Kizlar 10 yıllık evliyim gelin olarak 30 yıllık bi aile apartmanina gittim komşuluk falan vardi evin konumu çok nezih bi ortamdaydi 10 yıl orda kaldik bu süre içinde ev aldik yeni yapiliyodu şuan 3 yıllık ev teslim edildi ben gelmek istemediğim için evi kiraya verdik biz kirada oturduk neyse ev sahibimiz Eylül'de evi satinca mecbur kendi evimize geldik.kendi evimiz yeni yapi eski oturduğum eve göre çok büyük herşeyi ultra lüks ama gelin görün ki ben ısınamiyorum,komşuluk yok hepsinin eşi doktor öğretmen falan site sakinlerinin burnu havada satmak istiyorum eşimde diyo deprem bölgesindeyiz buranin kolonlarinda çizik yok nasil güvenip başka bir eve geçelim ama benim evimde 1.kat dükkan üstü altimiz cam balkoncu imalathanesi sabah 8 de başliyolar akşam 6 ya kadar gürültü evşn konumu da ana yol üstü geçen hafriyat kamyonu tren araçlar askeri kişla da yakin askeri uçaklar tepemizde kalkiyo ben iyice bunaliyorum 2 ay oldu taşinali ben gram alişamadim ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum valla kafayi yiyecem