0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
Kizlar dün doktora gittim dizlerini bükmüş bir şekilde oturuyor doktor ne yaptı ne etti göstermedi doktor naz yapıyor dedi sadece kız çocuk mu saklar acaba herkes öyle diyor

9 Cevaplar

+1 oy
(5,976 puan) tarafından

o batil inanc . pipi olunca bariz belli uc tane bacak varmis gibi oluyor kizda  pozisyon o yuzden onemli  . bariz ucun bir pipi gozukmeyince kiz olabilir sakliyor derler.şirinlik olsun diye naz yapio sakliyor denir. yokdaa edep haya kiz benege otomatik yuklenmiyordur:))

(2,019 puan) tarafından
Ama genel olarak kızlar saklıyor.
Geç belli oluyor
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
Yok öyle bir şey be. Bir kızım bir oğlum var ikisi de geç gösterdi. Kızı 21.  Oğlanı 23.haftads öğrendim 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Evet yüzde 90 kizlar öyle olur yeğenim hep oturur pozisyonda göstermedi arkadasimin kızı aynı o pozisyonda göstermedi kendini
0 oy
(571 puan) tarafından
Eltimin çocuğu da 9 ay göstermedi biz kesin kızdır dedik doğumda öğrendik erkek olduğunu 
(922 puan) tarafından
Kız benim eltimin de öyle bende dedim kesin kızdır doğurdu erkek sonra dedim kesin bilerek söylemedi sjsjsj çünkü hastaneye giderken ondan pembe renk anne kucağı vardı benim oğlumun kini istedi bende zaten belli değil filan dedim eltimde ben erkek hissediyorum dedi bazen insan hislerinde yanilabikir bence biliyordu söylemedi yani
(571 puan) tarafından
Bana saçma geliyor cinsiyeti saklamak niye söyleyince nazar mı değecek cinsiyeti değişecek
(922 puan) tarafından
Benim ki de erkekti ben söyledim kendi 4 tane çocuk getirdi hepsini 3 aylıkken öğrendi bunu nedense benimle birlikte ilk gebeligiydi ben yeni gelinim bunu doğumda öğrendi.inanmadim pek yani çünkü doğuma gidene kdr söylememişti yani hep diyordu benim çocuklarımı sevmiyorlar senin kini seviyorlar diye bundan kaynaklı olabilir belki de bende öyle düşündüm
0 oy
(12,583 puan) tarafından
benim kız önüne gelene gösterdi valla:) 
0 oy
(370 puan) tarafından
Yok öyle bir şey yaaa pipi bariz belli olan bir şey pipi görünmüyorsa bacaklarının iç kısmını görmesi gerekecek ki kız mı erkek mı anlasılsın. O anki pozisyonunda bacak içi göremıyorsa guzelleme ile göstermiyor diyor doktorlar 
0 oy
(858 puan) tarafından
10+1 de öğrendim kız olduklarını. hiç de saklamadılar
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Alakası yok kızlarımi 16. Haftada hep net şekilde öğrendim.
0 oy
(926 puan) tarafından
Benimde dun bebis 1 hafta onde cikti renkli ultrasona gecti doktor 12 haftaya girdik ve bauagi net 3 cizgi vardi kiz dedi doktor yuzde 90 95 eminim haftaya bida bakcam dedi 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 262 göst.
+3 oy
21 cevap 423 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 734 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.

408,338 soru

12,267,560 cevap