0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (1,844 puan) tarafından
Koltuklarımda büyük yastıklar var daha doğrusu köşem diyim. Ortalarında düğme dikili yastıkların  iki taraflı üstte fermuarı var açılıyor şimdi ben o kılıfları düğmeleri koparıp yıkayıp sonra dikmem lazım. ama öyle kalın ipi nerden bulucam ne ipi onuda bilmiyorum nerden alıcam. Bilen varmı alim netten 

4 Cevaplar

0 oy
(4,371 puan) tarafından
Benim de var öyle kendim takmayı denemedim hiç yorgancıya taktırıyordum kopunca falan. İpi de tesbih ipi derler ona benziyor
(1,844 puan) tarafından
Tesbih ipi tmm sorim onu Bi cnm
(4,371 puan) tarafından
Onu nasıl sıkıştıracaksın eskisi gibi ben cesaret edemedim içine biraz basık oluyor ya düğmeler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yorgan ipiyle dikiyorum. 
(1,844 puan) tarafından
Renklisi varmı o yorgan ipinin benimki kahve sarı tonlarında bir renk
tarafından
Benimkinde ip belli olmadığı için sorun olmuyor
0 oy
(510 puan) tarafından
Valla ben bisene patates ciden aldım onların çuval ağzı ipleri çok sağlam oluyor
(1,844 puan) tarafından
Ama benimki beya ip değil turuncu sarı arası bir renk yada kahveye yakın cnm. Yoksa yorgan ipi de alicaktim da beyaz iste
(510 puan) tarafından
Himm ben sokup bikere yıkamistim baktım aynı ipten öle almıştım tuhafiyelere fakan bakabilirsiniz belki vardır
0 oy
tarafından
Bende bu durumdan dertliyim bende sokecem yebiden dikecem ama yastıkla beraber değil çünkü yikanmiyo malesef 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 85 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,822 puan) tarafından soruldu

413,514 soru

12,448,607 cevap

46,228 kullanıcı

Kategoriler

...