0 oy
117 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
İlk hamileliğim çok farklıydı şimdi bambaşka bir hamilelik yaşıyorum örneğin sürekli uyumak isterdim sürekli yorgundum mide bulantım çok fazlaydı günde 4 ilaçla kendime gelirdim cildim güzeldi sürekli sarma dolma kısır aserirdim şimdiki gebeliğim çok farklı sürekli tatlı yemek istiyorum yorgunluk yok bulantim yok sadece çoğu seyden tiksindim ilaç kullanmıyorum cildim felaket kötü bir halde sürekli tatlı yediğim icin 11. Haftamda 1 kilo aldım 

5 Cevaplar

0 oy
(507 puan) tarafından
Üstte çıksın:)
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
etkilemez. her gebelik farklıdır derler. ama durumun cinsiyetle alakası yok. ablamın iki kızı var ilkinde berbat bi haldeydi ikinci de prensesler gibiydi. 
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Normalde cinsiyeti belirlemwz derler canm ama her hamilelik asla bir dehildir tabi.ben kizlarimda hep mide bulantisi kusma  halsizlik ve tatli seyler yerdim.oglumdada mide bulantisi kusma hic olmadi cok rahat gecti sadece azcik halsizlik olurdu okadr onun disinda bisj yasamadim ve eksj yerdim.limonu yuzum eksimeden portakal gibi yerdm.
(507 puan) tarafından
Benimde kızımda bulantim fazlaydı
0 oy
(604 puan) tarafından
Kızın olacak gibi duruyor aynı şeyleri bende yaşıyorum doktor kız dedi
(507 puan) tarafından
İlk bebeğim kızdı hiç böyle seyler yaşamamıştım:( her gebelik farklıymış gercekten ama ayni olanda var
(604 puan) tarafından
İnş sağlıklı bi oğlun olsun o zaman
(507 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah Allah olmayana nasip etsin sağolun:)
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Her gebelik birbirinden farklıdır cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum ama büyükler ne der ye tatlıyı doğur hakkıyı

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 104 göst.
0 oy
11 cevap 174 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 122 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zannan (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,492 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...