0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Arkadaşlar 7 aylık hamileyim ve en başından beri çok zor geçiyor. Kv bir kere arayıp sormadı nasılsın birşeye ihtiyacın var mı? Bir kere bile gelip ziyaret etmedi. Bende onu arayıp sormadım. Normalde de nişanlılığımdan beri umursamaz davranır benim ve eşim için. Bende ona karşı mesafeliyim. Neyse eşimle dün eşim annem seni sordu nasıl diye arayacakmış ama sabahları uyuyorsundur diye öğleden sonra da hiç müsait olmadığından aramıyormuş dedi. Bende eşime sabaha kadar uyuyumuyor deseydin dedim. Şimdi hamileliğimde bir kere umursamadı aramadı bebeğim doğduktan sonra da gelmesini istemiyorum. O yine gelmez belki ama bebeği sevme bahanesiyle gelip gitmelerini istemiyorum eşime de derim. Ama ya kız kardeşi ya da annesi bahane edip gelecekler. Yarın öbürgün de kv bana diyecek arayacağım ama uyuyorsundur diye aramadım diye. Siz olsanız ne yapardınız nasıl davranırdız? 

5 Cevaplar

0 oy
(3,685 puan) tarafından
Ortada büyük bir şey olmadığı ve bebek eşinle ikinizin olduğu için, eşin gelmelerini isterse gelebilirler. Sen de mesafeli olmaya hayatını yaşamaya devam edersin 
(303 puan) tarafından
Evet büyük birşey yok ama yine de beni umursamayan birinin bebeğime de gelmesini istemem açıkçası
(1,070 puan) tarafından
Bebegın degıl bebeğiniz
Şahsına hakaret kavga vb şeyler yok mesafe varsa sende mesafenı koyarsın aılesınden kocanı yada torunlarını koparmak cok yanlış olır ortada bırsey yok onlar mesafe tercıh etmıs sende ona göre koy mesafenı gelirse içer iki bardak çayını hadi selametle
-Reklam-
0 oy
(2,703 puan) tarafından
Ben buna takılmam. Aramak zorunda değil ki. Kendi oğlunu bile aramıyormuş. Beklentiye girmek doğru değil. Bilenmeyin kadına. 
(303 puan) tarafından
Yani ben olsam arar ilgilenirdim ama evet kendi oğlunu bile aramayan kadın. El iyisi biraz. Bilenmem ama mesafeli olurum
(2,703 puan) tarafından
Hiç takılma bence. Tarzı böyledir. Ben de sık görüşme sevmem mesela. 3 ayda bir anca araşırım. Kendi annemle de öyle her gün konuşmam. Çocukça geliyor bana koca koca insanların her gün araması :D
(1,070 puan) tarafından
Bır ben böyleyim sanıyordum asjsjsjsjsj bende sevmem aramam da alıstı artık herkes arıyorsam cıddo bısey vardır diye panıkle acıyorlar Allah korusun çocuklara vs bısı oldu sanıyorlar asjsjsjsjj
(2,703 puan) tarafından
Yalnız değilsin :) Hiç sevmiyorum ya uzun uzun telefonda görüşmeyi. Öğrenciyken her gün uzun uzun annesiyle konuşanlar olurdu benim içim şişerdi :D Bir gün görüşmeseler ortalığı ayağa kaldırırlardı of :D
(1,070 puan) tarafından
Öğrenciyken hadı neyse :D evlı olup hergün rapor verır gibi konuşanlar var dedem de kızardı böyle olanlara anneannemle teyzem boyleydı anneanneme derdı yemeğin tuzunu da atmıs mı bır sor hatun derdı :D
0 oy
(2,624 puan) tarafından
10senelik evliyim kaynnamla oyle aramali konusmayiz ne o arar ne ben ararim ve bunuda asla sorun etmeyiz.gecenlerde 1kere aradi oda bize karsi bi yanlisi oldu esimde gerekn cevabi verdi buyuk ihtimalde benm nabzimj olcmek icn aradi cocuklari bahane etti.bence takilma derim.mesafeliyim diyorsn ama aramasinj falan bekliyorsn bence bekleme ne guzel iste hayatini yasa mesafenede devam et.bebek olnca illa gelmek isterlwr buna bisj diyemezsn ki sana cok buyuk yanlislari olmadgi surece.bebek oldgndada geldiklerjnde mesafene mesafe katarsn onlarda anlar zaten illa.
0 oy
(18,295 puan) tarafından
Sürekli gelip gidip her şeye burnunu sokmasındansa uzak olması daha iyi. Biz yabancıyız çocuk onların torunu bakış açıları bu maalesef bizim zamanımızda biz hamile iken her şeyi yaptık diyen bir nesil seni tarlada çalıştırmadığı için iyi kaynana olduğunu sanar çoğu benim ki hatta demişti tarlada şu işi yaptım şimdide ne var diye bende memuriyetten istifa edip tarlada mı çalışayım gibi bir şey demiştim :) gelmelerine engel olamazsın ama sen bunca zamandı olduğu gibi yine mesafeli durmalısın 
0 oy
(288 puan) tarafından
Ben takilmam, o beni aramis bu aramamis cok umrumda olmaz. Bazi insanlarin tarzi budur sana garezi yoktur ama aramaz sormaz. Kendini doldurma bunun icin derim. He mesafe koymak istiyosan koyabilirsin o da senin bilecegin is, hoslanmiyorsan asgari mustereklerde gorurursun.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 873 göst.
23 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde gam.38 (482 puan) tarafından soruldu
+2 oy
111 cevap 6,196 göst.
0 oy
12 cevap 468 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu