0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (882 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hanımlar bir önceki postumu okuyan bilir . komşu günü ile alakalı birşey sormuştum.  

Dün anneme sordum eşimin yanında niye öyle yapıyorsun fln diye

Oda bana ses kaydı atmış 

Annemler bana geldiği gün yine bileniniz bilir ben işitme engelliyim. 
 iki kulak işitme cihazı kullanıyorum.  
Işitme cihazı ayarları yapılması için ya şubeye gitmek gerekiyor yada iphone telefonlardan cihaz ayari yapılıyor.  Bizde bunun konusunu eşimle önceden konuşunca borcum bitimce alırım demişti .  . Neyse o günde yani cuma günü  annemler geldi yine bunun muhabbeti açıldı açan da ben değilim eşim.  

Orda annemlerin yanında kaldirdi dediki sen çalışıyor musunda  paran mi varki neye gore telefon alıyorsun..? 

Hep yüksekten uçuyorsun bacımda(görümcem) var iphone gider ondan alir ihtiyacını görürsün dedi.  Bende orda ben sürekli bacım gidemem kusura bakma.  Keyfi istemediğimi durumumu bile bile boş konuşma dedim bende eşime. 
Ben beni ailemin yanında aşağılamasana.aşırı üzüldüm bu duruma annemde çok üzülmüş
 sesli mesajında bana demişki  hâlâ aklimdan çıkmıyor . Eğer benm borçların.olmasaydi ben o telefonu da alir verirdim sana dedi. Kendini bukadar küçük düşürme. Biz gelince bizi ** yerine koymuyorlar( kaynana kayınpeder ailem gelince zae zor indiler asagi) seni bir ** yerine koymuyorlar(eski postlarıma bakin) yine onlar için çaba sarf ediyorsun.  Altın gününe gelince de paranız da var imkanınız da var ama eşim yine onların yanında seni ayırıyor. Altın yoksa sende yoksun beni sinirlendirme kendine değer ver ezdirme fln dedi ama çok üzüldüm.ben

Bu aşağıdaki de dünkü post bilmeyene

Hanımlar komşular arasi gün var. Gramina girdi herkes. Toplamda 20 kişi var ama eşim izin vermediği için ben gramina  giremedim.  Ama davetlere  zorinlu gidiyorum diye anem beni azarladı. O kadar ***** olma kendini küçük  dusurme gibisinden bir tom laf saydı. Parasında pulunda yoksun hangi sıfatla gidiyorsun dedi. Gitmeyince de komşular küsuyor laf yapıyor dedim . Ne yaparlarsa  yapsınlar  gittiğini duyarsam kalbini kırarım dedi birşeyler saha dedi ama ses kisikti eşim duymasın diye çoğunu da anlamadim hqkli mi sizce

10 Cevaplar

+1 oy
(12,554 puan) tarafından
Annen sonsuz haklı ya kusura bakma da
-Reklam-
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Yani tam olayi bilmiyorum net anlayamadim ama ben anneme esimle ilgili konusma hakki vermezdim ben cekiyorum katlaniyorum sanane derdim benim esimin de cok sikintili halleri var takinti halinde kotu niyetli degil ama beni yipratacak seyler annem bunlari gordugu zaman yaptir aldir olan sana oluyo soyle boyle diyo bende anne ceken benim napiyim bosanip gelsem daha mi iyi ben cekiyosam sende sus diyorum napiyim bacim boyle seyler icin bosaniyim mi kim dort dortluk benim esimde ailemin yaninda boyle seyler yapmaz konusu acilsa bile hemen alalim der ozelimizi de acmaz kimsenin yaninda sen esinle konus bi daha ailende olsa kimsenin yaninda bu konulara girmesin imkaniniz yoksa gidin yaptirin bacim iphone de pahali durumu olmayabilir annen de swni yonlendirmesin 
(882 puan) tarafından
Durumunuz var ama eşim.ailesinden çekiniyor yine önceki postlarımı oki bacı.  Yok merdivene destek yok bacisina destek derken ben arada kayniyorum esimde bu toplara girmek istemiyor
0 oy
tarafından
Annen seni düşünüyor ve bence haklı.
(882 puan) tarafından
Ya haklı olabilir belki ama bağırması emir vermedi hoşuma gitmedi
tarafından
Anne yani emir verebilir büyüdük diye evlat olma rolumiz değişmiyor.
(32 puan) tarafından
Annen haklı emir vermesi hoşuma gitmedi diyorsun ama bence hoşuna gitmeyecek durum o değil
0 oy
tarafından

Canım yanlış anlama ama çok devrik cümlelerin var , dünde bugün de postunu zor anladım :(

Dün postunu okuduğum zaman annene hak vermemiştim ama bugün sebebini annenden dinleyince kadın gerçekten haklı sebepten evladını koruma altına almış 

(882 puan) tarafından
Yazarken dikkat etmedim valla bacım. O kadar üzgün um ki o sıra ne yazdm 'ne  ettim bilmiyrm.  Koruma altına almış olabilir ama bunu bağırarak emir vererek yapma sa daha iyiydi
tarafından
Bir anlık öfke ile kalkmış belli canım baksana bugün de yana yakıla sana ses kaydı atmış sebebini söylemiş . Anneciğinin ellerinden öperim evlat her zaman kıymetlidir ❤️
0 oy
(488 puan) tarafından
Konu ne olursa olsun annem eşimin hakkında bana konuşamaz eşimde annem hakkında konuşamaz ikiniz aranızda halletmelisiniz
(882 puan) tarafından
Ikimiz aramızda halletmeye çalışsak da eşim bosbogazdir bazen olmadık yerde olmadık laflar ediyor ailem mecbur dahil oluyor
0 oy
(6,260 puan) tarafından
Önceki postunu şimdi okudum sonra tesadüf buna girdim annen yerden göğe kadar haklı 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Annen keşke sonradan dana söylemek yerine o an eşinle konuşsaydı 
(882 puan) tarafından
Eşimle konuşsa tartışma olurdu
0 oy
(697 puan) tarafından
Annene hak verdım. Evlat her şeyden değerli bir anne için
(882 puan) tarafından
Ya tabiki öyle baci
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Okudum annende haklı ama üslûbu yanlış eşin hatalı malaesef lafını yapamaz keyfi bile istesen yapamaz lafı direk yapıştırcaksin ne demek paranmi var tamam gidip bende çalışayım engelli kadrosu açıkları var bir çok şirkette rahatta calisirsin onun ağzını güzelce tika ve hiç birseye laf edemesin ailesinden değil senden cekinsin 
(882 puan) tarafından
Deniyorum deniyorum ama yok yok yok
0 oy
(232 puan) tarafından
Emir vermek olarak görmedim bu konuyu. Bence annen senin ezildiğini gördükçe dolmuş hiç bir anne (bazılarını tenzih ederim) çocuğunun böyle ezilmesini istemez sana üzülmüş belli ki 
(882 puan) tarafından
Ya doğrudur tabiki ama bende çok üzülüyorum böyle yapmasina

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
21 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (643 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 548 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu