0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından
Kizlar 10 yıllık evliyim gelin olarak 30 yıllık bi aile apartmanina gittim komşuluk falan vardi evin konumu çok nezih bi ortamdaydi 10 yıl orda kaldik  bu süre içinde ev aldik yeni yapiliyodu şuan 3 yıllık ev teslim edildi ben gelmek istemediğim için evi kiraya verdik biz kirada oturduk neyse ev sahibimiz Eylül'de evi satinca mecbur kendi evimize geldik.kendi evimiz yeni yapi eski oturduğum eve göre çok büyük herşeyi ultra lüks ama gelin görün ki ben ısınamiyorum,komşuluk yok hepsinin eşi doktor öğretmen falan site sakinlerinin burnu havada satmak istiyorum eşimde diyo deprem bölgesindeyiz buranin kolonlarinda çizik yok nasil güvenip başka bir eve geçelim ama benim evimde 1.kat dükkan üstü altimiz cam balkoncu  imalathanesi sabah 8 de başliyolar akşam 6 ya kadar gürültü evşn konumu da ana yol üstü geçen hafriyat kamyonu tren araçlar askeri kişla da yakin askeri uçaklar tepemizde kalkiyo ben iyice bunaliyorum 2 ay oldu taşinali ben gram alişamadim  ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum valla kafayi yiyecem 

6 Cevaplar

+5 oy
(4,350 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Derdini seveyim bacım ☺️ yani şu an asgari ücretle geçinen durumu olmayan kirada olan insanlara şımarıklık olarak gelir bu söylediklerin öyle Bi devirdeyiz ki ekmek artık aslanın neresinde belli bile değil bu devirde senin olsun taştan olsun ki saydığın özelliklere bakınca gayet de güzel bir ev ilk evindeki komşuluğu bulamadığın için evi gözünde karartıp Bi çok olumsuz yön bulmuşsun kendine ama bu evi satıp başka ev alsan da orda da aradığını bulacağının garantisi yok o yüzden evini gözünde karartmayı bırak bakara suresi aç evinde sirke ile sil hoşuna gidecek dekorasyonlar yap inşallah  zamanla alışırsın ❤️
(175 puan) tarafından
Ay canim Allah razı olsun gerçekten biliyorum geçim çok zor inan bunları yazayım mi yazmayayım mi diye defalarca düşündüm eşim belediye de temizlikte çalişiyo ben gurur duyuyorum evlenmeden önce de ayni işteydi zaten benim için hiç problem değil ama burdajiler çok farklilar değişik bakiyolar  burunlari havada ne bilim yani ben sevmiyorum kendini beğenmiş insanları küçük görenleri belki de o yüzden ısınamiyorum inan çocuklarimi sitenin parkina bile çikartmak istemiyorum
(51,052 puan) tarafından
evet belki kötü komsu denk gelir baska bir problemi cikar kendi evin çok şükür alisirsin zamanla
(175 puan) tarafından
İnşallah canm güzel yorumlarin  için sağol
(51,052 puan) tarafından
bende yeni tasindim ilkten bir tuhaf geliyor ama zamanla alisiyor insan komsuluk evet önemli ama herkes hayatimizda ömür boyu baki kalamiyor yine gidip gelirsin onlarla
(175 puan) tarafından
Ya ne kadar sürede aliştin canm
(51,052 puan) tarafından
ben hemen alistim ☺️eski ev eskiydi bu daha yeni ☺️ dolapları cok balkonu var ☺️ beni mutlu eden seyler de bunlar ☺️
(175 puan) tarafından
Biz bu konu için eşimle çok tartişiyoruz artk  taşindiğimiz  gün araba aldi eşim gerçekten buraya buz olduğumu biliyodu her hafta gidiyorum eski mahalleme oraya gidince sanki nefes aliyorum moralim düzeliyo eve gelince ağirlik çöküyo
(175 puan) tarafından
Ay maşallah kuzum benimde eski evde balkon minicikti burda kocaman oda büyüklüğünde  orda dediğin gibi dolaplarim hep eskiydi cilasi kalkmişti en üst katti asansörsüzdü oraya gelin gittiğim içinmi bilmiyorum hep orayi ariyorum
(51,052 puan) tarafından
sen kendi kendini soğutuyosun. bak bende sabit fikirliyimdir dogdum büyüdüm evlendim hala ayni mintikadayim baska yerde yasayamam diyorum ama evin esyan esin colugun cocugun nerdeyse orada mutlu olmasini bilmek gerekir aslinda
(51,052 puan) tarafından
bende gelin gittigim evdeydim işte buraya taşındık balkon valla en büyük nimetmis ben balkonlu evde büyüdüm sıkıldıkça cikardik.otururduk eski evde önde yoktu arkada boydan dar alcak demirliydi bütün yağmur suyu fakan girerdi icine yazin bi çamaşır asabiliyordum cikip bir cay icemiyoduk ee akip duruyordu çok şükür sekiz seneden fazla oturduk ama insan lükse daha kolay alisiyo sende soğutma kendini evinden keske benimde kendi evim olsa kira da zor
(175 puan) tarafından
Tabiki öyle canm ama kokuda var bende üstümde 6 kat var malatyadayiz  en son olan depremde yini duvarlarim 6 Şubat'ta çatlayan yerlerden çatladi  hep uyrken tedirginim
(4,350 puan) tarafından
Ayyy saçmalama ne demek çocukları sitenin parkına çıkarmıyorum senin tapulu malın değil mi kaldı ki kiracı bile olsan o sitenin her türlü imkanını kullanmak senin hakkın kimse ile muhattap olmak kimseye eşinin işini söylemek zorunda değilsin kaldı ki eşin gayet de güzel kazanıp birikim yapıyor ki onlarla aynı sitede oturuyorsun öyle değil mi bak benim ablam da hastanede temizlik personeli ama konusma tarzı üslubu kendini geliştirmiş olması toplum içindeki duruşu özgüveni görsen hastanede doktor sanırsın :)
Evi sevmemende altta yatan sebep demek ki böyle kendini onlardan aşağıda görmen ve hepsini de yazdım boşver bu devirde inan ki komşuluk yok ben kaç bloklu sitede oturuyorum kimseyle muhatap değilim merhaba merhaba o kadar devir o kadar kötü ki gerek de yok ailem dışında kimsenin evime girip çıkmasına sanada bu bakış açısı ile bakmanı tavsiye ederim Rabbim evini sana sevdirsin içinde mutlu anıların olsun insallah ❤️
(175 puan) tarafından
Allah en güzelini nasip etsin inşallah canm
(175 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun canim çok güzel şeyler yazmişsin  Rabbim gönlüne göre versin inşallah
(4,350 puan) tarafından
Amin cümlemize Allah en güzellerini nasip etsin bu devirde ev almak hayal gibi bir şey bende dua ederken kirada bile olacak olsam şöyle tertemiz yeni geniş Bi evde oturayım diyorum ne yapayım ☺️❤️
(175 puan) tarafından
İnşallah öyle bi ev nasip olur canm,
(4,350 puan) tarafından
Amin canım cümlemize ❤️
(51,052 puan) tarafından
Allah hayirli ev nasip etsin gonlune gore canim
(4,350 puan) tarafından
Şu anki evimde şükür temiz güzel büyük üç balkonlu ama gel gelelim burdan çıkarsam da  şöyle yeni fayanslı yeni mutfaklı yeni yapı olan bir binada oturmak isterim ki eski parkelerde boyası kötü evde mobilyalar bile kendini göstermiyo fayanslar banyo tuvalet eski olunca yaptığın hiç Bi temizlik belli olmuyor onun dışında çok şükür nankörlük etmeyelim evlerimize❤️
(51,052 puan) tarafından
benimde eski evin tuvaleti falan kotuydu col hayiflaniyordum 6 subat depreminden sonra o bile güzel gelmeye basladi ama insanoglu cabuk unutuyo yine begenmemeye baslamistim ama benim üstten de cok akti banyo mutfak tavanlarim cok kotuydu
(4,350 puan) tarafından
Dimi dimi insanoğlu çabuk unutuyor gerçekten karşıda  durakta yatan insanları görünce çok şükür sıcacık evimiz başımızda çatımız diyorum bende
Benimde şu an öyle tavan hep kararmış küf şeklinde tuvalettede banyoda da misal banyoyu temizliyorum derzler silikonlar hep eski olduğu için yaptığım temizlik hiç Bi zaman belli olmuyor gibi hissediyorum yine de şükür işte şu an en azından kira vermiyorum en büyük artım o ☺️
(51,052 puan) tarafından
Allah gönlüne gore yeni ev versin canim anliyorum seni biri geldiğinde utanirdim bende akiyodu tavandan sivalar banyoda fayanslar kireç olmaya baslamisti porcoz telleme ise yaramiyodu
(4,350 puan) tarafından
Aynen öyle canım benimde aynı şekilde bakalım gelecek neler getirir  cümlemize en güzellerini nasip eylesin insallah ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ev buldun daha ne ıstyosunkı
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Nerede komsuluk allaasennn nrreye gitsen ayni hele buyik sehirde 
(175 puan) tarafından
Öyle canm ama inan ki iştte çiktiğim apartman da vardi hani birbirimize anahtar emanet ederdik.inşallah biran evvel alişirim
(2,992 puan) tarafından
Alisirsin ins cnm hayirli ollsn gulerek otur
(175 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(2,912 puan) tarafından
Duvarlari kurumaz daha canım o yüzden soğuk olur
0 oy
tarafından
Ne büyük sorunlar Mis Allah baska dert vermesin 
0 oy
(12,803 puan) tarafından
Evi olmayan ben :). Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Komşuluk olmasa ne olur ben de apartmanda yaşıyorum kapımı kapatır geçerim kimsenin olmaması değil evinin içi senin geleceğin çocuğunun geleceği önemli. Diğer komşularınla görüş ayda bir ne olacak o da yeter. Dert arama bacım şükür bak evin var kiralar kaç katına çıktı insanlar sürünüyor resmen 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 267 göst.
10 Kasım 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 217 göst.
0 oy
7 cevap 200 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (146 puan) tarafından soruldu