Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Mutluluğumu çalmışlar gibi
+1
oy
153
göst.
31 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Kubrabas
(
246
puan)
tarafından
soruldu
Heryer herkez üzerime geliyor eskisi gibi mutlu olamıyorum çok çabalıyorum ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyor evlilik beni çok yordu sonrasında çocuğum sinirleniyorum bu sefer vicdan azabı çekiyorum ama elimde olmadan öfkemi kontrol edemiyorum , ben eski günlerimi çok özledim kendime beddua bile etmişliğim oluyor Allah'ım canımı al diye hiç kimseyi hiç bir zorluğu kaldıramaz hale geldim çok yoruldum yaşamakdan hiç bir umudum kalmadı
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
31 Ekim 2024
Melek.06
(
71
puan)
tarafından
cevaplandı
Sürekli dua oku cenım aynı durumdayım iki çocuk maddi sıkıntı kaynana derdi derken soldum eskiden kimse gerçek yaşıma inanmazdı genç dururdum gözlerim gülerdi çocuklarım iyiki var ama evlilik çok yordu benide
31 Ekim 2024
Kubrabas
(
246
puan)
tarafından
yorumlandı
Sürekli dua okuyorum yutubdan açıp dinliyorum ama olmuyor hiç bir şeyi kaldıramıyorum tükenmiş gibi bişeyim :(
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
31 Ekim 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ama neden canım? Çocuğun kaç yaşında yada aylık?
31 Ekim 2024
Kubrabas
(
246
puan)
tarafından
yorumlandı
2 yaşında bilmiyorum bir türlü eşimle mutlu olamıyorum onu çok seviyorum ama olmuyor ne yapıyorsam evliliğe bir türlü alışamıyorum sadece eskisi gibi mutlu olmak istiyorum
31 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Kendine vakit ayıramadığın için olabilir, dışarı falan çıkıp sosyalleşemediğinden de olabilir. Ben de öyleydim zamanla geçti, akışına bırakmaya çalış zaman her şeyin ilacıdır canım. Allah kalbine ferahlık versin inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2024
WhiteSwaN
(
14,894
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende öyleydim namaz grubjmuz var çok şükür günlük zikirlerle kalbim huzur buluyor sana da tavsiye ederim.
31 Ekim 2024
Kubrabas
(
246
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok namaz kılmak istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2024
Limonlu olmayan kek
(
4,391
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ben de böyle oluyorum sanırım kendimize verimli bir zaman ayirmadigimiz için oluyor ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Ekim 2024
Sinemmto
(
1,658
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızımı ilk doğurduğum gündem ailemin yanına gidene kadar yani 7 ay boyunca aynı durumdaydım kimseyi görmek konuşmak istemiyordum sürekli ağlıyordum büyük bir depresyondaydım ve eşim de bunun farkındaydı ailemin yanına gittik 1 ay içinde toparlandım ama evime gelmek yaşadığım şehre dönmeyi asla istemiyordum çünkü beni burda daraltan şeyler vardı eşimle konuştum evime döndük ama bu sefer herşey farklıydı eşim her konuda daha anlayışlı ve destekçi oldu küçük bir konuda darlanmış olsam bile eşime hemen anlattım ve o kadar iyi geldi ki bazı şeyleri paylaşmayıp içimde büyüttüğüm için böyle olmuş şimdi kızıma daha sakin iyi bir anne eşime daha anlayışlı bir eş oldum eğer sizinde paylaşmadığınız büyük küçük her hangi bir sıkıntınız varsa lütfen eşinize veya sizi yargılamayacak kişi veya kişilere anlatın sizin için çok çok büyük bir rahatlama olacağından eminim ben 7 ayı kendime zindan ettim siz etmeyin çünkü çok zor gerçekten Bişeylerle tek başımıza başa çıkamıyoruz mutlaka bir destek gerekiyor
31 Ekim 2024
Kubrabas
(
246
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşime söylüyorum ama anlamıyor beni daha çok üzerime geliyor 4 senedir evliyim daha bir gün kalk bugünü de bize ayıralım bişeyler yapalım dememiş en ufak bir yere gitsekde kavgayla geri eve dönüyoruz dağın başında ev yaptırdı kimse yok Allah'ın bir kulu bile ne market ne park hiç bir yere gidemiyorum o olmadan derdimi anlatıcak sıkıntımı gidericek hiç kimsem yok :(
31 Ekim 2024
Sinemmto
(
1,658
puan)
tarafından
yorumlandı
E burda anlat bacım biz senin derdini dinleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince bir sürü kadınız burda kadın kadının düşmanı değil yurdu olmalı biz sana yurt oluruz
1 Kasım 2024
Kubrabas
(
246
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim cnm allah razı olsun senin gibi iyi insanlar iyiki var :(
1 Kasım 2024
Sinemmto
(
1,658
puan)
tarafından
yorumlandı
Senden de razı olsun canım benim dediğim gibi burda bizlere anlatabilirsin hem kimse birbirini tanımıyor burda anlattıkların seni rahatlatır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
453
göst.