0 oy
88 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar eve usta gelecektı ben esıme en az 5 defa demısımdır bı ara ne zaman gelırler sor dıye yok onlar arar dedı durdu daha var dedı

Bu sabah 9 da benı arıyo esım usta gelıyo dıye

Kabul edemem ben musaıt deglm dedım

2 küçücük bebegım var ben bıyerı toplarken onlar dagıtıyor yetısemıyorum tek dagtsalar ıyı dün yemeği döktüler halının uzerıne

Esım haftaya evde sen evde olunca gelsınler dedım

Tamam dedı kapattı

Sonra kaynanam aradı benı gız sen nıye kabul etmıyon onlar akraba el degıl dıyor ev musaıt degıl dedım

Sankı onlar evemı bakacak dıyo

Ama ben husursuz olurum hem yalnızım 2 çocukla hem ev dagnık

Sen gel dedım kaynanama baslarında dur ozaman dedım

Onlar adam yemez dıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Bende hoş bulmuyorum evde yalnızken usta vs istemem ama ev musaıt degıl derken usta bu ısını yapar gıder temizlik yapıp öyle mı cagıracaksın ustayı haftalarca daha sürer o usta gelmesı gelmısken ben çevirmezdım
-Reklam-
0 oy
(3,718 puan) tarafından
Ben de genelde tek olduğumda usta filan almam eve hem nereyi doğru yapmış yapmamış anlamıyorum hem de huzursuz olurum yani. KV boş konuşuyor bence 
0 oy
(318 puan) tarafından
Ben bu durumdan bagimsiz karsi cinsten baska biriyle kapali ortamda yalniz kalmak istemiyorum, kendimi guvende hissetmiyorum, korkuyorum, bir kadin olarak tedirgin oluyorum. Daginikligi umursamam da sirf rahat hissetmek icin ben de evde esim varken gelsin isterim. Akraba vs anne cocuguna neler yapiyor yani akraba olmasi benim tedirgin olmami engellemez.
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Daha iyi olur esin evdeyken. Yada yaninda anne falan biri olsa. Bende çogu zaman esim okmadigi icin mecburen yanliz hallediyorum ama esim olunca daha rahat oluyorum. Cunku ustalarlada ilgilenmek gerekiyo e çocuklar bisey istiyo istek bitmiyo. Esim ustalara bakiyo ben çocuklara. Diger odaya gecer kapiyi kapatirim rahat oluruz. Çocuklarda rahat eder
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben bu tarz işleri hep kendim hallettim. Eşimi beklersem ohoo... Çok şükür sorun da yaşamadım. İşim gereği tesisat, kombi, mekanik arızalar için gelen ustaları kontrol etme şansım da oluyor işlerini iyi yaptılar mı diye. Ama inşaat işi falansa bilemem. Günlerce sürecekse tek olmasam daha iyi derim.
tarafından
İnşaat ısı
0 oy
(225 puan) tarafından
Yanı sen yalnızken ustaların gelmesine esin nasıl musade ediyor.. Esın yaninizdayken gelsınler daha uygun olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
8 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 214 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,369 soru