0 oy
257 göst.
Aile kategorisinde (3,456 puan) tarafından

Hanımlar Bizim pusetimiz kırmızı bu şeylerden hangisi güzel sizce 

Benim gönlüm beyazdan yana ama çabuk lekelenirmi diye düşünüyorum 

image

image

8 Cevaplar

+1 oy
(10,947 puan) tarafından
2.güzel. kirlenir de aman aman leke olmaz, pusete ne dökülecek ki 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım
(3,456 puan) tarafından
Oda doğru otobüsle dolmuşla sağa sola gittiğim için sağa sola sürtüp leke olurmu diye düşündüm
-Reklam-
+1 oy
(1,782 puan) tarafından
Grinin benzeri bende var çok güzel kır yok birşey yok  yere değiyor uçları kır belli olmuyor beyaz hemn kiri gosterir bu seferde sürekli yıka rengi de gidiyor 
(3,456 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm benimde şahsi aracım Yok saga sola giderken otobüs dolmuş kullanıyorum sağa sola sürtüp leke olurmu diye düşündüm
(1,782 puan) tarafından
Olur o zmn benm kızımda gri renk kullanıyordum yani o kadr Kir belli olmuyordu toz oldu mu cirpiyordum gidiyordum yada ıslak mendile siliyordum yikayana kadr ama beyaz silsen bile  leke oluyor fikrimce gri daha iyi o kadr işin içinde bide puset örtüsü hep yıkamak ayrı sorun
(3,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm yorumunu dikkate alicam
0 oy
tarafından
Ay ikiside çok hoş. 
(3,456 puan) tarafından
Evet ikiside hoşuma gitti
tarafından
Dogum kışın oluyor galiba dimi canım çok kirlenmez bence
(3,456 puan) tarafından
Yil başı gibi ama ben soğuk çocuk dışarı çıkmazlardan değilim kışın ortasında bebekle memlekete 16 saat yol gitmiş biriyim
tarafından
Anladım canım gönlün beyazdan yana galiba bence de beyaz bir tık daha hoş
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Gri güzel bence aslında beyzda da kirmzi renk uyar ay ben nie böyle birşey almadım gerçi benim doğuma bir gün kala eşim gidip almıştı pusetle birlikde bez olanda oda cobuk kirşiyor gerçi 4 aylık olduk artk senin kaç ayın kaldı cnm saglicakla gelisn 
(1,057 puan) tarafından
Ha iymiş eşin yakın enzndan eve vallh bende tek çok zordu ilk hamileik ailem memletee eşim git diyordu tedaviye gidip geliyordum bende sizin gibi hep eşimle eşim çok destek veriyordu halende destek veriyo bebekle firsadim olmuyor bazen doğumda dedi istersen anne yolim ben yok dedim uzak amleyatli bebekle bebeğin aşisi falan  atlatik annem bana gelcek mevlit okutacam aslında bakma insan tek daha rahat bakıyor benim ilkdi tercubesilik ler falan biraz zorlandım çok şükür ataltik ona rağmen tabi cnm vallh ebnde eskisi gibi herşeyi 4 luk yapmıyom hele hamileikden herşeyden elim ayağım çekilmişti hiç muhtaç olmadım kimseye eşimin ailesi kapımı açana olmadi halende gelen yok Kayin pederim yanımda gündüz o bebeğin yanında yemek falan yapyom eşim evdeyse geç gidince birlikde yapyoz öyle öyle büyüktuk hamd olsun aman bakıyorum da bazı şeylerde eksik kalsın çocuğumda önemli değil sizin adinizada sevindim eşin yardımcı oluyor kimseye muhtaç değilsin bunalrda geçer
(3,456 puan) tarafından
Kızımda sezeryan oldum kızım vefat etti kaynanam cenazeme bile gelmedi bende rest çektim birde üstüne iyi oldu dedi

Oğlumda doğum yaptım eve geldim ertesi gün felç geçirdim yine eşimle birlikte tek hallettik

Bundada rabbimin izniyle yine eşimle birlikte atlatmak istiyorum eşimin tarafından kimse gelemez  oğlum 3 buçuk yaşında daha benim oğlum babaanne amca hala tanımıyor göstermiyorum

İnsanlar gelse de hizmet bekliyor o yüzden kafamiz rahat olsun istiyoruz
(1,057 puan) tarafından
Başınız sağ olsun cnm kaç aylık di kızınız Çok iyi yapyonuz cnmm köstek olcakalrsa hiç gelmesinler daha iyi benimde ya  6 yıl sonra oldu biri demedi bı enznda göz aydınlığı verelim hamilegim zor geçti tektim kimse demedi açmi tokmu günlerce aç kaldığım bilirim ben  kayın pederle kaynam ayrı kaynam gelmezdi 9 donmede kaynmla aram yoktu gitmedim oryada zaten eşimin yengeleri falan biri aramdi ya şok oldum birşey beklemiyom insan bı der gözün aydın aman eşimde diyor boşver ben onalri aileden saymıyorum artk yılar oncde tektim şimdde tekim kayın pederim çok üzülüyor bu düşmanlık ne biri kapımı açmadı ben zamanında onalra neler yaptım
(3,456 puan) tarafından
Nankör insanlar cnm

Benim ilki 16 haftalık filandi kalbî durdu karnımda

Kızım 3 günlük vefat etti

Sonra oğlum oldu 3 buçuk yaşında

Suanda 31 haftalık yine yakışıkli erkek bebeğe hamileyim
(1,057 puan) tarafından
Ay baya zor günler gecirmissinz canm ya rabbim bir daha yaşatmasın bende ikiz  hamileydim biri 8 haftalıkken kalbi durdu;(
0 oy
tarafından
Ben kendim diktim sende dik canım müsaitsen 
(3,456 puan) tarafından
O kadar hamarat kâri değilim ya
tarafından
Olsun al  canım ozaman
(3,456 puan) tarafından
Öyle yapıcam çok teşekkür ederim

Dikiş makinam yok canım dikiş yapmayı çok severim normalde Adapazarında otururken 1 tane vardı annemin ortak kullanıyorduk kime lazimsa o alıyor işini görüyordu şimdi İstanbul dayim maalesef alıp kullanma şansım yok
tarafından
Olsun canım satın al zaten zor şeyler yasadin
(3,456 puan) tarafından
Aynn cnm teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(1,508 puan) tarafından
İkinci fotoğrafin aynısı aldım güzel beğendim aman aman leke tutmuyor bence 
(3,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
(1,508 puan) tarafından
Rica ederim ♥️
0 oy