0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
37 haftalık oldum benim çok baskı var bebek aşırı derecede topluuor sert oluyor karnimda sanki taş tasyorum.gbi habire WC gdyorim kasıklarım köşeleri agryor sızıyor fazla ayakta duramıyorum bacakalrim agryor bebek rahime doğru tepiniyor doktor başı aşağı çok dayanmiş dedi midem hiç yanmazdi bu iki gündür felaket yanıyor bide yapişkan tarzında beyaz akıntı var slikon gbi gecelri hiç yatamiyorum.bebek kasıyor kendini ?günüm mu yakın acaba zaten kim.gorse senin karnın yere düşecek gbi aşırı aşağıda göbek deliğin aşağısında doktor evet çok aşağı inmiş dedi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bahsettiğin akıntı nişan olabilir canım ama daha günün varmış içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi. 
(22,049 puan) tarafından
Günaydın:)♥️
(5,961 puan) tarafından
Cnm kanlı değil beyaz ama çok yapişkan hani sakız erir.byle erir yapış yapış olur ya oda öyle kız valha doğsun artık istyorum çok zor
(2,201 puan) tarafından
Duruuş günaydın :) Nişan olabilir benim nişan da kıvam olarak böyleydi ama rengi lekeli gibiydi. Evet son haftalar zor biliyorum ama içerideki gelişimi de dışarıdakinden kıymetli. Kaç kilo bu arada
(22,049 puan) tarafından
Selmosss bennnn '))))
(5,961 puan) tarafından
3 kilo olmuş dedi kızımda da 36 da doğdu oda baya başı asagidaydi binada aynı şey dedi 37 hftalik olduk işte bakalım.cok.kasiyor bebek kendini
-Reklam-
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Yakın zamanda doğum olacak belli:)
(22,049 puan) tarafından
Benim iki doğumum da Ani oldu ağrısı sancisi doğurdum O yüzden bu yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım;))
(5,961 puan) tarafından
Aniden mi sancın geldin
(22,049 puan) tarafından
İlkinde suyum.geldi bebek tersti direk sezeryan alındım
İkincisinde carsambaya gün verilmisri
Pazartesi son kontrole gittim nstde bebek harwketleri yoktu
Solunumu yavaslamisti sanırım
Aniden sezeryan aldılar yine
(5,961 puan) tarafından
Haa sezeryan işte benim normaldir çok korkuyorum çok zorlnamaya basladim
(22,049 puan) tarafından
Evet k yzuden pek anlamiom ağrı sanciisi nasıldır ')
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Dogum yakindir. Silikon gibi akinti nisanda olabilir. Benim 37de boyle olurdu. Ilk cocugumu 37+6da ikinciyi 38+0da dogurdum.1 hafta 10 gune kalmaz dogumun.
(5,961 puan) tarafından
Valaa byle eriyen sakız gbi özelikle iki gundur var kasıklarım taş gbi çok agryor sancı yok ama bacaklarım da boşalıyor gbi sızlamaya başladı bu iki üç gündür magnezyum da iciyorim doğum belirtisi gbi peki biz anlarmiyiz kanala nasıl grdigini
(4,250 puan) tarafından
Dogum sancisi oyle filmlerdeki gibi bagirtmiyo baslamadan once. Senin tarif ettigin gibi basliyo son zamanlarda cok ikinma istegi gibi sancilarin oluyo. Benim mesela boyle yururken sanki dusucekmis cocuk gibi baski vardi kasiklarimda zor yururdum. Bazi zamanlar boyle adet sancisindan bi tik fazla sancilar olurdu ama gecerdi. Gittigimde hem 3 4 cm acikligim olurdu. Uyaranlar ve biraz suni sanci ile dogum hizlanirdi. Bence sen bi doktorunla gorus zaten 37de nstye girmeye baslaman lazim. Ilk oglumda nisanim geldi benim hafif pembemsi kanliydi. Ikincisinde 38de muayenem vardi oyle anladik acilma var. O gun dogurdum onu zaten 3 saat icinde.
(5,961 puan) tarafından
Valaha cnm nst bu ikidir gryorum.temiz.sancim.yok hafif bişey oliyor hemen geçiyor ama kasık ağrısı var belimde agryor bacakalrima kadar vuryor dediğin gbi bebek sanki düşecek gbi sanki rahimde tepiniyor gbi iki gün önce gttim ama suni sancı istemiyorum kendi sancım gelmesni istyorim bakalım ne olacak kızımda suniydi çok zordu
(4,250 puan) tarafından
Ben ikisinde de suni aldim ilkinde tecrubesizdim ama yinede iyiydi. Ikincinde ne zmn gittim ne zaman dogdu anlamadim bile. Benimde nstlerde sanci yoktu ama evde yolda olurdu. Insallah kolaylikla dogurursun.
(5,961 puan) tarafından
Benim hiç olmuyor ama olmayanlarda aniden sancısı geliyor herkes dyor aniden gelen bisey
0 oy
tarafından

Doğum yaklaşmış bir de affedersin ben de ishal olmuştum Kerem de, sağlıkla al kucağına inşallah canım benim 

(5,961 puan) tarafından
Bende kızımda ishal.olmustum bunda aşırı sık cikiyorim buyik tuvalete
tarafından
Bebekten bebeğe de değişiyor demek ki canım
0 oy
(1,057 puan) tarafından
O akıntı bende de var 37+2 günlük oldum. Yataktan ayağa kalkınca akıyor bende geceleri gündüzleri pek akmıyor. 3 gündür böyle. Sizde nasıl oluyor 
(5,961 puan) tarafından
Cnm benimede az az geliyor ama gün içinde geliyor WC de görüyorum byle eriyen sakız gbi bende 37+2 oldum :)
0 oy
(155 puan) tarafından
Ben iki sene once dogun yaptm 37.3 gunluktu strestten cok zor hamilelik geçirdim esim ailesi yuzunden neysee dogum yapicagim gun bilmiyordm konturol gidicektim ertesi gun markette gittim kardesmle kasigima agri giriyordu sk sk sanci giriyordu yatamiyordm iki uc gün aksam sumuk gibi sarı akıntı geldi leke gelmisti kan gibi bide anladm ama vok erken diye bide hastaneye gidicektim konturol icin gittigimde ise khemen doguma aldilar beno sen de kendini takiple ne sıklıkla sanci giriyor karnın sertlesiyor onu takiplemelisn 
(5,961 puan) tarafından
Cnm.bende kızımda 36. Hftada doğum yapmistim kasik ağrısı ile gttim iki uç santim açılma var dedi suni verdiler maf ettiler ben suni istemiyorim kendi sanicimi beklemek istyorum sancım yok ama kasigim çok sert taş gbi gün içinde yemekten snra işte evde ayağa kalkınca falan çok çok oluyor özelikle gece bı anda sertleşyor kasıklarım agryor az az akıntı var ama.beyaz renginde kan yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 80 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
9 cevap 286 göst.

408,338 soru

12,267,587 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...