0 oy
262 göst.
önce Diğer kategorisinde (931 puan) tarafından
Kendisinden nefret ediyorum bana eşime yapmadığı kalmadı. Enerjimi emiyo kaostan besleniyor. Resmen onu görmediğim günleri sayıyorum. Oraya da gitsem kahkah hiç susmaz aşırı yapmacık hareketleri beni geriyor. Artık bende takıntı haline geldi. Eşimin kuzeninin bebek mevlütü var ama görümcem de olduğu için o ortama girmek istemiyorum bugun kiza da böyle böyle biz bir akşam bebeği görmeye gelicez dedim hala ısrar kıyamet çağrıyor gitmezsem de kesin bilenirler bana ama hiç gitmek istemiyorum. Mevlüt’ten önce eşimle takısını götürüp sıyrılmak istiyorum. Siz olsanız naparsınız

8 Cevaplar

0 oy
önce (95 puan) tarafından
Beni rahatsız ediyorsa görüşmezdim
önce (931 puan) tarafından
Zaten asla görüşmüyorum en son bayramda mecburi gördüm kayınvalidemin evinde.
önce (95 puan) tarafından
Huzurunu bozan herkesten uzak dur görüncede rahatsızlık vermesine izin verme
-Reklam-
0 oy
önce (1,992 puan) tarafından
Sana bir şey diyim mi hani yazmışsın ya asiri yapmacık kahka atiyo genelde oyle yapan insanlar içten içe üzgündür dışarıdan mutlu gözükmeye çalışır o da böyle gibi geldi bana 
Aman seslenmesin kizz boşver en iyisi sen sohbetini muhabbetini yap sevdiğin kisilerle sevmediklerini görünce ortam değiştir başka yere geç ben hep öyle yaparım sevmedimlerim hemen anlar gidisimden hbshs
Yüz ifademe engel olamıyorum ya sbdjsjdk
Hahshahahahshshshshs bu ben ya jshshs
Geçen bayram herkesle yemek yiyorduk köyde eşimin tüm akrabalari sevmediğim eşimin akrabası selfi cekicem bakın dedi bende resimde göz devirmisim kadına shsbsjjssnnsdndndj rezil oldum ya herkeste de var artık yayıldı resim sjdndjdjdjdj
Düğünde görümcem bana takı takarken resmimiz var sjsjjdsjj fazla aynı
Hahahahahahahahahaha ikiz miyizzz senle ajsjs
0 oy
önce (858 puan) tarafından

Aynı ortamda bulunmak zorunda olduğunu düşündüm . Eşine ne yaparsa yapsın kardeşi diye  affeder ki benimde en nefret ettiğim şeydir sana sonuna kadar hak veriyorum . Sen yutmak zorunda değilsin eğer eşine bu konuda rest çekebiliyorsan veya rest çekmek zorunda kalmadan güzelce anlatabiliyorsan daha şahane böyle yap. Kendini kimseye ezdirme . Aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsan çok mecburi olarak hiçte muhatap olma sen de ona öyle yaptığı zaman alay ve acınası bak nasıl içten içe sinir olur :D  çünkü sen zorunda değilsin o senin hiç bir şeyin değil  

Gıcık gıcık hareketlerine tahammül edemiyorum ya
önce (858 puan) tarafından
Ayy kim eder seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyler bende de var ama ben görüşmüyorum kesinlikle aynı ortama ölüm dahi olsa kimse sokamaz o derece şeyler yaşandı aramızda ne eşimin annesiyle ne de kardeşiyle
0 oy
önce (1,759 puan) tarafından
Zaten küsen kişiler öyle bir kendini kanıtlama hırsını alamamış gibi hareketler yapıyor. Mevlide eğer kuzeni seviyorsam giderdim ne kadar sinir olsan da onu sadece görmezden gel. Ben de bayramlarda biriyle görüşmek zorundayım ama eskisi gibi o varken yatılı kalamam kaynanamlarda. Yani bir kaç saat bir gündüz idare edebilirim ben de bi kaç gün görmek istemem. Bayram seyran olduğu için mecbur görmeden takılmamız lazım 
0 oy
önce (84 puan) tarafından
Ben de görümcelerimi hiç sevmem görümce çocukları görümce gerçekten şey gibiler mide bulantısı gibiler
0 oy
önce (814 puan) tarafından
Sıyrılmaya bakarım halada siyriliyorum :D
0 oy
önce (2,970 puan) tarafından
Yanliz degilsin :)
0 oy
önce (121 puan) tarafından
Giyin süslen git eğlen tadını çıkar onunla muhatap olmak zorunda değilsin ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 517 göst.