0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annem babam kardeşim bizdeydi yemek yiyorduk babam köye giderken teyzesigilede goturecekmis anneminde gidecekti sofra başında eşimin benim yanımda kavga ettiler annem kızdı haklı olarak yer yok nasıl götüreceğiz otobüsle gitsin diye babamda götüreceğim dedi ortalık kızıştı babam kızdı gitti suçluya ben oldum niye çağırıyor bizi diye banada kızdı gitti annem kardeşim agladi babam eşimin yanında demediğini bırakmadı rezil etti bizi  canım çok sıkkın annemgil bizde gelip özür dileyene kadar gitmeyeceğim diyor bende onların bu kavgasına ayrı eşimin buna tanık olmasına ayrı üzüldüm 

2 Cevaplar

+1 oy
(6,195 puan) tarafından

Annende sanarsin ordu var araba kaç kişilik kocası şoför annen yanında kız kardeşin arkada 2 kişilik daha yer var götürse ne olur ananın kavga edesi varmış 

tarafından
Tek onlar değil ekstra gidecekti eşyalarına var annemde patladı daha önce birçok kişiyi götürdüğü için araba benim sen onların özel şoförü musun dedi
-Reklam-
0 oy
(288 puan) tarafından
Taraf olmamak, yangına korukle gitmemek en mantiklisi. Birtakim tartismalar her ailede olabilir, buyutmemek gerek. En dogrusu taraf olmamak yorum yapmamak bu tip durumlarda. Su akar yolunu bulur.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
+2 oy
2 cevap 82 göst.
+2 oy
5 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,453,776 soru

23,861,826 cevap

320,436 kullanıcı

...