0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (724 puan) tarafından
Bu erkekler hep aynı mı olur Adana dan İstanbul'a gidip şöhret oldu ordaki eşini çocuğunu bıraktı sonra kağıt üzerinde boşanalım ddi hayatına biri girincede kadına bekleme hayatımda başkası var ddi bu erkekler hepsi mi aynı olur ya parayı buldu ne hale geldi sonra da bu eşi kanserken onu aldatmış hasta adama bakamam demiş yaşşatığını yaşamadan ölmemiş ilk izleyince üzülmüştüm ama şuan haketmiş ddm 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ölmüş adamın arkasından konuşma kiz.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya ben onun oyle oldugunu bilmiyordum ..hep uzuluyordum .bosa gitti uzulmelerim sjsj
(724 puan) tarafından
Bende boşuna üzülmüşüm erkeklere asla güven olmaz net anladım:)
tarafından
Bosunauzulmeme mi üzüleyim ..yoksa adamin aldatmasina mi
(1,070 puan) tarafından
Bende sızın gıbı kaldım resmen soğudum asjsjsjsjjj
(2,270 puan) tarafından
Al benden de o kadar. Mazisini bilsem takmazdım :)
0 oy
(10,080 puan) tarafından
Annaaa ben şok gerçekten mi bende adama üzülüyordum iyi olmuş eşi onu birakmis nankor erkeğin başına ne gelse mustahaktir 
(724 puan) tarafından
Bırakmamış helalik  istiyor yine kansere yakalanınca eski eşi son günlerinde yanında
0 oy
tarafından
İyi araştırın filmin dava edilmesi lazım gerçek hayatı hiç de öyle değil 
(724 puan) tarafından
Yok ya öyleymiş interneten de araştırdım
0 oy
(18,186 puan) tarafından
Bende denk gelince araştırdım insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş diye de.izlerken eşime laf çarptım. Ben olsam inadına hayata tutunurdum. 
0 oy
(926 puan) tarafından
Bilmiyordum sasirdim ben üzülüyordum 
0 oy
(733 puan) tarafından

Simdi izledik bizde eşime bakiyorum kaşlarimi catip o da şey diyor sanki ben mi yaptim bana niye yükseliyosun diyor :D 

Ağlamamak için zor tuttum kendimi babamda kanser olmuştu o sahneleri görünce biz görmeden kimbilir neler yaşadilar diye bir düşünüp üzüldüm sonra devam etmedim izlemeye :(

(724 puan) tarafından
Ya bende eşime çatıp durdum diyor yine aldık başımıza belayı gidip gelip söylersin diye

Benim de abim kanser hastası hala da kontrol altında tekrardan nüksedebilir diye 4 sene oldu bende o sahnelerde ağladım eski eşi yanına gelip son günlerinde yanında olmasına hele :(((
(733 puan) tarafından
Kontrolunu eksik etmesin canim rabbim şifa versin inşallah
(724 puan) tarafından
Amin canım 3 ayda bir Urfa dan Adana'ya gidip geliyor canım çok lanet bişey Rabbim düşmanımın başına vermesin
(1,855 puan) tarafından
Nerde film
(724 puan) tarafından
ATV de oynuyordu bitti canım YouTube den falan izleyebilirsin
(1,855 puan) tarafından
Bakıyım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde ile ile (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 265 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

410,044 soru

12,328,979 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...