Hanımlar bir önceki postumu okuyan bilir . komşu günü ile alakalı birşey sormuştum.
Dün anneme sordum eşimin yanında niye öyle yapıyorsun fln diye
Oda bana ses kaydı atmış
Annemler bana geldiği gün yine bileniniz bilir ben işitme engelliyim.
iki kulak işitme cihazı kullanıyorum.
Işitme cihazı ayarları yapılması için ya şubeye gitmek gerekiyor yada iphone telefonlardan cihaz ayari yapılıyor. Bizde bunun konusunu eşimle önceden konuşunca borcum bitimce alırım demişti . . Neyse o günde yani cuma günü annemler geldi yine bunun muhabbeti açıldı açan da ben değilim eşim.
Orda annemlerin yanında kaldirdi dediki sen çalışıyor musunda paran mi varki neye gore telefon alıyorsun..?
Hep yüksekten uçuyorsun bacımda(görümcem) var iphone gider ondan alir ihtiyacını görürsün dedi. Bende orda ben sürekli bacım gidemem kusura bakma. Keyfi istemediğimi durumumu bile bile boş konuşma dedim bende eşime.
Ben beni ailemin yanında aşağılamasana.aşırı üzüldüm bu duruma annemde çok üzülmüş
sesli mesajında bana demişki hâlâ aklimdan çıkmıyor . Eğer benm borçların.olmasaydi ben o telefonu da alir verirdim sana dedi. Kendini bukadar küçük düşürme. Biz gelince bizi ** yerine koymuyorlar( kaynana kayınpeder ailem gelince zae zor indiler asagi) seni bir ** yerine koymuyorlar(eski postlarıma bakin) yine onlar için çaba sarf ediyorsun. Altın gününe gelince de paranız da var imkanınız da var ama eşim yine onların yanında seni ayırıyor. Altın yoksa sende yoksun beni sinirlendirme kendine değer ver ezdirme fln dedi ama çok üzüldüm.ben
Bu aşağıdaki de dünkü post bilmeyene
Hanımlar komşular arasi gün var. Gramina girdi herkes. Toplamda 20 kişi var ama eşim izin vermediği için ben gramina giremedim. Ama davetlere zorinlu gidiyorum diye anem beni azarladı. O kadar ***** olma kendini küçük dusurme gibisinden bir tom laf saydı. Parasında pulunda yoksun hangi sıfatla gidiyorsun dedi. Gitmeyince de komşular küsuyor laf yapıyor dedim . Ne yaparlarsa yapsınlar gittiğini duyarsam kalbini kırarım dedi birşeyler saha dedi ama ses kisikti eşim duymasın diye çoğunu da anlamadim hqkli mi sizce