0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

image

selamun aleyküm ncümleten hayırlı cumalar Rabb'im hepinizin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben yasinimi okudum Allah'ım kabul etsin inşallah eşim zikirmatik almış bana çok mutlu etti beni dün evlilik yıldönümümüzdü onun için almış eşim le oğlum da camiye gitti gelince de eşimle eski toplamaya gidecez Rabb'im izniyle  siz napıyorsunuz kılındı mı namazlar ❤️

11 Cevaplar

+1 oy
(2,815 puan) tarafından
Çok ince düşünmüş maşallah, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ❤️
(162 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Maşallah cnm eski toplamaya derken 
(162 puan) tarafından
Sağol bacım Allah razı olsun eşim biraz demir var dedi bir yerde onu kıracak tokmakla bende ona yardım edecem pet şişe falan topluyoruz
(4,405 puan) tarafından
kolay gelsin canim
(162 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(122,350 puan) tarafından
cok guzel bi hediye❤️
(162 puan) tarafından
Demii bende çok beğendim en sevdiğim renk siyah almış bide ❤️
0 oy
(1,377 puan) tarafından

Yiaa çok güzel ve anlamlı bir hediye biz yolcuyuz eve gidiyoruz molada annemle inşallah namazımı kılacaz ve hayırlı cumalar ❤️

image

(1,377 puan) tarafından
Yiaaa ne güzel ama bitlise bayıldım yaa Allah'ım çok güzel ağaçları evleri aşık oldum desem yeridir
(4,405 puan) tarafından
Tatvanliyim aslen  ahlata oturuyurum eşim orali  yazın daha güzel Mart ve Nisan aylarında cnm yine bekleriz
(1,377 puan) tarafından
İnşallah canım eşimle gelirsek eğer hem gezmeyi düşünüyoruz hemde Allah nasip ederse ya Tatvan da ya ahlat da yada Van Gevaş da ev bakmayı düşünüyoruz hayırlısı ile
(4,405 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
(2,258 puan) tarafından
Kız edremit yolu değil mi Gevaş tarafi
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım erkenden kıldım şükür. Çok tatlıymış ya tesbih zikirmatik kendime özel olmasını severim seninki çok daha özel olmuş bol bol kullan inşallah ❤️
(162 puan) tarafından
Ben normal tesbihle çekiyordum cocukalr elimden çekiyor benim için çok anlamlı oldu hediyenin değeri çok fazla benim için Rabb'im kabul etsin inşallah canım benim amin inşallah Allah razı olsun hayırlı cumalar olsun
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Ahhh ne kadar güzel hediye  maşallah canim..

İnşallah sevginiz hic bitmesin♥️
(162 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(758 puan) tarafından
Maşallah nice senelerinize ❤️
(162 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(725 puan) tarafından

Allah kabul etsin canımm <3

(162 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım ☺️❤️
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Hiç böyle görmemiştim ayy ne güzel miş . Çok şık. Allah kabul etsin inşallah. Nice mutlu uzun yıllarınız olsun çocuklarınızla yuvanız da mutlu mesut olun.
(162 puan) tarafından
Benim normal tesbihim vardı bebeler elimden çok çekiyor ondan almış çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz mutlu olalım inşallah
0 oy
(2,756 puan) tarafından
Ne kadar güzel anlamlı hediye bol bol zikirlerin olsun canım duanda bizi de unutma ❣️namazım bu hafta yok anladın sen 
(162 puan) tarafından
Amin inşallah hiçbir zman isyan etmedim asla etmem de her halimize binlercekez şükürler olsun rabbim ahiretimizi güzel eylesin inşallah keşke yakın olsak güzel ve temiz dostluklara ihtiyacım var☺️❤️
(2,756 puan) tarafından
Keşke yakın olsaydık canım benım bende isterdim ama sıkıntın derdın olunca çekinmeden özelden yazabilirsin ❣️geç cvp yazdım taa 1.sınıftan beri arkadaşım var kac senedıe bağımızı hiç koparmadık onla konusuyodum böyle dostluklar çok iyi geliyor bana
(162 puan) tarafından
Yaa ne güzel benimkiler görse kafasını çevirip geçiyor valla maşallah size çok teşekkür ederim sende yazabilirsin balım ❤️
(2,756 puan) tarafından
Tşk ederim canım benım ❤❤boşver herkes kendi değerini böyle bilirler
(162 puan) tarafından
Aynen öyle bacım benim ❤️
0 oy
(726 puan) tarafından
Nice mutlu yıllarınız olsun canım 
(162 puan) tarafından
Aminnnn inşallah Allah razı olsun canım ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 217 göst.