düşünüyor gerçekten. Sende onun dedilerini dinlemiş gibi yap 
önce (1,799 puan) tarafından
Yapamıyorum artık 39 yaşına geldim kaldıramıyorum yalan değil annem bile olsa beni çok geriyor. Ha iyi niyetinden yapıyor ama yanlış yapıyor. Doğrusunu anlatınca da zoruna gidiyor . Bizi kötü evlât görüyor
Eşinle aranda sorun yoksa huzurunuz yerinde ise kimsenin tavsiyesine kulak asma derim
Yok canım ben kendi bildiğimden şaşmam zaten.
O zaman söyleyenlere kulak asma dert edinme
-Reklam-
0 oy
önce (2,064 puan) tarafından
Cok kotu bisi gercekten acaba kiskanclik olabilir mi.hani kendisi yasamamis sizde yasamayin hesabi olarak.bilemedim yani aklima bu geldi sadece.
Kıskançlık yok ama küçük yaşta annesi ölmüş babası evlilik derdine düşüp 2 defa üvey anne getirmiş hiç mutlu olmamış. Mutlu olmayı bilmiyor zaten ama bunun sebebi biz değiliz ki. Bosanicam diye aklı çıkıyor. Çok yıpratıyor insanı. Bunca yıl bir kez olsun takdir ettiğini övdüğünu görmedim
0 oy
önce (623 puan) tarafından
Gıtmem yerinde olsam ne kafamı agrıtıcam herkes yerınde mutlu olsun
Zaten senede toplasan 5 kere anca gidiyorum . Yatili değil
0 oy
önce (891 puan) tarafından
Demek ki kocan seni dovse "sus kocandir döver de sever de" diye arkanda durmayacak. Bence annenle arana mesafe koymalisin. 
Duracagindan emin değilim zaten.
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Merak etme canım benim annemde aynı 

O kadar çıkarcı menfaatci ki 

Eşimle bi konu olsun haklı yada haksız oluyum kimse yokken bana hak verir beni doldurur eşim varken de beni kotuler haksız bulur beni suçlar 

Benim de çok agrima gidiyor artık şimdiye kadar annelik gormemisim şimdi de görmüyorum 

Insan öz annesinden destek gormedikten sonra kimseden de görmez valla
Çıkarcı menfaatçi değil yalan yok hep maddi olarak yanımızda olmaya çalışır. Güzel bir yemek yapsın hemen çağırır gelin beraber yiyelim sizsiz boğazımdan geçmedi diye. Ama psikolojik olarak insanı bitiriyor . Hep benim dediğim olsun bütün kararları ben alayim he şeye karışayım ister.
önce (2,377 puan) tarafından
Allah anneninde hayırlısını versin
0 oy
önce (50,425 puan) tarafından
annelerin ayari kaçıyor bazen nazlari kizlarini geçiyor o yuzden benimkininde kusmeleri meshurdur küs yine tasindim ettim sormadi bile npatiniz diye 
Bir şey olsa kusuyor evet. Kızımın ismini koyacagimizda ben beğenmedim koyma dedi. Ben de koyacağım ben beğendim karışma dedim diye bana küstü. Ki ben 36 yaşında 2 defa tüp bebek tedavisiyle anne oldum . Benim yanımda olmasi gerekirken bir de bana trip atıyor.
0 oy
önce (159 puan) tarafından
Maalesef benim kaynana da öyle oğlu iş yapınca sanki brm kadınlık yapmıyormusum gibi konuşuyor uok sen benim ogluma docuk mu baktiriyorsun yok çamaşır mi utuletiyorsun. Eski kafalar erkek eve para getirir kadin da kölesi olur mantığındalar. Annen esin padişah sende cariye gibi davran kafasında kötü niyetli değil ama yanlışının farkında değil bence.
Bir şey olsa sürekli daha ne istiyorsun çalışıyor para getiriyor ya diyor. Her şey parayla çözülecekmis gibi.
0 oy
önce (1,511 puan) tarafından

Annesi tarafindan kiskanilan kizlar kulubu açsak :'(

Benim annemde ayni sekilde canim malesef boyle insanlar evlatlarinin mutlulugundan mutsuzluk duyanlar. 

Bende annemle 2aydir küsüm sebebi  senelik izinde yanina gidince niye temizlil yapmamişim. 

Ben karşilik verince de suclu durumuna düsürdü. Zehir etti. Benim davranisimdan kinlenerek esime cocuguma küstü . En son artik ipler koptu

İcim aciyor mu aciyor ama dayanmak istiyorum. 30yasina gelmis bi insana bu sekilde davranamayacagini ögrenmesi lazim. Senin annende aynisi biz karsilik vermeyip sustukca onlar kendi laflarinin icimizde yara acmadigini dusunuyolar. 

Karsilik verince de hayirsiz evlat. 

önce (1,698 puan) tarafından
Böyle şeyler görmesem annemden bir tane var sanıcam ama üzüldüm gerçekten keşke bizi biraz anlayıp işimizi kolaylaştırsalar :( Benimki asla dile getirmez hep mutlu olun istiyorum der ama alttan alttan işte benim annem neler çektirdi o şu bu neler çektirdi diyerek aslında aynılarını kendisi bana yapar. Aylardır düzgün barışamadık en son kalbimi kırdığı bir şeyi söyledim yine anlamadı artık hep susmaya çalışacağım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin sizi de inşallah
Bilinç altına işlemiş bazı şeyler yanlış yaptığını da düşünmüyor asla. Kötü niyetle yapmıyor biliyorum ama yanlış yapıyor ve bunu anlatamıyorum ve bu yaptıkları insanı çok kırıyor. Biz kardeşler olarak hep aman annem üzülmesin mutsuz olmasın ona kötü bir laf gitmesin bizim yüzümüzden diye çok taviz verdik. Hiç gençliğimizi bile yaşamadık. Hâlâ aynı şeyi bekliyor.
önce (1,698 puan) tarafından
Anlıyorum canım haklısın maalesef anlamayacaklar. Belli bir yaşa gelmişler kafa yapıları hiç değişmeyecek. Münakaşaya en az girecek şekilde idare etmemiz lazım. Biz de bu zamana kadar çok şükür büyük şeyler yaşatmadık. Abim uzakta hepimiz soğukkanlıyız ama o kişiliğime rağmen hiç koparıp atmadım dengede durmaya çalışıyorum tam oturtamadım o ilişkiyi de işte kelin ilacı olsaa:) konuştuklarını duymamak lazım sanırım
Zaten 10 laf dese 9 unu duymuyorum . Birine cevap veriyorum . Eee insanın dayanamıyorum. Bu seferde hayırsız evlat oluyorum.
0 oy
önce (815 puan) tarafından
Ayy abla , abla diyorum yanlış anlamayın ben 25 yaşındayım yorumda 39 yaşında olduğunuzu gördüm insan bir yaştan sonra da kaldıramıyor bazı şeyleri benim anneannem de annemlere çok karışır en küçük teyzemle yaşıtsınız Allah sabır versin 
Bundan 1 - 2 ay önce post açmıştım eşimle kavga etmiştik onda bile beni haksız gördü . Hakaret küfür bir ton laf saydı haklı olmama rağmen.
0 oy
önce (477 puan) tarafından
Keşke canım bende size içimi dökebilsem o kadar yanlızımki karnımdaki bebekte etkileniyor seni çok iıi anlıyorum ağlamaklı kaldım gece gece zor tutuyorum kendimi üzüldüm bügün de zaten sanada üzüldüm bu arada Allahım sabır versin bize :(
Başkasında hak verdiği şeyi biz yapınca biz ağzına geleni sayıyor
önce (477 puan) tarafından
Annen mi canım sorma
0 oy
önce (5,233 puan) tarafından

Oyle görmemişler erkek hep baş üstünde tutulmuş benim annem de bu kadar olmasa da yapma kızım üstüne gitme kızım vs der ama eşimin yanında nadir der belki ondan öyle diyordur eşin ben severek yapıyorum anne sorun yok falan desin benim eşim simarirdi hemen bak annen bana iş yaptirmani istemiyor derdi kaynanam da oğluma iş buyurma ne istersen ben yaparım derdi aslında farkında olmadan evlilik hayatımızı bozuyorlar çok yanlış 

Eşim de tam tersi annemi görünce şımarıyor sanki bütün işi ona yaptiriyormusum gibi gaza geliyor. Annem de onu öyle görünce iyice gaza geliyor.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 260 göst.
15 Ekim 2024 Aile kategorisinde 16w7e8w8 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
19 cevap 470 göst.
3 Ekim 2024 Aile kategorisinde Linkin (18,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 295 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu