0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Suan oglum 2 bucuk yasinda seneye bu zamanlar Allah nasip ederse hamile kalmayı planlıyorum çalisiyorum suan sizce fikirlerinizi alabilir miyim

21 Cevaplar

0 oy
(21 puan) tarafından
Yani seneye idaal biraz erken başla belki geç tutabilir
(2 puan) tarafından
Ilk hamileligimde korunmayi biraktim 2 ayda hamile kaldım hani benim hedefim bebek dogdugunda oglumun 4 yasinda olmasi.
(21 puan) tarafından
Hemen tutmayabilir her çocuk aynı değil sikinti çıkıyor genede siz bilirsiniz
(176 puan) tarafından
:))ahahahaa çok güldüm valla ama arkadaş hakli geç tutabiliyo onu da hesaba kat bizde 4 yaşında düşündük 2 yıl tutmadi tedavisi şuyu bunu 9 aylik süreci derken oğlum okula başladiği zaman ben 1 aylik bebekle çildirdim
(2 puan) tarafından
Ya erkenden olursa hahhaa
(21 puan) tarafından
Ee artık size kalmış bişe nasıl istiyorsan öyle yap
-Reklam-
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Ben 7 yaşında falan düşünüyorum nasipse tabi. Şu an 3 yaşında biraz hareketli evde söz dinliyor ama çocuklu biri gelince dinlemiyor heyecandan yaramazlaşan bir bebe. Ben idare edemem gibi hakkınızda hayırlısı olsun 
(7,431 puan) tarafından
7 yas çok gıı . Bnmkilerdede 7 yas var herseyi unutmuşum. :D
(3,164 puan) tarafından
Valla sana sormayı düşünüyordum denk gelmemişti :D ama rahat değil mi ya ben daha erken cesaret edemiyorum
(7,431 puan) tarafından
Rahat ama insan unutuyor herseyi . Büyüğü okula gidiyor ben kucuguyle tek kalıyorum mesela . :)) 4 5 yas olmalı bence
(3,164 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun aslında ya ama yine edemiyorum yani kardeş istediğime bile emin değilim bana bir deli yüreği uğramalı :D
(7,431 puan) tarafından
Bnm büyüğü kardeş istiyorum dedi okula başlayınca o yüzden yaptık:D
0 oy
(1,866 puan) tarafından
10 yaş aralığı iyi
0 oy
(740 puan) tarafından

Kızım 3 yaşını geçti bnde sen gibi düşünüyordum dogasıya 4 olur iyi olur diye. Amma 3 aydır korunmuyoruz olmuyor . Şuan kızım kardeş kardeş diyip duruyor. Şuan ki aklımla keşke 2 yaşına geçince biraz olsaydı şimdiye dogardı diyorum 

0 oy
(2,560 puan) tarafından
En az 4-5 yaş olmalı bence. Oğlunuzu bezden falan bıraktırdıktan sonra sizde daha az zorlanırsınız
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Bence 3 4 yaş ideal
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Doğduğunda en az 4 yaşında olması lazım bence. 
0 oy
(318 puan) tarafından
4 bilemedin 5 yaş aralığı olabilir benimkilerin 2 yaş arası öyle böyle değil inanılmaz zorlanıyorum 5 yaş en ideali bence 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Valla canm tecrube olarak algila bak sen bu yaziklarimi.2kizim arasinda 2yas var gercekten zordu.kizlarim uslu olmasaydi heralde huniyle gezerdim.en ufak ve ortancayla aralarinda tam 6yas var ve sana nasil diyim sanki en kucugu tek cocukmus gibj oldu.abla buyul olnca e haliyle her isini kendi yapiyor okulada gidiyor e evde tek bebekle efsane rahat oldu.oyizden yas araligi fazla olmasi demek senin az yorulmam demek ve her 2cocugunqda rahat bi sekilde zaman ayirabilmen demek
0 oy
(748 puan) tarafından
Kızım ve oğlum arasında 4 buçuk yaş var laf dinliyor pek karışmaz kardeşine 
0 oy
(7,431 puan) tarafından
4 5 yas olsun
0 oy
tarafından

Kızım 3.5 yaşında 3 aylık hamileyim. Dogurdugumda 4 yaşında olacak görecez ağzımıza ne bk girecek sjsjsj:D şimdiden beni zorluyorlar . Daha doğmadan 

(2 puan) tarafından
Hahahah Allah kucaginiza almayi nasip etsin
tarafından
Amin cnm Allah razı olsun.
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Üç yaşına girecek oğlum bende istiyorum dört yaşa yakın veya dört iyi daha fazla olursa gözümde büyür yaşımda geçiyor iki sene ücretsiz izin kullanıp büyüğü okul çağına küçüğü kreş çağına getirmek istiyorum 
(2 puan) tarafından
Bende yaş geçsin istemiyorum
0 oy
(2,818 puan) tarafından
3 yas tam edeal bence 1. Ohlum 2019 dogumlu 2. Oglumda 2022 simdi ikiz gibilwr
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Benim kız 3 buçuk yaşında iken hamile kaldım

4 yaş 8 aylıktı doğum yaptım 

Çok güzeldi

Bence sende 2.yil sonra düşün 
(2 puan) tarafından
Ya mantigim bu yonde söylüyor
0 oy
(108 puan) tarafından
3 yasindayken calismalara baslanmali bnmki biri 2 yasnda biri 10 aylk istemedn oldu cok cok zor 
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Ben ikinciyi düşünmüyorum ama düşünseydim en az 5 yıl ara verirdim. Ama bence bu çocukla alâkalı bişey. Benim kızım çok zor bir çocuk. Bebekken de böyleydi. O yüzden tövbe ettim çocuğa 
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Oğlum şuan 4buçuk yaşında 2 aylık hamileyim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah öncelikle... Şuan o kadar ideal bir zamanmış ki daha erken isteyen eşim dahi bu kanı da. Çünkü oğlum herşeyin farkında bebeğinde bu yüzden beni yormak dahi istemiyor kardeşim uyusun yorulmasın mantiği ile. Zaten bitkinsin bulantıların mevcut kalkmakta zorlanıyorsun bir de aklı ermese daha da bir zor olurdu. Ya da kıskanclik evresi minimumda oluyor. Daha küçük yaşta hamilelikte zaten ilki de daha küçük senin ilgine muhtaç onu bu ilgiden mahrum etmemek adına bu yaş idealmiş
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Oğlum 25 aylık 5 haftalık hamileyim isteyerek bilerek yaptık çünkü ikiz gibi büyüsünler dedik evim zaten dağılıyor 5 yıla hepsi bitsin dedim birde çalışma isteğim var çocuklara bakcak kimse yok okula başlatıp çalışabilirim 9 yıllık sigortam var boşa gitsin istemiyorum geçim zor :D çok zorlanacam farkındayım göze aldım 
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında doğurdum ama herhalde isterdim Bi 7 yaşında olmasını okumayı öğrenmiş olurdu sorunları olmazdı. Ya da peşpeşe olsaydı daha kolay olurmuş şimdi sil basa döndük 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 243 göst.
0 oy
14 cevap 374 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ssdeveli (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.

408,339 soru

12,267,604 cevap