0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,196 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar ben 4. Sezeryanimi oldum bir yıl önce korunuyoruz prezervatif ile ve Adetim geçti 2 hafta şuan 3 gündür kahverengi akıntı geliyor büyük ihtimalle hamileyim  lütfen linçleyecek insanlar yorum yapmasın bu durumu yaşayan oldumu  aranızda 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,022 puan) tarafından
Allah hayırlısıni nasip etsin ... Ben değil ama teyzem 5 defa sezeryan olmuş. İnsaAllah bişey olmaz şimdiden stres yapmayın iç dikişlerinizin iyileşmesi önemli . Varsa gebelik , dogurana kadar nerdeyse 2 sene olmuş olacak.benim teyzem de kız kardeşimde iki çocuk arası yakın aralıklarla sezeryan oldular çok şükür iyiler yani . 
(1,196 puan) tarafından
MaşaAllah teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♥️
(1,022 puan) tarafından
Rica ederim :) Herşeyin hayırlısı olsun . Veren Allah :) kolaylığını da sağlar .
(1,196 puan) tarafından
Allahümme amin:))
-Reklam-
+1 oy
(3,878 puan) tarafından
Oğluma hamileyken benimde kahverengi akıntım gelmişti. Ama sizin 3 gündür sürüyor doktora gidin. Burada linç edilecek birşey yok beden senin bedenin bize laf düşmez birde korunduğunu yazmişsin zaten bilerek olsa kimseye ilgilendirmez canim 
(1,196 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♥️ güzel kalpli insan
(3,878 puan) tarafından
Rica ederim canim  :)
0 oy
(477 puan) tarafından
Yaşın kaç çocuklar arası mesafe ne kadar var 5 gerçekten riskli genelde 4. de yaşın da müsaitse bağlarlardi şimdi daha bağlarlar haaa ama getiren çok var hatta bir tanesi 8. getirmişti diye gördüm haberlerde valla rabbim yardımcın olsun bedenen zor bir süreç olacak 
(1,196 puan) tarafından
Yaşım 28 en küçüğüm bir yaşında olmasına 2 hafta var o zaman doktor dedi önermiyorum baglamani yaşın küçük bizde istemiyorduk eşimle bağlatmak ama gebelik düşünüyordum tabiki sonuçta sezeryanim teşekkür ederim yorumunuz için ♥️
(477 puan) tarafından
Rica ederim hayırlısı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
5 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyra (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu