0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (769 puan) tarafından
Kızım 6.5 aylik ek gidaya gectik mi gecmedik mi anlamıyorum 2. Bebegim rahatim o yüzden üstünde pek durmuyorum bunaltmiyorum bebeği yogurt veriyorum arada bi yemiyo zaten kandirarak bi gıdım sokarsam agzina şükür diyorum. Havuc hasladim verdim mincikladi bıraktı ben elimle minifik verdim tadini alsin diye baska gün brokoli hasladim koydim önüne onuda minciklayip attı yine ben zorla verdim zorla vermeye çalışınca da ağzını kitleyip agliyor bende zorlamiyprum ne zaman minciklamayi birakip agzina götürür nasil ilerliyim çorba vs hic acmiyo ağzını normal mi yani suqn oglumda zorlamistim suan 3.5 yasinda travma olmus galiba yemek yemez sevmez sorun çıkarır 

4 Cevaplar

0 oy
(1,561 puan) tarafından
Normalde oyuncaklarını ağzına sokuyor mu?
(769 puan) tarafından
Sokuyor tahminimce sert cisimleri sokuyo mesela havucu normal sekilde verince sokuyo yada ekmek kurabiye vs eline verince ağzına goturuyor ama yumusak şeyleri goturmuyo
(1,561 puan) tarafından
Benim oğlum da 4 aylık biz de tadımlara başladık ben gneisto mama kasigi aldım havuç kabak brokoli denedik şimdiye kadar ben pure yapıyorum kaşığı pureye bulayıp eline veriyorum hem dişini kasıyor hem de yiyeceklerin tadını alıyor. Hiç kaşıkla yedirmeye çalışmıyorum bulayıp eline veriyorum sadece siz de öyle deneyebilirsiniz
(769 puan) tarafından
Denedim öyle labneyi falan ilk baslarda oyle veriyodum şimdi anladi ondanda sıkıldı kaşık almiyor
-Reklam-
0 oy
(8,252 puan) tarafından

Brokoliyi çorba olarak ver .bnmkide 7 ay 7 günlük suan.puturlu şeyleri yemiyor. Sulu çorba gibi şeyleri yiyor 

(769 puan) tarafından
Tarhana yaptım onuda yemedi kaşığı benim onum agzina sokmama izin vermiyo korkuyo
0 oy
(20,030 puan) tarafından
Zorlama. Yiyen yiyor yemeyen yemiyor. Yebeyenin annesi olmak çok zor Ama
(769 puan) tarafından
Oglum yemiyor biliyorum suan oglumda naptiysam tam tersini yapmaya çalışıyorum oglum benim pimpirikliligim yüzünden yemiyor diye düşünüyorum çünkü
0 oy
(341 puan) tarafından
Haşla önüne koy merak edip ağzına götürür bide emzirip ondan sonra değil emzirmeden önce ver karnı tok oluyorsa yine yemek istemiyor biraz etraf kirleniyor ama kendi yemek daha çok hoşlarına gidiyor 22 aylık 7 ayından beri blw yapıyorum 
(769 puan) tarafından
Yemiyor ama ben yinede veriyorum napalim illaki goturur diyorum götürmüyor neyse zamani gelimce illaki goturur
(341 puan) tarafından
Canım sen önüne koy bir yandan da kendin ver püre kaşıkları var ondan da alabilirsin benimki de yemiyordu her yer batmıştı sonradan sonradan yemeye başladı şimdi daha bilmiyor
(769 puan) tarafından
Ben ağzına koymaya çalışınca kendini geri atip agliyo kalkmak istiyo o yüzden koyamiyorum kendiside götürmüyor ama yemesede veriyorum şuan benve herşeyi agzina götürme evrensinde değil yerde gördüğü biseyi alıp ağzına sokmuyo mesela elliyo bakiyo oğlumun yerde gördüğü her tiftigi ağzına götürdüğü bi evre vardi buda o aya gelince yapcak galiba
(341 puan) tarafından
Aslında ek gıda zamanı gelmiş 6 ayda başlanıyor ama siz zorlamadan tatlarına baktırın o zaman pes etmeyin zamanla olur

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 87 göst.
20 Ocak 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
5 cevap 121 göst.
+1 oy
2 cevap 74 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &&&&&& (417 puan) tarafından soruldu

410,725 soru