0 oy
311 göst.
Aile kategorisinde (3,477 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar gelin sohbet edelim morele ihtiyacım var..

Ben dogumdan sonra sık sık depresyona düşüyorum....bu benim canımı sıkıyor ..normalde cok neseli biriyim beni burdan az cok taniyorsunuzdur.. sabah cok iiyiydi her sey keyfim yerindeydi..ama şu an bikmislik var uzerimde.. kendimi begenemiyorum ...karnim kaldi gibi biraz..her kucuk detay canimi sıkıyor

.Dışarı cikmak bile iyi gelmiyor eve kapatıyorum kendimi.. benim annem sinir hastası bu konuda ona benzemek hič istemiyorum...

7 Cevaplar

+2 oy
(2,053 puan) tarafından
Canım benim annelik vs bir sürü derdimiz var. Böyle anlık çöküşler yaşamamız çok normal. Önemli olan içinden çıkmak uzamadan. Ne olmayacağım değil ne olmak istiyorum diye düşün. Çıkamazsan yaz her zaman burda bir birimizi anlıyoruz çevremizde böyle imkan yok maalesef:/ 
(3,477 puan) tarafından
Cok cok teşekkür ederim canim..dogru bu muhakkak herkeste oluyordur ..onemli olan cika bilmemiz.♥️
-Reklam-
+1 oy
(122,384 puan) tarafından
girip cikisi buluyosan iyisindir ben depresyona girdim yillardir cikisi bulamiyom kayboldum hatta hulyosuda cektim yanima
hocam kuzeyin okulu kolej gelen turkler hep zengin tipler insana yukardan bakan giyimin markaysa altindaki araban lükse selam alip veren tipler hic alakam olmayan insan tipleri o yuzden konusucam kimsem yok 1 yeni bulgar birinu bukdum esi esimin arkadasiymis o bana uygun ama tam tanimiyorum selamin aleykum.aleykum selam modundayiz
şunuda ekliyim evim sehir disinda burda devlet okulu veya kolej her turlu tum okullar parasiz yani koleje gidiyo sende oylesin demesibler ister devlet okuly olsun ister kolej ucretsiz yani  yanlis anlayan olur diye yazim dedim ☺️ evime en yakin okul ora oldu icin
(586 puan) tarafından
Yâ canımsın Sevda duâ edicem rabbim gönlüne göre arkadaşlar nasib etsin❤️❤️
allah razi olsun hocam ❤️❤️❤️♡♡♡
(586 puan) tarafından
Anladım canım kolejler burda paralı devlette parali
+1 oy
(3,735 puan) tarafından
Kız senin postların ikisi eğlence olurken buri mutlaka depresyon oluyor.

Olur öyle arada her zaman mutlu olamayız ki sıkıntı sorun elbette olacak imtihan dünyası. Hem tek sorununuz şiş karın olsun Rabbim büyük dert vermesin. Şükür etmeyi öğrenince sıkılacak bir şey bulamıyor insan
(3,477 puan) tarafından
Yapamiyorum bazen ciddi anlamda her sey bos geliyor hayattaki bana
+1 oy
(161 puan) tarafından
Bende bugün o moddayım hep aynı şeyleri yapmaktan da sıkıldım iki bebek biri 2 yaşında diğeri 8 aylık hep evdeyim tek gezmem park cocukları çıkarıyoruk iki güne bir , gidebileceğim akrabamda yok burada bir ablam var sadece ona gitmektende sıkılıyorum. Arada gidebilecek başka birilerinede ihtiyaç duyuyor insan ama malesef yok. Bende monotonluk tan depresyona girdim sanırım .
(3,477 puan) tarafından
Bende ayni o durumdayim ..disardanda hep ayni yerler keyif alamiyorum malesef
+1 oy
(1,544 puan) tarafından

Kuzum ben 2. Çocukta berbattım yanımda kimse yoktu temizlik takıntım vardı o günler aklıma geldikçe kötü oluyorum çok kötü zaman geçirdim ama 40 ım çıktı. İlkbahar geldi ben biraz düzeldim şükür :) zamanla geçecek :) bol bol kuranı Kerim dinledim, dinlemeseydim delirecek gibi oluyordum . Eşime saldırıyordum o kadar kötüydüm :) 

(3,477 puan) tarafından
Ya bende eşime yansitiyorum böyle olunca malesef.. inşallah güzel olur hersey
+1 oy
(520 puan) tarafından
O zaman napacaksın bılıyor musun bır sıse süt bır de sırke bır bardak karıstır karıstır kafandan asagı dök dısarı çık gelene gıdene kadınlara sarıl çok ıyı gelıyor he bunu yapmam dersen. 

Ayagına kocanın ayakkabısını gıy yolda yürü :) 
+1 oy
(153 puan) tarafından
Ben de çok şeyden hiç keyif almıyorum, içimde hırs yaptığım konular var, onları çözünce mutlu olacakmışım gibi geliyor, o süreç tamamlanana kadar da gün boyu hiç bir şeyden keyif alamıyorum, ayrıca kaygı durumum durduk yere tetikleniyor ve durduramıyorum kaygımı. 
(3,477 puan) tarafından
Kaygı bende de öyle oluyor hep.. insallah gönlün feraha çıksın canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 120 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 250 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sakinkal (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
25 Eylül 2023 Aile kategorisinde Sevim1986 (27 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,525 cevap

36,386 kullanıcı

...