0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19,483 puan) tarafından
Kızlar yıllardır alerji cilesiyle yaşıyorum. Ve bugunlerde iyice azdı. Bı hastalık bı alerji derken bı turlu iyilesemiyorum. Hep burnum akiyo. Eskiden alerji ilaçları kullanıyordum. Ta ki ilk çocuğuma hamile kalana kadar. Hamilelikte emzirmeydi derken bu zamana geldim. Yani 5 yıldır ilaç kullanamıyorum. Bugunlwrde de iyice artınca doktora gitsem mi diyorum tekrar. Bilen varsa yazarsa sevinirim. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi ilaç canım. Internette süte geçişi çok azdır içilebilir yazıyor. 
(19,483 puan) tarafından
İşte hiç gitmedim yıllardır. Bilmiyorum. Burdan aldığım cevaba göre gideyim demiştim. Yorumlarda doktor vermedi diyenler var. Sanırım gitmem
tarafından
Doktoruna git canım belki alternatif ilaç vardır neye alerjin var
tarafından
Avil geçer sute
tarafından
Geçiyor evet
(19,483 puan) tarafından
Ağaç tozları ev tozu falan filan . Avil çok hafif belki o geçmez diyodum. Bak o bile geciyomus. Sağolun kızlar
-Reklam-
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Mutlaka dr ile görüş öyle kullan Ablama izin vermemişti 

(19,483 puan) tarafından
Doktora sormadan almam da işte doktora gitsem ne der acaba diye bilen varsa önce buraya sorayım dedim. Ablama vermediyse muhtemelen bana da vermez
0 oy
(12,583 puan) tarafından
osman gönülal emzirirken içilebilen ilaçlar videosu var canım.ona bak hepsi içilmiyor 
(19,483 puan) tarafından
O aklıma gelmemişti dostum sağol bakayım bi
(12,583 puan) tarafından
bana aile hekimi yazdı içebilirsin diye, ama videoda ondan bahsetmiyordu, eşim içmeme izin vermedi :)) şu anda da burun tıkanıklığı kuruluğu yaşıyorum artık bitkisel uçucu yağlarla çözmeye çalışacam
(19,483 puan) tarafından
Ya sana da geçmiş olsun.
0 oy
(66 puan) tarafından
Bana doktorum izin vermemişti
(19,483 puan) tarafından
Bana da vermez heralde . Neyse bebeğim 16 aylık oldu. 8 ay daha dişimi sıkmam lazım sanırım
(66 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Alerjik olmak zor bir durum
(19,483 puan) tarafından
Sağol dostum sana da
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Allerset kullanıyordum doktor biraz çekimser kaldı ama ictikten sonra 2 3 saat emzirme demişti sonra başka bir doktor emzirmeye mani olmayan bir ilaç yazmıştı adını hatırlamıyorum bir süre onu kullandım bir de astim gibi durumlar yaşarsam diye nefes çektiğimiz bir aparat vermişti. Düzenli kullanmıyorum ama çok zorda kalırsam atak yaşarsam allerset alıyorum arada ve üstüne emzirmem gerekebiliyor bazen. Allah korusun imsaallah bit şey olmaz diyorum. Nadiren oluyor.  Aslında doktora gidip zararsız olani tekrar yazdırmak gerekiyor ama allerset ile alakalı da kesinlikle kullanmamalison demediği için nadir de olsa alıyorum onu ben. Alerjim şiddetli astima döndüğü zaman falan
(19,483 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun dostum.. benim astıma dönük değil şükür ama kullandığım alerji ilacı da ağırdı. Bana da öyle der heralde. Ya da hiç içme der.
0 oy
(779 puan) tarafından
Maalesef bende aynı durumdayım ve doktora gittim emziren anneler kullanamaz dedi. Sprey bile yazamam sana dedi. Oda bebege geciyomuş. Bende oğlumu emzirmeden keser kesmez gidecem çok kötü bı illet bu alerji. 
(19,483 puan) tarafından
Ya sorma bı grip oldum tam iyilesiyo gibi oluyorum tekrar burnum akiyo sonra başa donuyo alerji zannediyorum. Bı bakmışsın tekrar grip alerji mi grip mi onu bile zor ayırt ediyorum artık.0 bana da fenalık geldi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mursi (1,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Alisimm (2,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 733 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 609 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Befo (5 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı