0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun bol bereketli bol huzurlu geçsin inşallah nasılsınız ♥️ ☺️ 

Bu gece pek uyuyamadım ama sabah erkenden kalktım eşimi yol ettim evimi topladım sildim süpürdüm çamaşırlarımı astım makinaya çamaşır attım çıkmadan onları sa çıkartır çıkarken beyazları atar çıkarım  yemekte yapacaktim eşim akşama kadar dışarda olucaz birşeyler yerde geliriz boşver uğraşma  dedi benimde işime geldi :P 

Şimdi güzel bir keyif kahvaltısi yapip hazırlanırim :woot: 

GELİN KAHVALTI YAPALIM ♥️☺️

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oy oy masallah canim ne kadar cok is yapmissin ben daha yeni uyandim kahvalti yapicam ..afiyyet olsun sana :)

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bugün evde olmayacağım işim kalmasin istedim

Sanada afiyet olsun ☺️
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️
0 oy
(883 puan) tarafından
Afiyet olsun 1 makine çamaşır katladım 

Oğlumun nevresim takımın değiştırdım 3 yatak odası toplandı robotu salona açtım çay koyacam çay olana kadar yemek koyacam ki bebek görmeye gideceğim aklımda yemek yoktu diye dert etmeyim 
0 oy
(766 puan) tarafından
Afiyet olsun ❤️  
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Daha yeni uyanıyorum bak uyandım değil uyanıyorum☺️☺️ günaydın Büşra maşallah hızlısın. Bu evde çok iyi oldu be ferah ferah , Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin size. ☺️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun balim nereye gidiyosun 

Aksam keyif yapayim diye 2ye kadar dizi izlemisim 8de esim geldi cocukda sesine uyandi bi sut icti 9 a kadar yari sersem uyudum simdide cocuga kahvalti yaptiriyorum kahve iciyorum aksama nohut islatmistim sabahda pirinc islattim biraz sonra gider ocaga koyarim ev topluyken bi girgir vurur parkeleri silerim baska isim yok esim 1de uyanacak rontgene gidecek para cekecek gelince de markete gitcez cocugu oynatmaya oyun alanina gircek boyle yani bizim  gunumuzde 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 295 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 265 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 455 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...