0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (609 puan) tarafından
İyi günler kızlar , 3 gün önce 18 yaşında kızımın bacağından ayağına doğru çay döküldü doktor pansuman ve ilaç tedavisi verdi birde plastik cerrahi ye gönderdi. Yarına randevu aldık gidicez. Nasıl bir tedavi uyguluyor acaba bilgisi olan varmı, estetik olarakmı yoksa içte bir hasar varmı diyemi bakıyor? 

3 Cevaplar

0 oy
(22,132 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Geçmiş olsun cnm 

Ama ben senin yaşını merak ettim yaa Maşallah genç yaşta kızın var :sideways:
(609 puan) tarafından
Evet canım herkes abla kardeş sanıyor bizi , 39 yaşındayım. 21 yaşında anne olunca böyle oluyor.
(609 puan) tarafından
Sağol canım 8 aylık oğlum var ona bakarken yandı bacağı .
(22,132 puan) tarafından
Maşallah sana Ablammm ♥️♥️
Ben 28im

Tam 40 yaşımda bnmde kız 18nolacak:))))

Çok geçmiş olsun
İnşallah iz falan kalmaz

Kırmızı kantaron düzenli kullansa kalmaz ama
(609 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla 40 lı yaşlarda kızınla o günleri görmek nasip olsun Canım.bendr kızımın ufak hallerini özlüyorum, bu günlerininde kıymetini bil.
(22,132 puan) tarafından
Amin cnmmm inşallah ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Yanık derecesine bakıp pansuman yapiyo hatırladığım kadarıyla 
(609 puan) tarafından
İnşallah yanık derecesi yüksek değildir birde içte birşey yoktur İnşallah.
(4,248 puan) tarafından
Bende bi kaç sene önce yanmistim  2. Derece yanikti elimde hala izi duruyo
0 oy
(573 puan) tarafından
Bende oğlan çay dökmüştü baştan aşağı yanmıştı gittim contratubex krem verdi başka bir tedavi uygulamadı bize
(609 puan) tarafından
Ay ne kadar fena olmuş oğlunun peki zor olmadımı cnm. Sonra nasıl iyileşti, iz kaldımı herhangi bir yerinde
(573 puan) tarafından
1 yaşındaydı sobanın üzerine kaynanam çay bırakmış bende uyuyordum sabah oldu buda çekmiş demliği gözünden ayağına kadar komple 2.derece yandı ayağı çok derindi eti erimişti resmen hemen doktora koştuk 2 gün yürüyemedi estetik cerrahiye gittim dedi ki contratubex kullan bende o zaman hiç imkanım yoktu alamadım sürekli zeytinyağı ile pansuman yaptık Rabbime şükürler olsun hiç bir iz bile yok göz kapağı,göğsü, ayakları,dizi komple bi demlik yanmıştı nasıl üzülmüştüm o kremi alamadım diye rabbim şifa versin sizede
(573 puan) tarafından
Benim oğlum esmer tenli belki de ondan iz kalmadı ben mesela Beyaz tenliyim ayağıma sıcak su döküldü hala da izi duruyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 301 göst.
30 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beden dili (4,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Longperi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 265 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde honki ponki toninok (12,611 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,252 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...