0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (1,410 puan) tarafından
Babaannem kız kardeşinin 30 senelik atacağı koltukları kalkmış annemlere vermiş. Biz başından beri karşı geldik ama babam dinlemedi getirdi koydu eve. Annem eski koltukları atıp odaya köşe koltuk istiyor şimdi hatta kardeşimle beraber alacaklar taksitle. Babama geçen dedim bana borç yapmayın fln dedi o öyle deyince bende patladım saydirdim lafları. Amcam yüklü banka borcu taktı ona laf etmedi kalkmış 17 binlik köşe koltugu şikayet ediyor. Aile evine geldiğimden beri psikolojim bozuldu ve evime gitmek için can atiyorum. Uzun bı müddet de gelmicem belli ki. Babam yıllardır asla değişmiyor para da para.  Annemi de kanser ettiler zaten. Bende ne yapacağımı şaşırdım öyle içimi dokeyim dedim

5 Cevaplar

0 oy
(602 puan) tarafından
Aynı baba bizde de var annem masa isterdi gider nerde eski 2.el geitrip eve atardı hiç bir şey istediği gibi alınmadı parada vardı halbuki ama yapmadı annem kanser olup vefat etti şimdi 2.eşi evi öyle etmiş bütün eski şeyleri atmış çöpe herşeyi sıfırdan almış işte şansın olacak bu hayatta
(1,410 puan) tarafından
Ne kadar yazık olan annenle size olmuş.
(602 puan) tarafından
Öyle oldu
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından
En sinir olduğum baba tiplerinden. Kardeşleri para isteyince koşa koşa gider. Kendi çekirdek ailesi isteyince yok çeker. 
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Ya benim babam da öyle nerde ne bulsa bedava diye o getirir annem atar ya da gittikçe ben atıyordum :)
0 oy
(703 puan) tarafından
Oysaki kadınların en mutlu olduğu şeydir evde ufak değişiklikler onuda neden çok görüyorlarsa......
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Bazı babalar böyle galiba başkasının eskisini kullanmaya karşıyım onları dışarı atıp yerde otururum daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 415 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nisan cicegi (10,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia.12374 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 60 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde dunyali _birisi (297 puan) tarafından soruldu

409,871 soru

12,322,844 cevap

39,012 kullanıcı

Kategoriler

...