0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neden ayaktasiniz sohbet olsun 

Oğlum da eşimde uyudu ama ben sitresliyim uyuyamıyorum  tabi her zaman ki gibi yine açım ve yine yiyorum doymuyorum :unsure: şekerim 45 e düşmüş 

Yarın ciğer geliştirici icin plan yapılacak genel cerrahi ve kadın doğum dr birlikte doğuma karar verilecek doğum aninda bağırsak ameliyatını da yapmak istiyorlar iki kere narkoz almayim diye :blink:  ve ben ben artık hastaneden korkuyorum 

Fizik tedaviye nöroloji ve beyin cerrahindende muayene ve durum değerlendirmesi istendi 

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNANIYORUM VE RABBİMİN İZNİYLE OĞLUM SAĞLICAKLA GELECEK BUNU HİSSEDİYORUM ♥️♥️♥️♥️♥️

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şekerin niye o kadar düşmüş canım 
(4,296 puan) tarafından
Gebelikten kaynaklı cnm yiyorum yediğim halde en fazla 80 e Kadar yükseliyor o yüzden sürekli takip ediyorum
tarafından
Anladım canım ilaç kullanıyor musun
(4,296 puan) tarafından
Yok vermediler normal kullandığım ilaçlar var ama şeker için yok
tarafından
Dikkat et canım o zaman tansiyona düşmesi de iyi değil
(4,296 puan) tarafından
Tansiyon güzel cok düşmüyor şekerim çok düşüyor cebimden eksik etmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Hayırlı geceler canım afiyetler olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde ameliyatınıda olur çabucak çıkarsın inşallah hastaneden <3:) 3 gündür diş nöbetindeyim uyutuyorum 10 dk sonra ağlaya ağlaya uyanıyor yavrucak bi atlatsaydı hayırlısıyla oda bizde rahata ericez :sideways:

(4,296 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm inşallah kolay çıkarır
(2,027 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağol
0 oy
(2,390 puan) tarafından

Kızımı 10 da uyuttum bebişimin de üstünü değiştirdim emzirdim uyuttum sıra bende :D

image

(4,296 puan) tarafından
Ama ben bunu yerim Maşallah
tarafından
Büşra bu çok minnak kız maşallah
(2,390 puan) tarafından
Sağolun canlar :))
0 oy
(348 puan) tarafından
Bugün yoruldum cnm oğlanı gelince uyuttum yedide yattı dokuz buçukta uyandı uyumuyo simdii bende burda takiliyom geçmiş olsun cnm rabbim evlatlarina bağışlasın sen güçlü birine benziyorsun 
(4,296 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim ki de Cok.yapiyor bunu sabah 8.9 a Kadar oturuyor
(348 puan) tarafından
Dua et gözleri gidoyoo kafam ağrıdı ninni sesinden
(4,296 puan) tarafından
İnşallah uyur cnm benimki süpürge sesiyle uyurdu
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Bunca şey atlattın sen bunu da başarırsin inşallah merak etme 
(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Rabbimin izniyle inşallah
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Hayırlı geceler bizde çay içtik kızım geç uyudu eşimle mutfak dolabın bı tarafini yapstrdik kızım kalktı emzryom yatcam Sabah hastaneye gidcem tahlil vermeye sizde rabbim.yardmciniz olsun sağlıcakla gelsin yavrunuz ☺️yavrunuz ben bu dönmeler hiç bu birşey yiyemiyordum mide yanmasına agrisinda aklıma o günler geldi mideme kirmplar girdi:woot::sick:

(4,296 puan) tarafından
Ben hepsini kullanıyorum normalde günde 1 ama yerine göre 2.3 alıyorum çünkü içtiğim ilaçi bağırsak hemen torbaya atıyor ☺️☺️☺️ baya sorumluyum yaa
(1,126 puan) tarafından
Ay zor ya nasıl etkisi oluyorki şimdi ay benim mide ağrısı beni öldürdü resmen son 3 ayda bide ilk 3 ay bualnti resmen yemden içmeden kesildim hamileik diyince aklıma o anialrim geliyor ne günum beliydi ne gecem bide o torobayi nasıl sabitlenmişsin iş falan yapyon
(4,296 puan) tarafından
Özel yapıştırıcı macunu var deriye yapıştırıyoruz macunun etkisi geçince yine değişiyor
(1,126 puan) tarafından
He anldim cnm rabbim şifa versin doğumda sonra duzlecek herşey
(4,296 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(2,125 puan) tarafından

Senin adına çok sevindim hiç korkma ne güzel her şey yoluna giricek bebişini kucağına alıcaksın iğne hiç acitmiyo 3 kere deneyimlerim ciğer geliştirici iğneyi :D panik yapma o an sakin ol kasılma gerisi hallolur gözünü kapat dua et bol bol korktuğun anlarda ben böyle yaparım yada dogucak bebişini düşün minicik eller ayaklar ne kadar tatlılar digmi cnm sonuç odaklı ol :)

0 oy
(531 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah.     Çok geçmiş olsun.    Bebem uyudu burda saat 04:14    uyudum emzirmeye uyandım.   Bende ebir bakayım dedim.  Eşimde işte bu gun oglusumla tek yatıyoruz 
0 oy
(704 puan) tarafından

Güçlü kadın Rabbim imtihanını kolaylaştırsın, bu yaşadıklarının hepsi Allah katında mükafatlansın inşallah. sağlıkla korktuğuna uğramadan bebişinle hastaneden çıkıyoruz çok iyiyiz dediğin günü görelim inşallah <3<3<3

(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️ çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 392 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 353 göst.
+2 oy
7 cevap 265 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 455 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,596 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...