0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (4,171 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum 3 yaşına girmek üzere iki defa beyaz çiş yaptı. Şeffaf açık renk falan değil bildiğimiz süt gibi tuvalete alıştı direk klozete yapıyor bi kere iç çamaşırında bi kere de basamağa damlayan çişini beyaz renk de gördüm. Doktora gittik tahlilleri temiz çıktı ama verdiğimiz idrar normal renkti. Başına gelen var mı?

4 Cevaplar

0 oy
(831 puan) tarafından
çocuklar yetişkinlere göre çok daha fazla su içerler o yüzden idrarları çok açık renkte olur 
(4,171 puan) tarafından
Hayır canım açık renk değil bildiğin süt gibi beyaz öyle aşırı su içen bi çocuk da değil
-Reklam-
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Çok şaşırdım. Önemli bişey değildir inşallah. Merak ettim ben de şimdi. Başka bı doktora daha mı gitseniz acaba. 
(4,171 puan) tarafından
İnşallah değildir canım ya henüz sonucu göstermedim kendim baktım sonuçları temiz bi laboratuvar sorumlusu arkadaşım var ona da danıştım oda aynı şeyi söyledi kum döküyor olabilir çocuklar da olur dedi ama içim rahat değil
0 oy
(12,583 puan) tarafından
beyaz idrar diye arattığına internette bir şey çıkmıyor. acaba boya veren bir şey mi yiyor 
(4,171 puan) tarafından
Doktor bidaha olursa şehir hastanesine götür dedi idrarını şişeye yaptırcam bi süre başka doktorla görüştüm
(12,583 puan) tarafından
her çişe götürdüğünde yanında bir pet şişe bardak bie şey olsun yaparken örnek alırsın hemen acile götür olmazsa böyle çiş yaptı diye
(4,171 puan) tarafından
Evet canım iki gündür pet şişeye yaptırıyorum çok şükür daha yapmadı sanırım geçici birşey
0 oy
(4,981 puan) tarafından
  • Kalsiyum ya da fosfat gibi bazı minerallerin aşırı alımı
  • Aşırı protein tüketimi
  • İye kaynaklı olabilir.
  • Hastalarda aralıklı süt rengi idrar birlikteliğinde idrar yaparken ağrı, sık idrar çıkma, acil idrara çıkma, idrar yapamama olmasına şilüri adı verilir. Lenfatik sistemle taşınan şilomikronların, kapak yetmezlikleri, tıkanma ya da iletim anomalileri nedeniyle renal lenfatiklere ordan da idrar yollarına yönelmesiyle olur. Bu hastalara tıkanma yerinin tespit edilmesi için üst ya da tomografi yapılmalı ve üroloji uzmanları tarafından değerlendirilmelidirler.
(4,171 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bunları bende okudum da doktor daha iyi bilgi verir dedim oda sağolsun lütfedip ağzını bile açmadı başka doktordan bilgi aldım bi süre takip edicez bakalım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 30 göst.
0 oy
0 cevap 32 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 54 göst.

408,336 soru

12,267,621 cevap