0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar sabah uyandım televizyonu açar açmaz bu haberi duydum , Batman'da bir baba çocuğunu ve eşini vurmuş hepsi ölmüş. Kendide hanımıda gençler ben 40 a merdiven dayadımda bakıyorum buradaki çoğu bayan hepsi gençler , ne oluyor bu gençlere , geçen günde Gaziantep te bir aile böyle yok oldu. Onlarda gençti, üzülüyorum böyle duyunca benimde 18 yaşında kızım var , yeni nesil nereye gidiyor böyle , herkesin.mi psikolojisi bozuldu bu kadar . 

4 Cevaplar

+3 oy
(4,722 puan) tarafından
Psikoloji olduğuna inanmıyorum iman zayıflığı Allah korkusu olmayan herşeyi yapiyor 
(609 puan) tarafından
Bilmiyorum kardeşim dediğinde olabilir, hani ben evlendiğimden beri maddi sıkıntı içerisinde yım, mücadele ediyorum ki böyle çok ev gecirdiren var, mesela bu adam yaşadıkları yerin önde gelen esnaflarındanmış, maddi durumlarıda iyi geçim sıkıntısı desen bizim gibi değil ama demekki herşey para değil , demekki insanlar çok farklı şeyler yaşıyorlar.
tarafından
Kesinlikle iman zayıflığı
(4,722 puan) tarafından
Diyorum ya bahane çoğu bak dediğin gibi durumları da iyiymiş malesef iman zayıflığı Allah korkusu olmayan her kötülüğü fenalığı yapar..
(704 puan) tarafından
-++++++++++
-Reklam-
0 oy
(22,132 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Adam mektup bıraktı 

Borç harç geçimsizlik yüzünden yaptığını söylemiş 

(4,722 puan) tarafından
Rabb'im rızkınıza kefilim demiş 90 yerde sadece bır yerde şeytan rızıkla korkutmuş
(609 puan) tarafından
Ben öyle düşündüm belki duyulmasını istemediği bir işe bulaşmış olabilir.
(22,132 puan) tarafından
Resim ekledim kızlar
Bende okuduğumu yazdım (:(
(609 puan) tarafından
Belki mafya falan bulaştı , eşi ve çocuguyla tehdit ettiler, baskı altında kalıp dayanamadı.
(22,132 puan) tarafından
Bilmiom ama Allah ailelerine sabır versin
0 oy
(3,191 puan) tarafından
23 yaşındayım gerçekten kendini Allaha teslim eden kul yapamaz.

Yazdım yazdım sildim yaa asla kınamıyorum ama korkuyorum. Rabbimin bize verdiği aklı kullanabilmeyi nasip etsin
(609 puan) tarafından
Tabiki Canım , kıyamıyorum . Üst üste böyle haberler olunca etkilendim , Allah herkese güç kuvvet versin , irade versin.
(3,191 puan) tarafından
Etkilenilmez mi dün bu saatlerde parkta çocuğu oynatıyorum bir adam eli cebinde hızlı hızlı önümüze geliyor yoldan geçecek nasıl korktum nasıl cebinden bıçak çıkarıp saldıracak diye düşünüyor kafam
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Batman'daki aileyi tefeciye bulaşmış diyorlar canım Antepdeki de psikolojik sorunları varmış birde gece iddia uğruna mezarlıktan şu içmiş yaziyorlardi ne kadar doğru bilmem 
(609 puan) tarafından
Ne kadar zor ya gitti gencecik insanlar.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
12 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simaygule (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek 1221a (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,137 cevap

37,571 kullanıcı