0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (20,107 puan) tarafından
Kızlar yarın misafirimiz var. Bebeği alerjik bir bebekmis. Ve ben ne yemek yapacağımı şaşırdım. Tavuk yiyebiliyormus. En risksiz onlar için fırında tavuk patates diye düşündüm. Ve pirinç pilavı ve mercimek çorbası diye düşündüm. Ama pirinç pilavina şehriye konur mu ? Kendisine de şimdi sormayayim dedim. Belki rahatsız olur zahmet olmasın falan diye düşünür size sorayım dedim. 

5 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından
Egerki tahila alerjisi vars arpa riskli pilavda riskli olabilir  alerjiden alerjiye değişiyor sorma bence yap sen menünü yapacak bişey yok hangisine alerjisi var bilemezsin benim 
(20,107 puan) tarafından
Olmadı sehriyesiz yapayım ben . Hiç de sevmem sehriyesiz pilavı
-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Sen yemeğini yap canım yani cocugunun yemeyecegi şeyler cogunluktaysa yanında getirmeli zaten annesi olarak bunu düşünür .Bebek sonucta herşeyden yeme se de olur .benim kızım tek çeşit yiyor çoğu zaman.
(20,107 puan) tarafından
Kız yok arkadaş kendi de diyette. Bebek anne sütüyle beslendiği için anne diyet yapıyor yani. Bebeğe neyin alerji yaptığını bulmaya çalışıyorlarmış hala
(1,174 puan) tarafından
Ay evet sonradan çaktım da yazmış bulundum :) ben  emzirmedigim için anlamam o işlerden benimki doğar doğmaz mama diye ağladı sanki hiç mememe dokunmadı bile :)
(20,107 puan) tarafından
Ahahah vay hazirci minnoşa bak sen  sabredememis demek ki ahshah
0 oy
(13,870 puan) tarafından
Senin o güzel kalbini öpüyorum kocaman dostum 
(20,107 puan) tarafından
Ahshdh ben de seni öpüyorum dostum ❤️
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Ankara marka makarna tuketiyoduk oğlumla bizde süt yumurta et tavuk alerjisi vardı, eğer gluten alerjisi yoksa o markanın şehriyesini kullanabilirsin tabi içeriği değişti mi bilmiyorum oku yine arkasını 
(20,107 puan) tarafından
Tamam dostum teşekkürler
0 oy
(288 puan) tarafından
Gluten alerjisi varsa sehriye olmaz, neye alerjisi oldugunu bilmek onemli. 
(20,107 puan) tarafından
Çok sorup da rahatsız olsun istemiyorum. En iyisi sehriyesiz yaparım .

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 190 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
10 cevap 203 göst.

411,126 soru

12,374,727 cevap

42,734 kullanıcı

Kategoriler

...