0 oy
139 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (565 puan) tarafından
Ben acıkınca elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum.Acliga tahammülum yok mesela açlık krizin geldiği zaman o an hızlı hızlı hemen bir şeyler yiyorum böyle de olunca  yedigimden zevk alamıyorum ne yediğimi anlamıyorum yani. Kan vermiştim yüksek değildi acaba tokluk şekerim mi yuksek bilemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
önce (245 puan) tarafından
Şekerin vardır mutlaka tekrar doktora git bence 
-Reklam-
0 oy
önce (140 puan) tarafından
Açlık şekerine baktır
önce (565 puan) tarafından
Baktı canm 107 çıkmıştı sınır 105
0 oy
önce (336 puan) tarafından
Hangı kanları verdın  aclık ayrı tokluk ayrı mı verdın  ınsulın dırencı bakıldı mı hipoglisemi atağı bu dedıgın yüksek şeker gıbı degıl tip 1 dıyabet olabılırsın  ama en onemlı  sorun  

Demir - d vıtamını - magnezyum - folik asıt - b12 bunlara bakıldı  mı  .. 

Bır dıger onemlı soru  emzırıyor musun   detaylı bılgı verırsen sana yardımcı olcam
Kan değerlerime bakıldı ama tokluk şekerine bakilmadi. Ferritinim düşük B12 im sınırlardaydi folik asit ve magnezyum için bir şey demedi doktor. D vitaminine bakilmadi. Emzirmiyorum canım kızım 4 yaşında. Hba1c değerim 5.7 çıkmış
İnsülin direncim yoktu temmuz ayında baktirmistim tekrar baktırmam mi gerekiyor kansızlık ve B12 im düşük demişti doktorum
0 oy
önce (1,507 puan) tarafından
Sekerine ve insulin direncine baktirman gerekiyo onlardan olur bu dediklerin.

Beslenmeni düzeltmeye calis bide
İnsülin direncim yok açlık şekerim 107 çıkmıştı
önce (1,507 puan) tarafından
Yüksek canim normalde en fazla 90olmasi lazim. Sekere yatkinlik olabilir. 3 aylik kan sekeri degerin kac
Evet sınırda çıkıyor şekerim ya 3 aylık 5.7 çıkmış canım
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Epilepsi hastayım acıkınca uykusuz kalınca böyle oluyırum içimde kötü bir his oluyo titremeye başlıyorym yemek yersem yada o an uzanıp biraz uyursam geçiyor benimki. 
0 oy
önce (1,579 puan) tarafından
Bende aynıyım geçen baktidim insülin direnci çok yüksek çıktı emziriyorum diye ilaç kullanamadim tabi diyet yapıyorum zorla dişimi sıkıyorum insülin direnci yüksek olunca böyle oluyor
Yani açıkçası Temmuz ayında kan vermiştim o zaman insülin direncim yok dedi doktorum ben hiç tatlı şeyler yemem dikkat ederim çünkü şekerim yukseliyor hisseduyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 109 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
6 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Laz53 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
19 Ağustos 2021 Aile kategorisinde aybuke22 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,437 puan) tarafından soruldu

401,156 soru

12,005,842 cevap

36,192 kullanıcı