0 oy
700 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (336 puan) tarafından
Bugün başladım 1 gün özlem öz kahvesi varmış ondan aldım hadi bakalım diyerek başladım sporda yapıyorum ama acıktım yemeyecegim 

12 Cevaplar

+10 oy
(773 puan) tarafından
Su fenomenlerin ürettiği hiç bir şeyi almayın ya . O kadar çok böbrek sorunu yaşayan var ki kendine yazık edersin. Hastane hastane dolaşırsın kullanma derim bence. Doğal yöntemler var onları kullan 
(336 puan) tarafından
Aynen bende yazacaktım onlar reklamını yapıyor sadece
(773 puan) tarafından
Fason zaten ürünler. Sonradan sıkıntı yaşayacaksan ne önemi var kimin ürettiğinin canından daha mı kiymetli
(336 puan) tarafından
Tabiidir değil Haklısın canım
(616 puan) tarafından
Aklı başında bi yorummm tebrik ederim
(773 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+3 oy
(59 puan) tarafından
Çoğu fenomen zayıflama kahvesi çıkardı ama kendileri ameliyat ile zayıflıyor lütfen artık bilinçlenelim sağlığınıza çok ciddi zarar veriyorsunuz 
+2 oy
tarafından
O kadar şeyleri oldu merkez açıp kapattılar kendileri gerdirme operasyonu yaptiriyoalr macunlarınn pisliği ortaya çıktı bunlara rağmen nasıl sağlığınızı hiçe sayıyorsunuz
+1 oy
(433 puan) tarafından
Kadının herşeyi yalan ona nasıl güvenip aldın ki kadın yalanı unutup farklı şeyler konuşuyor güvenip içme bence
(336 puan) tarafından
Ne bileyim sadece o değil baskalarida diyince aldım sadece bugün içtim bidaha içmem korktum acikcasi
(433 puan) tarafından
Kadın hamilelikle gündemde kalıyor her ay test yapıyor hemşireyim doktorum diyip herşeyi burda soruyor bir yalan atıyor sonra unutup başka yalan çikiyor başka fenomenleri taklit ediyor güvenip hiç bir ürünü alınmaz onun
+1 oy
(955 puan) tarafından
Arkadaşlar o tarz kahveler ise yaşasaydı doktorlar tavsiye ederdi özlem öz kim gotm öyle bıt kahve olsa dünyada şişman kalmazdı herkes ***** bot özlem akıllı zaten sağliğiniza yazık günah allah aşkına içmeyin o zehirlerı
+1 oy
(1,704 puan) tarafından
Madem bu tarz bisey icmek istiyosun. Yuzdeyüz hindiba kahvesi var ondan al canm. 
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Sakin bu saatte yeme açlık hissedince hemen bir kahve yap kendine yanına limonlu soda 
(336 puan) tarafından
Meyve yesem olurmu
(1,747 puan) tarafından
Olmaz yeme
0 oy
(435 puan) tarafından
Resim atsana kız özlem öz kahvesi hıc görmedim ben hem neden onu aldn kı 
tarafından
Bende aldım
(435 puan) tarafından
Ha şu ahı evran mıydı sultan mıydı  işe yaradı mı pekı esma
tarafından
Devam etmedim Tokata falan gittim ya haftaya baslicam
(59 puan) tarafından
Bu tür kahveler çok zararlı
(435 puan) tarafından
Evet biliyoruz farkındayız artık bence kımse çok zararlı demesın bunu bılıyoruz
0 oy
tarafından
Hangisini aldin o kahvenin iki rengi varmis
(336 puan) tarafından
Nasıl ne zaman aldın memun musun
(336 puan) tarafından
Akşam 6da içtim
tarafından
Ben 1 hafta kullandım sonra diyeti bırakınca devam etmedim ama 1 haftada baya iştahımı kapatti smdi haftaya baslicam diyete devam edicem
tarafından
Psikolojik olamadılar açlık git kafayı vur yat veya bir kaşık yoğurta baharat ekle ye
(336 puan) tarafından
Hiç kilo verdin mi peki 1 haftada
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Bunlar işe yarıyor mu ben o çifte hiç guvenmiyorum tam yapmaciklar. Onun kocası içinde çok şikayet gelmisti
(4,376 puan) tarafından
Bende de koşu bandı var ama orda yürürken çok sıkılıyorum ayağım uyuşuyor aynı yere basmaktan absbdb
(4,910 puan) tarafından
Tamam askolar
tarafından
Bisiklet sarıyor ya beni
(4,910 puan) tarafından
Bende alet fln yok leslıe yada yuruyus yaparım. Leslıe iyi olur
(4,376 puan) tarafından
Leslie güzel ya benim kollar da incelmisti Leslie yaparken
0 oy
(419 puan) tarafından
Özlem öz kahvesi neymiş kız isminden işe yaramayacağı belli :))) 
(59 puan) tarafından
Fenomen kahvesi hala inanıp kullananlar var inanılır gibi değil
(419 puan) tarafından
Yani özlem Öz'ün kendisi zayıf birisi değil ki alan kişiler kahvesinden ne bekliyor acaba  :)
tarafından
Ozlem öz kahvesi deglki o sadece kullanıyor sjsj
tarafından
Bende bu Kafa myi anlamıyorum:))) kadın fotoshop kullanıyor
(419 puan) tarafından
Kız fotoshopla bile 0 beden değil yani o derece :)) hepsi para tuzağı
Milletin hem parası çok hemde sağlığının kıymeti yok demekki bunlara inanıyorlar
tarafından
Ama kahve o kadının deglki bu kahve zaten bir marka içeriğini araştırıp bakabilirsiniz
(59 puan) tarafından
Kim olursa olsun zayıflama çayları kahveleri zararlı ben öyle düşünüyorum
0 oy
(411 puan) tarafından
3 gündür diyetteyim şuan bende çok açım ama yemiycem su saateen sirna direk yağdan yakıyo yemeyin bişey özellikle meyve bide fenimenlerin önerdiği ürünleri asla almayın ya ki o kadın filitre kös gibi bacakları var fayda etse kendi bacaklarına ederdi
(336 puan) tarafından
Herhangi birsey kullanıyormusun peki
(411 puan) tarafından
Herbalife kullanıyorum daha öncede 46 kg vermiştim tüp bebek tedavisi ikiz gebelik sonrasında çok ama Cook yiyince yine aldım yine eski zayıf halime dönmek için geç bile kaldım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 477 göst.
4 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nesibe4450 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,099 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 784 göst.
0 oy
36 cevap 1,575 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,495 soru

12,274,140 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler