0 oy
192 göst.
önce Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Kızlar gördünüz mü 1,5 yaşındaki kızın üstüne Türk kahvesi dökülmüş çocuğun yüzü göğüsü ve elleri 2.derece yanık olmuş o anne nasıl o okulu başlarına yıkmadı olay anında kayıtta olan kamera kaydını da ne izletiyorlar ne veriyorlar aileye Allahım çocuklarımızı korusun da yani 1,5 yaşındaki bebeğin kreşte ne işi var ya 

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,282 puan) tarafından
Bunu burda o ailenin bir yakını post açmıştı sanırım o kahve yanığı asla değil kahve zaten soğuyor hemen öyle bir yanık olmaz. Olayın peşini bırakmamak lazim
önce (276 puan) tarafından
Kesinlikle öyle 2.derecd yanık olacak kadar yanması ve o kadar büyük bir alanın yanması hiç normal değil bilerek bişey yaptılar bence
önce (11,751 puan) tarafından
Yani atmiş olabilir belkide sinirlenip. Ama dedigim gibi yukardanda cekmis olabilir ogretmenin kahvesini
Ama kreşte o kadar çocuğun içinde kahvenin ne işi var ki yasaklanması gereken bişey o kahve yüzünden yandı küçücük çocuk
önce (11,751 puan) tarafından
Kiz ben onlari savunmuyorum. Arkadas kahve yanigi degildir demis ya ondan dedim okabilir diye
Yani evet çocuk bu meraklılar ve herşeyi uzanıp almak istiyorlar uzanırken de dökmüş olabilir ama neden kamera kaydı verilmiyor aileye
-Reklam-
0 oy
önce (5,108 puan) tarafından
Anne calisiyosa birakacak kimsesi yoksa mecbur krese verebilir. Bu ayri bi durum. 

Ama kahve dokulmesi olayi kesinlikle ihmal. Cocuklarin yanin da icilmemeli kesinlikle. 

Olay aninda kamera neden kayit altindaymis ?
önce (3,123 puan) tarafından
Ah canım ah bende isterim kendim bakmayı
Çalışmıyorum evdeyim
Ama oğlumun konuşma geriliği var
Baya var
Doktor önce psikiyatri uzmanı görsün dedi sonra kreş filan dedi
Ben hep kafamda kötü olayları kuran biriyim
Ama durup dururken kurmuyorum haberleri izliyoruz gülüm ya
Kalp hastası olucam az kaldı
Tabikide var ama en azından kendini anlatabilecek bir düzeyde olucak ve o zaman herşey daha iyi olucak çünkü konuşmayı bilmeyen bir çocuk neyin nasıl olduğunu anlatamaz ama 6 yaşındaki bir çocuk herşeyi anlatabilir
önce (3,123 puan) tarafından
Aynen canım
Haberler de gördüm çocuğu bende
Ama bir fincan kahve gibi değil baya yanmıştı içim gitti
Ah yavru ah
Bende haberlerden sebep bu şekilde düşünmeye başladım konuşma geriliği varsa oyun grupları parklar yeni arkadaşlar bu konuda çok yardımcı olur size benim iki ablamında aynı yaşta çocukları vardı kız konuşabiliyordu erkek olan konuşamıyordu bol bol kuzenleriyle sosyalleşti biz sürekli onunla konuştuk oyun oynadık parka götürdük ve zamanla konuşması ilerledi şuan akıcı konuşuyor ablamın o dönem maddi sıkıntıları vardı ve kreşe gönderemediği için böyle bir yöntem kullandık yani bence kreş o kadar da gerekli değil maddi zorluk yoksa eğer kreşe verip çalışmaya da gerek olmuyor bir şekilde çocuğun ihtiyacı gideriliyor
Yani Türk kahvesi fincanından o kadar çok su çıkmaz bencede çünkü kafası yüzü kolları ve göğüsü komple sarılıydı çocuğun
0 oy
önce (97 puan) tarafından
Gordum ve cok uzuldum artik hic biseye guven kalmadi Allahim sen koru
Kesinlikle öyle rabbim çocuklarımızı merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,251 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
0 oy
8 cevap 191 göst.