+2 oy
673 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından

Sohbet amaçlı açtım:)

Bugüne kadar aldığınız ve hoşunuza giden en güzel iltifat nedir?

Benim çok güvenilir olduğumu söylemişlerdi çok hoşuma gitmişti))

Ya sizinn❤️

42 Cevaplar

+1 oy
(409 puan) tarafından
Su hayatta en çok beni mutlu eden iltifat " annesi sen ne güzel bakiyorsun bebislere  kilo alımları boyları gelişimleri sahane " diyen Dr mizden ;)
-Reklam-
+1 oy
(3,027 puan) tarafından

Eşim sürekli iltifat eder sağolsun <3

Yabancı olarak en son ekleristan a girmiştik eşimle sayıyorduk çocuklar kaç yer acaba die.arabadaydı çocuklar . Satan bayan kaç çocuğunuz var ki dedi bende 4 tane dedim . Büyükler artık arabada duruyorlar dedim . Maşallah çok genç ve güzelsiniz demeseniz inanmam 4 çocuklu olduğunuza demişti:) eşimde yanımda öyledir benim karım demişti :))

+1 oy
(200 puan) tarafından
Oğlum dün uyuyordu bende kahve yapmış içiyordum daha ilk yudumu aldım ki uyandı geldi çiş kaçırmış 3 yaşında bu arada. Neyse banyo yaptırdım üstünü giydiricem anne çen melekçin dedi bana ay durup durup o anı düşünüyorum çok duygulu bi andı
(94 puan) tarafından
Ay gözlerim doldu bende öyle hiç kızmam birsey dökünce  kaçırınca oğlumun  gözlerindeki sevgi dolu bakışlar geldi aklıma siz böyle yazınca
+1 oy
tarafından
Mahşer anında anne evladından kaçacak, herkes kendi derdine düşecek ya eşim canım eşim,şükür sebebim ,can yoldaşım bana şey demişti.O an ben seni arayacağım demişti.İmkansız belki ama bunu düşünmesi hayatımdaki aldığım en güzel iltifattı.

Geçen komşum burnun,estetik mi dedi doğal dedim çok güzel estetik gibi duruyor dedi...Genelde bunu söylerler bana burnun,estetik diye mi 

Ve ve ve yıllardır aldığım iltifat gözlerin lens mi..Herkes gözlerime lens mi diye soruyor Maşallah Rabbim ne güzel şekilde yaratmış beni Elhamdülillah 
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Buz dolabimi sürekli temizliyorum alışkanlık olmuş annemle eşim senin buz dolabından alıp yediğim şey çok lezzetli geliyo der eşimde bir keresinde dolabı açınca yedikçe yiyesim geliyo mis gibi dolap demişti hsbdhsb 

Bir kerede sokakta kuzenimle yürürken yaşlı kadınlar bize bakıyordu kuzenimde çok sinir olmuştu bende gülerek güzele bakmak sevaptır demiştim arkamızdan biriside gelip evet ben size bakıyordum cenletlik oldum demişti hdndjdj

Eşimle çocukları anneme bırakıp alışverişe çıkmıştık bir mağazada bayan eşimle sohbet etti saticiydi bende bir elbiseyi beğendim eşimde biraz açık dedi kadında giyisin kız cocuklari olunca ilerde giyemez hevesini alsın dedi eşimde bizim iki çocuğumuz var abla nasıl hevesini alsın çocuklarla egilse açılır her yeri demişti 
+1 oy
(860 puan) tarafından
Eşime bir kere gözlerin kapalı 100 tane kadının arasından beni nasıl bulursun demiştim o da saçtığın mis kokundan demişti o günden beri asla ne parfüm nede duş jelimi değiştirdim çok hoşuma gitmişti 
+1 oy
(8,481 puan) tarafından
Hic umazdık senden böyle ev hanımı olmanı çok güzel yemek yapıyon çocuklara bakıyon diyolar hep teyzemdr bişey dedi nedersem diyem sana hic darılmıyon  gücenmiyon demesi 
+1 oy
(740 puan) tarafından

Evlendik. Ertesi günü eşim ben çok evcil h.a.y.v.a.n besledim sana da bakarım demişti :)

+1 oy
(6,784 puan) tarafından

Kızımın bahçeden kopardığı çiçeklere anne aynı senin gibi çiçekler topladım demesi beni benden alıyor :D

+1 oy
(235 puan) tarafından
Babannem her türlü kendini kurtarıtsın gözüm arkada kalmaz demişti....

Çocukluk aşkım gözlerime baktığında gözlerini içinde ki parlaklığı görüyorum ve içindeki seni çok seviyorum demişti.

Eşimde ilk tanıştığımız  gün sen benim helalelim olacaksın demişti
+1 oy
(2,901 puan) tarafından

Eşim beni pazara diye çıkarırdı bende eşofman filan giyerdim her seferinde restoranta götürdü neden böyle yapıyorsun demiştim, hazırlanınca çok güzel oluyorsun başkası öyle görsün istemiyorum demişti :D

+1 oy
(94 puan) tarafından
Eşimin durduk yerde herzaman  beklenmedik anda yüzün ay gibi demesi çok hoşuma gidiyor <3
+1 oy
(3,019 puan) tarafından
Esinle ne kadar uyumlusun maşallah birbirinize çok saygilisiniz dediler 2 gün önce daha. Çok mutlu oldum. Eşim de hep çok iyi ve merhametli olduğumu söyler aynı zamanda ailem ve kaynanamlarda. Çok mutlu olurum hep
+1 oy
(2,346 puan) tarafından
Iltifat mi bilmiyorum ama evlenirken salona giriş yapmamıştık henüz Kiz kardeşim bn esim oturuyorduk  Ikiniz de cok gzl siniz demsti kardeş im eşimde bn ablanın yanında ben neyim sönük kaldım demsti cnm kocagam;)
+1 oy
(5,653 puan) tarafından
Babam ; kızıma çok güveniyorum  gözüm kapalı heryere yollarım demesi

Kayınbabam ; 3 gelin arasında sen bana gelin olduğunu bir gelin babası oldgumu gösterdin  o kadar torunlarım arasında senin çocuklarım bemi bu kadar çok seviyor buda senden kaynaklanıyor Allah senden razı olsun demişti çok duygulanmistim..
+1 oy
(1,060 puan) tarafından
Eşim beni ilk gördüğünde o kadar güzel gülüyorsun ki kışın ayazında baharı yaşıyorum demişti. (Geçen gün de kızım icin gülüşün Dünya üzerinde ki en güzel gülüş dedi) Benim gülüşe noldu dedim:))) 
+1 oy
(220 puan) tarafından
Eşime birgun sordum ben ölsem naparsin mezarlıkta felan dedim sen ölünce ben olmamki cenazende dedi bende bı sinirle nerde Olcan kesin yenisini bulmaya gitcen demi dedim oda vurdu gol oldu öğün ikimizi gomecekler ben sen ölünce yaşayamam dedi  ozaman çok duygulanmistim tabiii inandimmii hayirr öyle hissettiriyo çünkü hiç inandırıcı gelmemişti 
0 oy
(18,583 puan) tarafından
Selma altın Dolu Sandık Gibidir

Anahtarla açarsın heryeri parlatır demişti bir

Hala unutmam ve hayatımın en güzel iltifatidr
(92 puan) tarafından
Ne güzel bir cümle bu❤️
Karşı tarafı nasıl kendine hayran bıraktıysan artık:))
(18,583 puan) tarafından
Çok güzeldi çok ♥️
Yaa simfi kendimi anlatsam övüyor derler o yzuden bu cümle herşeyi anlatıyor gerçekten de ♥️☺️
(92 puan) tarafından
Sen o cümleyi duyduktan sonra kendini övmeyeceksen kim övecek
Hakkındir ☺️
(18,583 puan) tarafından
İki gozumsun,☺️♥️
0 oy
(7,754 puan) tarafından
Bugün kızım bana anne sen dünyadaki herkesten güzelsin iyi ki benim annemin dedi. Duyduğum en ama eeeennnn güzel iltifattı.
0 oy
(501 puan) tarafından
Burdaki iltifatları okuyunca sevilmediğimi anladım.   :)   

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
13 cevap 608 göst.
18 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 819 göst.
0 oy
10 cevap 218 göst.

405,687 soru

12,155,772 cevap