+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Heryer herkez üzerime geliyor eskisi gibi mutlu olamıyorum çok çabalıyorum ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyor evlilik beni çok yordu sonrasında çocuğum sinirleniyorum bu sefer vicdan azabı çekiyorum ama elimde olmadan öfkemi kontrol edemiyorum , ben eski günlerimi çok özledim kendime beddua bile etmişliğim oluyor Allah'ım canımı al diye hiç kimseyi hiç bir zorluğu kaldıramaz hale geldim çok yoruldum yaşamakdan hiç bir umudum kalmadı

5 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Sürekli dua oku cenım aynı durumdayım iki çocuk maddi sıkıntı kaynana derdi derken soldum eskiden kimse gerçek yaşıma inanmazdı genç dururdum gözlerim gülerdi çocuklarım iyiki var ama evlilik çok yordu benide
(246 puan) tarafından
Sürekli dua okuyorum yutubdan açıp dinliyorum ama olmuyor hiç bir şeyi kaldıramıyorum tükenmiş gibi bişeyim :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ama neden canım? Çocuğun kaç yaşında yada aylık?

(246 puan) tarafından
2 yaşında bilmiyorum bir türlü eşimle mutlu olamıyorum onu çok seviyorum ama olmuyor ne yapıyorsam evliliğe bir türlü alışamıyorum sadece eskisi gibi mutlu olmak istiyorum
tarafından
Kendine vakit ayıramadığın için olabilir, dışarı falan çıkıp sosyalleşemediğinden de olabilir. Ben de öyleydim zamanla geçti, akışına bırakmaya çalış zaman her şeyin ilacıdır canım. Allah kalbine ferahlık versin inşallah
0 oy
(14,894 puan) tarafından
Bende öyleydim namaz grubjmuz var çok şükür günlük zikirlerle kalbim huzur buluyor sana da tavsiye ederim.
(246 puan) tarafından
Çok namaz kılmak istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor :(
0 oy
(4,391 puan) tarafından
Canım ben de böyle oluyorum sanırım kendimize verimli bir zaman ayirmadigimiz için oluyor ya 
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Kızımı ilk doğurduğum gündem ailemin yanına gidene kadar yani 7 ay boyunca aynı durumdaydım kimseyi görmek konuşmak istemiyordum sürekli ağlıyordum büyük bir depresyondaydım ve eşim de bunun farkındaydı ailemin yanına gittik 1 ay içinde toparlandım ama evime gelmek yaşadığım şehre dönmeyi asla istemiyordum çünkü beni burda daraltan şeyler vardı eşimle konuştum evime döndük ama bu sefer herşey farklıydı eşim her konuda daha anlayışlı ve destekçi oldu küçük bir konuda darlanmış olsam bile eşime hemen anlattım ve o kadar iyi geldi ki bazı şeyleri paylaşmayıp içimde büyüttüğüm için böyle olmuş şimdi kızıma daha sakin iyi bir anne eşime daha anlayışlı bir eş oldum eğer sizinde paylaşmadığınız büyük küçük her hangi bir sıkıntınız varsa lütfen eşinize veya sizi yargılamayacak kişi veya kişilere anlatın sizin için çok çok büyük bir rahatlama olacağından eminim ben 7 ayı kendime zindan ettim siz etmeyin çünkü çok zor gerçekten Bişeylerle tek başımıza başa çıkamıyoruz mutlaka bir destek gerekiyor 
(246 puan) tarafından
Eşime söylüyorum ama anlamıyor beni daha çok üzerime geliyor 4 senedir evliyim daha bir gün kalk bugünü de bize ayıralım bişeyler yapalım dememiş en ufak bir yere gitsekde kavgayla geri eve dönüyoruz dağın başında ev yaptırdı kimse yok Allah'ın bir kulu bile ne market ne park hiç bir yere gidemiyorum o olmadan derdimi anlatıcak sıkıntımı gidericek hiç kimsem yok :(
(1,658 puan) tarafından
E burda anlat bacım biz senin derdini dinleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince bir sürü kadınız burda kadın kadının düşmanı değil yurdu olmalı biz sana yurt oluruz
(246 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm allah razı olsun senin gibi iyi insanlar iyiki var :(
(1,658 puan) tarafından
Senden de razı olsun canım benim dediğim gibi burda bizlere anlatabilirsin hem kimse birbirini tanımıyor burda anlattıkların seni rahatlatır

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 453 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 273 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
16 Nisan 2022 Moda kategorisinde Sultanhanim (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 706 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu

411,406 soru

12,384,227 cevap

43,409 kullanıcı

Kategoriler

...