+1 oy
451 göst.
önce Diğer kategorisinde (445 puan) tarafından
kizlar fikir istiyom ogretmen gunu yaklasiyor sinif ogretmene 3 binlik kahvlti takimi aliyor canm ogretmenim yazili bi cikolata alacaklar cok sacma degilmi ya pasta alalim 2 bin besyuze bes yuz tlyede bi hediye alalim diyom yok diyorlar neymis 25 kisilik pasta iki bin besyuz tutmazmiş neymis sacmaymış ogretmenler gununde pasta 

26 Cevaplar

+12 oy
önce (12,377 puan) tarafından
Almayın Dr a hemşireye temizlik görevlisine işini yapıyor diye hediye alıyor musunuz? Hele ki maddi külfeti bunca olan bir şeyler asla yapmayın. 15 senedir tek dal koparılmış çiçek dışında hediye kabul etmedim. Daha zamanı gelmeden de söylerim almayın geri gideceğini bilin derim. Hediye olayı sıkıntı. O sınıfta çocuğunu okula yollarken zorlanan veli vardır yahu ne hediye parası. Bireysel alsa çocuktan kabul etse diğer arkadaşı yine kendini kötü hisseder. Biz işimizi yapıyoruz devlet bunun karşılığında bize bir maaş ödüyor tek Beklediğimiz karnı tok sırtı pek okula mutlu gelebilen çocuklar 
önce (144 puan) tarafından
Ya ben cok baktım bulamadım
Canım hala çalışabilecek yaştaysa Google a yazdığında mebk12 uzantılı kendi okul sitesinde adı çıkar isimlerimiz okul sitesine işleniyor çünkü. Eğer emekliyse bulunduğun ilde tanıdığın milli eğitim memuru varsa arşiv bilgisi istersin ama verilmeyebilir çünkü sen iyi niyettesin muhakkak ama herkes öyle değil neden adres aradığını bilemezler. Kendi mezun olduğun okulda tanıdık varsa arşiv kütüğüne de son tayin olduğu okul işlenmiştir oradan yola çıkabilirsin
önce (121,812 puan) tarafından
nagis hocam burdada yil sonu hediye aliyolar max alinan hediye kahve kupasi icinede cikolata veya bonibon koyuyolar buda yabancilarin gelenegi hani oyle kahvalri takimi yemek takimi vs degilde 1er kahve kupasi
Sevda altın alan gördüm ben ya. Boynerden 5 binlik hediye çeki yapmışlar veliler sınıflarında bir çocuğun botu yok desen birleşip almazlar. Olay şov olunca hemen koşturan tip çok. Öğretmeni bir kupa da mutlu eder iki tatlı söz de dalından kopmuş bir nara sevinmişliğim var benim. Beni düşünüp getirmiş o çocuk onu. Ama maddi külfet işin içine girdiği anda bazı veliler bunu kendini öne çıkarmak için bir alan olarak görüyor. Bazı akılsız öğretmen arkadaşlarım maalesef alınan hediyeye göre muamelede de bulunuyor yalana gerek yok. Burada ben hem veli hem öğretmen olarak tepki koyuyorsam yüksek meblağ içeren tüm hediyelere diğer veliler de tepki koymalı. Kızımın Öğretmeni var mesela çikolata alırız kreşe muhtemelen hepsi birer tane tadar tüm öğretmenleri kutlamış oluruz böylece
önce (121,812 puan) tarafından
kuzeyin okulunda kota var kupa bonibon falan 3 euroyu gecmiycek gecerse ogretmen kibarca alamam kusura bakma diyo 3 tl gibi dusunun ne alinir en az rakam belirlenmis okulun son gunu veriliyo 20 cocuk 20 kupa oluyo yeni donem yilinda bu kupalari okul satisa falan cikariyo bide ogretmen icine koydun sekerlemeyi almis oluyo ☺️ onuda son gun cocuklarla beraber yiyolar ☺️ okula ek gelir gibi burdo oyle hediye ceki ucuk fiyata alinan hediye verseler ogretmenler almaz ustunede hastamisin derler en kibarcasi
-Reklam-
+3 oy
önce (3,539 puan) tarafından
Lütfen şu masum günü şova çevirmeyin, kim daha fazla hediye alır yarışına döndü resmen. Bir kalem, bir çiçek hepsi bu. Kahvaltı takımı da nedir??? 
önce (636 puan) tarafından
6 bine çanta aldı geçen sene benım bır tanıdıgım ve dıger veliler şok olmuştum ajsjsjsjsjsjsj
önce (230 puan) tarafından
Öğretmende kabul mu etti pesss
Etmişti geri çevirmedi öğretmenlerın hepsı de malesef normal değil
+3 oy
önce (5,841 puan) tarafından
Kupa alacağım öğretmen yazılı olan şova gerek yok diye düşünüyorum 
önce (50,493 puan) tarafından
biz canta alalim dedik ☺️
+3 oy
önce (2,987 puan) tarafından
Pasta tabi ki olmaz kahvalti takımı hele hiç olmaz. Bu fiyattaki hediyeleri kabul eden ogretmenlerinde suçu var.  Bir çiçek yeter bile. 
+3 oy
önce (4,014 puan) tarafından
Bi ogretmen olarak su ilkokul annelerinin sacma sapan ve gorgusuzce yok öğretmenler gunu yok yerli mali yok okuma bayrami virt zirt gibi günler uzerinden hadsizce ego tatmin etmesine ve neyin havasini atmaya calisiyosa guya hava atmasina sinir oluyorum
+2 oy
önce (28,732 puan) tarafından

Sınıf annesi gibi şuanda yasak gelse keşke veliler zor durumda kalıyor da saçmalık sadece başka birşey değildir 

+2 oy
önce (3,382 puan) tarafından
Bizim zamanimizda ne güzeldi ya çiçek kalem kupa alırdık devir değişti artık öğretmenler günü velilerin kutladığı bir gün oldu. Tabi ki öğretmenler bastacimiz çok güzel emek isteyen bir meslek ama bu gösteriş yarısına döndü o günün de bir samimiyeti kalmadı bence.
önce (3,970 puan) tarafından
Ben İlk okul öğretmenime anneannemin ördüğü patik ve lifleri hediye ederdim çokta sevindirdi ☺️
+2 oy
pasta gereksiz tabiki ne kadar topladiniz
+2 oy
önce (252 puan) tarafından
2 buçuk pasta için çok gereksiz yemeyi versinler o parayla okuma kitabı alınır en azından 
+2 oy
önce (4,836 puan) tarafından
Bi öğretmen olarak,öğretmen alınan hediye kadar saçma bisey bilmiyorum. İşini yapıyor diye gidip hediye alıyorsunuz belki de hiç kullanmayacağı şeyleri. 
+2 oy
önce (4,312 puan) tarafından
Ben hiçbir öğrencimden hediye istemiyordum   kimse de almak zorunda değil  bide  kahvaltı takımı pasta nedir ya   alt tarafı bir çiçek verilir o oda birli çiçek yeterli  ona bile gerek yok 
+2 oy
önce (908 puan) tarafından
Bence almanıza gerek yok bir öğretmen olarak söylüyorum herkesin evi durumu bütçesi bir değil zorlanmasin kimse öğretmene hediye için .Hiç olmadi bir buket çiçek alın ama öyle pahalı hediyeler almayın iş şova dönüşüyor yarışa dönüşüyor.oğretmenlerin de ihtiyacı yok ayrıca böyle hediyelere falan . azıcık veliden öğrenciden saygı görsek yeter 
+2 oy
Ben oğluma sordum anne öğretmenimin çok güzel kalemleri var kalem alalım kullansın onu da dedı ve resım cızecegını söyledi beraber de bir zarf yapıp resim ve kalemi ıcıne koyacagız bıttı gıttı

Ögretmenler gününü ogrencıler kutlar veliler degıl çocukların haberı bıle olmuyor ne yapılıyor ne alınıyor ne alaka kahvaltı takımı? Ne alaka pasta? Uçuk fiyatlara birde
+1 oy
önce (200 puan) tarafından
Ogrettmene veli hediye almaz alırsa apaçık yalakadir bence . Öğrencileri alır kalem kitap belki bi fular 
önce (445 puan) tarafından
3 bin liralik aliyorlar
önce (5,156 puan) tarafından
Niye insan olarak alinmazmi.  Yalakalıkla ne alakası var
Ya kardeşim çocuğumu okula yolluyorum benim durumun iyise diğerinin kötü 3bin lira bir evin mutfak masrafı  haftalık. 20 kişilik sınıfta herkesin durumunu düşünmek gerek. Şahsi olarak alınır ama her sınıfta çıkıntı kendini bir halt sana veli çıkıyor buda bence yalakadir.
gecen yil ben sinif annesiydim kimse katılmak zorunda değil 50 lira toplayıp ne denk gelirse alalim dedim katılmayan bir kişi oldu. bu sene yine karar verelim oyle toplayıp öyle alalim dedim sinif annesi para toplayıp oyle karar verelim dedi karismadim ben alınması taraftaryim bu yalakalik değil ogretmenler kiymetlidir
Öğretmenin kıymetini hediyenin fiyatı belirlemez.
+1 oy
önce (16,135 puan) tarafından
Hediye kişisel bir şeydir çocuğun öğretmene saygı duyması ve onu sevmesi ile alakalı bir durumdur  ayrıca pahalı hediye kabul etmekte yasaktır ama işte gösteriş merakının vardığı nokta bu.
+1 oy
önce (5,156 puan) tarafından

Gecen yil bizde bin liraya fincan takımı aldık.  Bi arkadaş organize etmiş isteyen para verdi istemeyen vermedi. 

+1 oy
önce (48 puan) tarafından
Bnce de pasta saçma. Üstelik bı öğretmen olarak söylüyorum. Orda yeme içme yeri değil ki. Bı hediye yeterli 
+1 oy
önce (15,151 puan) tarafından

image

Biz böyle bir hediye alacağız. Kizim mektup yazmak istiyor onuda koyar içine. Bence sizinki abarti oluyor. 
+1 oy
önce (215 puan) tarafından
Kız sizin 3 binlik kavalti takimi bizim 9 binlik saat alalım diyolar
önce (322 puan) tarafından
Yuhhh çüş
önce (215 puan) tarafından
Hem de ne çüş
+1 oy
önce (26 puan) tarafından
Biz toplu bir şekilde kaliteli çanta almayı düşünüyoruz birde pasta canım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 482 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 226 göst.
1 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Senemerken (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,534 soru

12,018,705 cevap

36,223 kullanıcı

...