0 oy
695 göst.
önce Aile kategorisinde (1,462 puan) tarafından
Kızlar önceki postu bilenler vardır. O kadar kırgınım o kadar üzgünüm ki sanırım artık içimde bir gram sevgi aşk kalmadı. Daha 1 yıl oldu ama hersey tükendi. Ağlıyorum yine. Şimdi git evden diye tutturdu kızımı vermiyor odaya kilitledim kendimi sabah o defolup ise gidince kızımı da alıp gidicem. 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (188 puan) tarafından
Deli mi ne ayol, ablasiyla gorustun diye sana kapris yapan eş degil miydi bu? Muayen gununde mi ne bu ya bunun icin git evden mi denir. Gecenin koru hangi erkegim diyen karisini disari yollar. İstiyosa kendi ciksin gitsin.

Bu ne ya
önce (1,462 puan) tarafından
Odadayim bebeğe bakamıyor bırakmıyor alayım kucağıma çocuk durmuyor. Sabah olsun anneme gidicem
Bir bebegi annesi baksin diye kucagina vermemek nedir. Allahim dagina gore kar veriyosun gercekten parca pincik ederim o adami ben. Tovbe yarabbim ya. Hep boyle miydi? Derdi zoru ne karsina alip sakin bir zamanda konusmayi denedin mi hic?
Önceden böyle değildi çok değişti konuşuyorum bağırıyor kovuyor
Derdi ne bosanmak mi istiyor?
önce (135 puan) tarafından
Ailen arkandaysa köy k.çına tekmeyi. Böyle deliyle çocuk büyütülmez
-Reklam-
0 oy
önce (598 puan) tarafından
Polisi arayıp evden çıkabilirsiniz polis aracılığıyla 
Polisi arasam duyar dahada öfkelenir
Ay eski postuna baktım da , bu adam resmen boşanmak için sebep aramış . Saçmalığa bak ya
Öfkelensin, sessizce konuş çağır polisi
Ruh hastası ailesine saygısızlık yapmadığım için böyle kudurdu
0 oy
önce (5,321 puan) tarafından

Yahu ne istiyor bu adam senden kafayı mı yemiş bu dağ ayısı :angry:

Sevmiyormuş, nefret ediyormuş
0 oy
önce (329 puan) tarafından
Ne degisik adammis ya bildigin kavga ciksin diye ugrasan bi tip gece gece sinirlendim tovbe yaa Allah hayirlisini versin
Valla öyle
0 oy
önce (896 puan) tarafından
Direk polisi çağır çocuğunu da al polis el çık evden 
İyice kudurur canım bu sabahı bekliyorum
önce (896 puan) tarafından
Kudursa ne yapabilecek ki polisin yanında
Yapar ö.küz
0 oy
önce (2,031 puan) tarafından
Sırf ablasıyla konuştun mu diye mi bu kavga kıyamet tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış derler eşinin annesi  babası ablası biliyormu eşinin bu denli ablasına kinlendiğini bilmiyorsa söylesin onlara babasıda aniden telefonu ablasına vermez sende zor durumda kalmazsın eşin bence kendini yetiştirememiş ablasına kızmakta haklı olabilir sana kızamaz al yavrunu git biraz burnu sürtsün
Valla olay bu sadece en ufak biseyi abartıyor hasta
Bebeğin şimdi eşinin yanında sen ayrı odada misin nasıl bakacak ki ona
Yok canım bebegimi yanıma aldım
İyi aman bebeğin yanında olsun eşin çok kindar yanlız onu anladım sen annene gittiğin zaman da gurur yapar bu anca arar seni
Kindar gerçekten. Sadece bebeğe düşkün
Arasın o zaman babasını söylesin kız kardeşim aramsın bizi diye Rabbim yardımcın olsun inşallah böyle adamlada hayat geçmez
Aramaz ki babası dedi gelinimi üzersen oraya gelirim yemez aramaya
0 oy
önce (184 puan) tarafından
Ablasıyla konuştuğunuz için yapıyorsa babasını ara bence bu gece orda kalmazsın en azından sakinleşir sen de ne yapacağına karar verirsin bebek de mahrum kalmaz aranızda
Babasına söylesem bunu arayacak bu dahada kudurur vurur bana
önce (184 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah ailen sana destek verir çünkü bu basit bi anlaşmazlık değil belli ki eşin takıntılı hasta onun yanında çocuk büyütülmez canım inşallah kurtulursun ya da Allah ıslah etsin düzelsin ne diyim
0 oy
önce (330 puan) tarafından
Sessiz bir şekilde ara polisi al kızını çık evden sabaha kadar yazık günah o bebeğe ağlıyor durmuyor diyorsun 
Gitti odaya zıbardı. Bebegi yanıma aldım ise gidince gideriz anca yoksa iyice öfkelenir vurur
önce (330 puan) tarafından
Polisin yanında sana hiçbişey yapamaz merak etme emin ol o evden polisle çıkarsan herhangi bişey yaptığında polisi devreye sokacağını bilir ama o gittikten sonra evden çıkarsan o zaman akşam ailenin evine gelip huzursuzluk çıkarabilir
0 oy
önce (537 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim. Allah eşine de hidayet versin ne biçim insan. Bizde kavga ettik ailesiyle kendisi konuşur ben sıfatlarına bile bakmam. Senin eşin sebep arıyormuş bence bu meseleyi de büyütmüş 
Çok kinci anlamadım bende
0 oy
önce (14,097 puan) tarafından
Post açmışsın saçın dökülüyor diye vurmuş sana 

Gerçekten Ruh hastası biri galiba 

Yada artık boşanmak istiyor böyle saçma sapan sebeplerle olayları alevlendiriyor 
önce (397 puan) tarafından
Tövbe estağfirullah rabbim ıslah etsin beş para etmez
Evet canım sudan sebeplerle çok kavga ediyor
0 oy
önce (131 puan) tarafından
Ayy ben bu adamı övdüm bide seni görümcene karşı ezdirmemiş hakkını korumaya çalışıyor diye

Ara kayınbabanı böyleyken böyle de kızınla konuştum diye böyle yapıyor de, adamsa zaten oğluna haddini bildirir
Onu arasam olay çok büyürdü
0 oy
önce (2,659 puan) tarafından
Sabah direk bunun anasına babasına git olayı tek tek anlat.onların yanında bi halt yapamaz benden bukadar siz idare edin ergen oğlunuzu de. Sonrada annenin babanın yanına git bu psikopatla ömür geçmez . 
Ailesi bitliste canım biz İstanbuldayız. Anneme geldik
0 oy
önce (215 puan) tarafından
Naptın cnm ciktinmi evden
Annemdeyiz canım bebekle
önce (215 puan) tarafından
Çok şükür cnm
0 oy
önce (296 puan) tarafından
Eşinin gerçekten psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum benim eşimin ailesi beni hiçbir şekilde istemedi kapıdan kovdular onlar yüzünden sokakta kaldık çekmediğimiz çilek kalmadı ama görümcem bazen bebeği soruyor yazıyordu kocama ayıp olmasın diye cevap veriyordu her şeye rağmen benim aile tarafım da bana çok çektirdi ayıp olmasın diye konuşuyoruz ediyoruz ortada bir şey yok yani insan kendi ablası için böyle yapıyorsa sana neler neler yapmaz tatlıya bağlayabiliyorsanız deneyin ama gerçekten iyi değil yani iş
Herseyi o kadar abartıyor ki. Sudan sebeplerle çok kavga ettik

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 598 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 727 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 845 göst.
15 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 406 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (5,561 puan) tarafından soruldu

401,638 soru

12,023,594 cevap

36,232 kullanıcı