0 oy
139 göst.
Aile kategorisinde (18 puan) tarafından

Kız kardeşimin adı Sonya kızım olursa koymak istiyorum sizce tek mi yanına ek bir isim koysam daha mı güzel durur. 

Sonya Mina, Lina, mira, lilya. eşim Sonya Sare önerdi. 

Sizinde fikirleri bekliyorum :)

11 Cevaplar

+1 oy
(1,026 puan) tarafından
Artık Sonya Bu Sonya djsjsjs kiz niye sonya anlamı ne merak ettim 
(18 puan) tarafından
Bilge bilgelik rüya gibi anlamları var :D annem küçükken bir film de denk gelmiş sonya ismine babannem kendi adını koymak isteyince ben çoktan koydum onun adı Sonya olacak demiş :D kardeşim beni ben kardeşimi yaşatmak istedik ama tuhaf geliyor galiba isim :|
(1,026 puan) tarafından
Anlamları da güzelmiş aslında ilk kez duydum gerçekten kırdıysam özür dilerim ama.tuhaf canım ya bir sürü isim varken yani Kızımın ismi Mira Ecrin mesela :)
(18 puan) tarafından
Yok canım estağfurullah:) Allah bağışlasın ♡
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Ayy bilemedim ilk defa duydum Sonya ismini ama en uygunu Sonya Lina gibi geldi bana 
(18 puan) tarafından
Güzel mi peki eşim hiç beğenmiyor sülalede olmayan birsey koyalım diyor. Bizde kardeşimle isimlerimizi koyalım diye anlaştık:D
(658 puan) tarafından
Tuhaf geldi bana somya der gibi eskiler bazali yatağa somya derdi yaaa ayy kusura bakma valla senin kararın peki kardeşin senin ismini koydu mu
(18 puan) tarafından
Yeni evli oda diyor bende Narin koycam diye yaa tuhaf mi biraz daha düşüneyim:/
(658 puan) tarafından
Sizin isminiz güzel narin ismi kendi ismini koy kardeşinde kendi ismini koysun çocuğuna
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Sonya tek olsun bcnce
(18 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sen hariç şuan olumlu birsey yazan pek yok :D
(18,548 puan) tarafından
Kuzenim Sonya var
Tek.isim kullanıo
(18 puan) tarafından
Aa ilk defa duydum ne güzel ♡
(18,548 puan) tarafından
Evet cnm ♥️
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Ayy bilemedim. Zaten kardesinizin ismiymis neden cocugunuza koymak istediniz ki ? Bi de acikcasi kulaga cok hos gelmiyo. Anlami nedir ? 

Yani ben begenemedim canim tabi senin ve esinin begenmesi onemli. 

İlerde okulda da dalga gecerler.
(18 puan) tarafından
Bilge bilgelik anlamına geliyor. Valla kardeşimin ismini değişik ve güzel bulurlar kızım olursa senin adını koycam dedi bende bi duygulandım senin adını koycam dedim :D
(5,240 puan) tarafından
Anlami guzelmis ,Bilge 'de koyabilirsiniz :)
Yani bilemedim ikinizde kendi isimlerinizi koyacaksiniz. Ben ayni isimlerin koyulmasina karsiyim buyuklerin ismi falan koyuluyo ya dedelerin falan.
0 oy
(642 puan) tarafından
Bence kardeşinizin ismini koymanız saçma sonuçta kardeşiniz hayatta hep karistiracaklar ikisini 
0 oy
tarafından
Sonya deyince direkt Soyka geldi aklıma dalga geçerler
0 oy
(16,564 puan) tarafından
Eşim kardeşimin ismini koyacağım dese muhtemelen kavga ederdim değişik bir tınısı var ama güzel diyemem.
0 oy
(4,442 puan) tarafından
Bu yaşıma kadar ilk kez Sonya ismini duydum güzel isimmis Sonya ağır bir isim tek başına koyabilecek bir isim
0 oy
(9,348 puan) tarafından
Ben kuzenimde kızına solin adını verdi Sonya da solin de çok değişik 
0 oy
(854 puan) tarafından
Hic haddime degil ama cok degisik isim hic sevmedim amaaan banane yaa neyse senin beben :))
(557 puan) tarafından
Kız sen niye triplere girdin şimdi durduk yere :D
(854 puan) tarafından
Triplere girmedim ismi begenmedim ve komik sekilde soylemek istedim sonucta onun cocugu istediğini koyar haliyle benim haddime olmuyor ama genede fikrimi demek istedim :)
(557 puan) tarafından
Hahahah yanlış anlama ben de güldüm yorumuna ondan yazdım :D
0 oy
(557 puan) tarafından
Biz küçükken kanepelere somya derdik o geldi aklıma :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 196 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mervedqn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 187 göst.
0 oy
12 cevap 4,249 göst.
0 oy
22 cevap 286 göst.

403,644 soru

12,093,251 cevap