0 oy
144 göst.
önce Diğer kategorisinde (951 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yapıyonuz ben kızmı uytum çay içecem bı soru sorayım dedim firsad bulmuşkken Kızlar nasipse 1 ay sonra kızımın doğum mevlitini okuttucam annemi bekliyorum ..sorum hedyelik süs sizce ne yaptırmalıyım kararsızım bide istgramda yada trend yolda almakmi mantıklı uygulamda pek birşey almamışım yada diyom emin önünde gidip baktirayim kararsız kaldım hangisi uygun olur bide masa yaptirmya gerek varmı pasta falan..?? yemekli olcak bu arada yapanlar nasıl yaptınız magnetleriniz nasıldı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim..(⁠*⁠_⁠*⁠)(⁠^⁠^⁠)

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,950 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benim kızımda hayalim kuran ve tespih di ama nasip olmadı şimdi çevremde onu tavsiye ediyorum 

Eminönü ne giderim diyorsan önce ordan bak çok güzel şeyler var 

Bak cnm bu tarz 

image

image

önce (951 puan) tarafından
Ay bunlrda çok gzuel cnm sağol annemin kuzeni var aslında onun bı kızı emin önünde bunları satıyor biride evde yapıyor iş olarak teyzeme bi danışayım sen internet mi spris vermiştin üzüldüm vallh cnm rabbim oğlundan güzel günler nasip etsin sana kızında sizi  Cennette şefatciniz olsun inşallah;(;(☺️
İstegram da bi sayfayla anlaşmıştim cnm ama inan sayfayı hatırlamıyorum görüp görüp üzülmeyim diye
Anladım cnm haklısın tabi üzülürsün rabbim gönlüune ferahlık versin oğluşarınla bundan sonraki hayatında mutlular kızında cennet kuşunuz♥️
-Reklam-
0 oy
önce (9,813 puan) tarafından
Ben yaptim hic bisey anlamadim benim burda kimsem yok zaten gurbet kusu gibiydim 2 kuzenim 1 teyzem vardi kuzenlerim calisiyolar diye onceki gun aksam ugradilar teyzemle annem geldi bi baska kimsem yoktu cagiracak konu komsu gelcez dediler 2 kisi den baska kimse gelmedi esimin cevresi hep burda kaynanam kimseyi cagirmadi ben dahil 10 kisi olsuk 50 kisilik pide yaptirdim sarmam tatlim serbetim herseyim vardi ayranla ama kimse yoktu iyiki magnet falan yaptirmamisim o zaman durumum yoktu kursni okunsun yeter dite dusunmustum 
Vallh bende diyom ya yapsam gelen olmasa ama eşimin aile mevlüt falan verince bayan gelen oluyordu bı kaç kişide eşimin arkdadaşi falan gelcem demişti uzakta akrba oluyorlar bende diyom mevlit verim toplu kim geldiyse benim pek kimsem yok annem gelcek annemin kuzeni teyzem oluyo o gelir eski komşularım köyden arkdasakrim var burda 2 kişi kuzenim kaynanası gil gelir akrbalar zaten eşimin ailede kim gelirse artk şimdi tam kesin bilsem kim gelir ona göre hazırlık yapım ama bildiklerim gelse baya gelen olur baba tarafim kaç kişi var gene cagirim anne tarafım falan sizin adinizada üzüldüm o kdar masraf yap boşa bende magnet yaptrcam kim gelir tam olarak bilmiyom dediklerim gelse çok karbalik olur benimki ne kadar yapım die düşünüyorum sarmada zahmetli yap uğraş bide kimsenin gelmmesi bendee sarma düşünüyorum bide bebekle zorlanırım eşimde yenge pide yaptırım diyor bende zaten kurbanı kescez onla yapalım diyom bakalım annem gelsin bı düşünüruz yine bebkle zahmetli oluyor Teksen hele
önce (9,813 puan) tarafından
Canim ben katnanamin maduruyum cagirmadi kimseyi esimin tarafi da cok kalavalik bi toplandilar mi 100 kidi oluyolar sen yap hepsini ben temizlik yaptigimda kardesim geldi o cocuga bakti
İşte ama düşünmesi lazımdı bu kdar masraf hazırlık yapmış neden çağ miyim
0 oy
önce (3,382 puan) tarafından
Kokulu magnetlerden yaptirmistim oğlumda pilav sarma tatlı vardı menü de de öyle masa hazirlamamistim 
Sizin menüde güzel teşekkür ederim cnm aslında sarma istyorumda tekim annemde gelecek bebekle zahmetli olur kokulu magnete iyi fikir dolba yapişanlardan mıydı?eşimde diyor pide yaptirm zahmet etmek kayntanda kurban alcam hep niyet etmişti bende o etle düşünüyorum bakalım
önce (3,382 puan) tarafından
Evet canım yapiskan biberon şeklindeydi
Oda güzelmiş canm bakarım bı
0 oy
önce (459 puan) tarafından

Hediyelik olarak böyle birşey yaptırdım yemek olarakta lahmacun salata tulumba tatlısı ayran yaptırdım canım fikir olsun :) 

image

Çok güzel mis ben kızımda pembesini yaptiracaktim konuşmuş herşeyi hazırlamıştık kızım vefat edince iptal ettirdik
Çok üzüldüm canım Allah cennetinde kavuştursun inşallah :( yeni mi kaybettin bebeğini
4 yil oldu cnm
Tesekur ederim cnm sizinkide güzelmiş evet buda güzel fikir olarak aslında baktimda dolba yapışan şeyelrde güzel bunda  da varmış mesle dua şeklinde yazıp buna  bizde kurban kescez Onala yapmak istyom esimde diyor pide ayran tatlı zahmete girmeyin daha yemğe net karar vermedim ablamlar eltisinin bebğe kuş başı et pilav ayran tulumba tatlısı yapmışlardı
Allah rahmet eylesin
Aynen canım magnetli güzel oluyor 3lü olunca bende beğendim. Yemek konusı pratik olması iyi tabi yardım edenin varsa durumun el veriyorsa öyle şeyler yapman daha güzel olur
Ayne güzelmiş cnm tanesi ne kadar kaç kişilik yaptırdınız enndan dua olanıda dolba yapistirsin bu şekil dua komşum oğlun sünnetinde yapmıştı dua falan çok güzel işte yardım eden olsa şehir yeri mutfaklar dar dezgahlar küçük yemek yapmada zahmetlidir abalam gelcekti dedi düşünme yemekler bende ablamda gelemiyo annem gelsin yine bı düşünürüm yemek konusunu
2 yıl önce yaptırdım ben canım fiyatı hatırlamıyorum yanlış olmasın zaten 2 3 katı artmıştır herşeyde olduğu gibi :)  sana tavsiyem kendinizi yormayın ne yapabiliyorsanız onu yapın ben lahmacun salata tulumba yaptırdım ama bayağı fazla fazla yaptırdım herkese ikram ettik yiyenlerin tabağına 3er posta daha döndük herkes tıpa basa doydu her evine gidene 3 kişiyi rahat doyurcak yemek verdik apartmanda herksi çağırdım ama gelmeyenlere yine özel servis yaptık evlere götürdük memnun olan az kişi vardı :) yani kimseyi memnun etmeye asla çalışma sen ne görmek istiyorsan neyle mutlu olacaksan onu yap insanlar memnuniyetsiz şimdi 2.ye hamileyim Allah tan bişi çıkmazsa mevlit asla düşünmüyorum :))
Ha şunuda söyleyeyim yedikleri helal hoş olsun oğlum için yaptık zaten ama insan bi memnuniyet görmek istiyor
Analdim cnm çok haklısınız gerçekten insanlari memnun etmek çok zor zaten kızım ihmal etmeyi duşunmuyom mesle eşimin ailesi biri bı hayrlı olsun die kapıma gelmedi ama ben onalrin düğünlerine mevlitlerine falan filan gitmişim  bı çağırmak istemiyom bide mevlitir simidde derler cağirmadin ki bizi benim ilk die bide 6 yıl sonra oldu niyet etmiştik kurban kescez die bide evde bi mevlit okuyalım iyi olur diye düşünüyorum biri arayıp demez mevlit okutacan ne yapcan  ne ihtiyacın var demezler iş biter ay nie bizide arayıp demedin ee davtyemi vercem bı yoklayin aman bı yanda iykide mesafeliyim cidden ben çok merhametli biriyim eşim diyor senin sağlığında çok faydalanırlar di ben misafiri davtleri akraba bağlarını çok severim onalr öyle yapınca haliyle bende öyle olmak istyom eşimde ha bı tek eşimin akrbalina değil bu benim akrbamda olsa aynısı geçerli herkes değeri kadar artk diyom bende
Kesinlikle canım ihmal etme bebeğini yapabildiğini yap gerisini boşver Allah kabul etsin şimdiden
Ayen cnm sağolasın amin inşallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 732 göst.
+1 oy
12 cevap 519 göst.
0 oy
15 cevap 666 göst.

401,536 soru

12,018,692 cevap

36,223 kullanıcı