0 oy
398 göst.
önce Aile kategorisinde (1,146 puan) tarafından

Şöyle bir şey gördüm hem güldüm hem düşündüm :)

Eşimle bir sınırımız olmalı diye düşünüyorum. Muhabbetimizin bir seviyesi olmalı. Koğuş arkadaşı gibi olmamalıyız diye düşünüyorum hep. Eşimin arkasından tuvalete girmek bile çok rahatsız ediyor beni. Asla girmedim :D Ya da diş fırçalarken tükürdüğünü görmek. Aşka inanmıyorum ama böyle şeylerle romantizm kesinlikle ölüyor :D Mesafe iyidir, resmî romantizm candır:D Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce de aşkın son nefesi yârin bir pırtı mıdır ahaha:D:D

image

14 Cevaplar

+1 oy
önce (1,146 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yani insanlar yeri geliyor burada yatak odalarını hatta çeşitli uzuvlarını paylaşıyor onlara ahahaha ihihihi yanıt veriyorsunuz da bundan mı tahrik oldunuz ya da bunu mu hakaret saydınız. Vallahi pes, ben bu kadarına şapka çıkarır giderim. 
Yok görmedim, kim ki
önce (5,210 puan) tarafından
Nur ay diye birinin son postuna gir .meryemseda diye biri yazmis
Bakıyorum :)
Bacılar beni aydınlatın, birisi post açtığında özellikle az görüntülenmesi mümkün mü? Ta ne zaman soru sordum sadece 2 görüntülenme var biri de ben zaten :) Var mı böyle bir şey
önce (18,365 puan) tarafından
2 saat önce sorduğun soru mu canım
Evet mümkün
Başlık dikkatlerini.cekmemistir
İçeriğe bakmamislardir cnm
-Reklam-
+2 oy
önce tarafından yeniden gösterildi
Hakaret tahrik ne alaka yaa
Yazdım, durduk yerde mağdur oluyorum iyi mi :)
önce (12,395 puan) tarafından
Ben sevmiyorum bu kafalarına estiği gibi uyarı verme olayını geçen biri de bana müstehcen uyarısını vermiş ki burada asla bel altı bir muhabbete dahil olmam. Kendime yakışmayan bir uyarıyı yorumumda görmek de rahatsız eder beni. Direkt yazdım. Dediğim gibi engel almalı bunlar
Ayy nagimede uyarı verenin yaaniii
En nadide çiçeğimsin sen benim..
Oy selmoş ya erittin içimi ❤️ arada beni anlamayan çıkıyor uzak duruyorum artık ben de
Yok uzak durmaaa
Ben seni biliom anliommmm☺️♥️
+2 oy
önce (1,576 puan) tarafından

Demekki kimileri için aşkın ilk nefesi ki hakaret tahrik olarak algılamış osurmanın aşkın son nefesi olduğunu :woot:

+2 oy

Müstehcen mi hakaret mi ya siz gerçekten neden uyarı verdiniz:) hani bakıyorum bana kalırsa yatak odanızı açtığınız paylaşımlardan daha olağan. Bu uyarı olayı şahsa göre ise sayın kraliyet soyu üyeleri bence sonsuz engel yemelisiniz çünkü hakaret yok burada müstehcenlik yani cinsellik de yok 

+1 oy
önce (8,603 puan) tarafından

Sen hiç kocanla dış fircalamadin mi :angel:

Yok, tahammül edemem :)
+1 oy
önce (814 puan) tarafından
Kız anne evinde osurma tuvalete gid biri duyar osurma nerde osurcaz:)biz osuruk yarısı bile yaparız :D
+1 oy
önce (5,320 puan) tarafından

Hahahahahaaa uyarı verenler neyin kafasını yaşıyor :D

+1 oy
önce (14,097 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bende hiç sevmem pırt yapılmasını :) 7 yıllık evliyiz eşim 7 sefer yapmamıştır :) Anlık kaçarsa da sorry der :D

+1 oy
önce (2,927 puan) tarafından
Uyari verenler sebebini aciklarmisiniz ..söz kimseye soylemem
+1 oy
önce (2,198 puan) tarafından

Bizim aşkı iş yerindeki erkek müsveddeleri bitirdi :D

0 oy
önce (188 puan) tarafından
İnsaniz hastalik hali olabilir her hal olabilir arada kacak olabilir ama gozumun icine baka baka bacagini ayirip osurmasin bence de.

Dis fircalamak vs onlara takilmam ama osurmak evet bir tık fazla bence de :D 
İstisnalar olabilir evet tabii :)) Ama benim genel olarak tükürük, gaz gibi atıklara takıntım var galiba :)) Eşim hep sevgilim kalmalı gibime geliyor, ev arkadaşı olduk diye salıvermemeliyiz :)
önce (188 puan) tarafından
Tabi, kisisel olarak hassas olabilirsin normal :) herkes ayni degil insanlarin farkli hassasiyetleri olabilir
0 oy
önce (2,424 puan) tarafından
Aman hangi birini sayiyim 

Bizim aşk çoktan bitti de eşim kabul etmiyor
0 oy
önce (1,778 puan) tarafından

Aynı şeylere dikkat ediyoruz, eşimde öyle :) ama sanmıyorum aşkın son nefesinin o olduğunu. Şükür öyle bir şeye denk gelmedik ama saygı bitince aşkta gölgelenmeye başlıyor bence en azından bizde öyle oldu. Keşke pıt etseydi de adaletli saygılı kalsaydık :D

Bu işin geyiği tabii ama kesinlikle ilişkini direği saygı. Aşkı da sevgiyi de besleyen saygı. Saygı zedelenince hiçbir hissin değerin kalmıyor...
önce (1,778 puan) tarafından
Kesinlikle. Severek evlenmeyen insanlar tanıyorum ama saygıdan ötürümü bilmem zamanla aşk evliliği yapanları solladılar
0 oy
önce (1,131 puan) tarafından
Kesinliklee soylediginiz her seye katiliyorum ama erkekler daha salaş sanırim.Mesela eşim yanimda tirnaklarini keser ve ben bundan hic hoşlanmiyorum yaninda da hic yapmam.Bahsettig ayak tirnaklari.
Evet bu da görmek istemediğim bir sahne :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 668 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 409 göst.
19 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umayyyy (4,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Morr4628w8 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 651 göst.
22 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde N!ho de bana (14,429 puan) tarafından soruldu

401,639 soru

12,023,535 cevap

36,232 kullanıcı

...