0 oy
669 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sabah kız kardeşim geldi arabayla geldik anneme. Daha ona söylemedim anneme geldiğimizi. Eve gidince öğrensin istiyorum. 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,581 puan) tarafından

Eve gidince ogrensin ve senin yokluğunun nasıl bir sey oldugunu anlasin ..kapiyi actiginda evden kizinin ve karısının olmamasi nasil bir şey görsün:)

Sen seviyorsun bence hala onu canım..ama dogru karar ..mutlu olmadığı yerde kimse kalmak istemez♥️

tarafından
Sevmek yetmiyor bazen daha 1 yıl oldu evleneli. Yani bir yılda sevgisi bitmiş gibi davranıyor. Çok kırgınım
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Geri dönmeyecek misin peki? 
tarafından
İstemiyorum ileride ne olur bilmiyorum. Fazla gururlu pişman olur mu olmaz mı onuda bilmiyorum
(73 puan) tarafından
Ben konuyu tam olarak bilmiyorum, hakkında hayırlısı olsun
tarafından
Amin canım aslında bisey yok o kadar eşim çok abartıyor herseyi
0 oy
(7,830 puan) tarafından

Dönme o eve bidaha canım kendine saygın varsa süründür o adamı kimseye kolay kolay böyle bişey yazmam ama senin konunu başından sonuna bildiğim için diyorum 

tarafından
Öyle yapıcam canım çünkü sanıyor ki annemde kalamam 2 gün sonra arayıp gel bizi al diyeceğimi düşünüyor. Ailen seni sevmiyor diyor hep.
0 oy
tarafından
Daha 1 yıl olmuş şu çektirdiğine bak ya Allah un cezası
tarafından
Evet canım 1 yıl sanki yıllardır evliyiz. Düğün kına altın hicbisey istemedim ondan. Ruh hastası markete gidince tek onun için bile defalarca kavga etti
0 oy
(70 puan) tarafından
Kanda yutsan Pişman olup özür dilemedikce asla dönme bukezde dicekki gittin geri geldin
tarafından
Gitmicem canım
0 oy
(665 puan) tarafından
En iyisini yaptın sizin olmadığınızı görünce nasıl bir hayvanlık yaptığını anlar ve pişman olur inşallah ama köpek gibi süründür bacım asla affetme anasından emdiği sütü burnundan getir 
tarafından
Öyle yapıcam canım yoksa yine aynısını yapar
(665 puan) tarafından
Aynen canım çok doğru söylüyorsun bu sefer de yapar özür dilerim geçer tekrar yapayım der
tarafından
Evet canım öyle
0 oy
(892 puan) tarafından
En güzelini yaparsın..
tarafından
Evet canım akıllansın biraz
0 oy
(242 puan) tarafından
Aradimi seni naptın gelişme varmi
tarafından
Mesaj atmıştı evde ekmek var mı diye bende cevap vermedim anneme verdim telefonu aradı annem konuştu kızım ve bebek burda dedi konuştu baya anneme ben birsey yapmadım kendi kendine triplendi demis annemde sen bebegi bırak git demişsin dedi burnu sürtene kadar annemdeyiz ailem yanımda bosanirsa boşansın dedi
(242 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
0 oy
tarafından
Canım son durum ne , ne yaptın valla çok merak ediyorum seni
tarafından
Allah razı olsun canım.Mesaj atmıştı evde ekmek var mı diye bende cevap vermedim anneme verdim telefonu aradı annem konuştu kızım ve bebek burda dedi konuştu baya anneme ben birsey yapmadım kendi kendine triplendi demis annemde sen bebegi bırak git demişsin dedi burnu sürtene kadar annemdeyiz ailem yanımda bosanirsa boşanın dedi
tarafından
Ya hiç birşey olmamış gibi birde mesaj mı attı şaka gibi  . Eşinin kesinlikle bir hastalığı var barışırsanız eğer ona bir baktır ya
tarafından
Çok sinirli biri ve kinci. Sevgiliyken asla böyle değildi kıskançtı sadece biraz. Ama çok merhametliydi şimdi ne değişti bilmiyorum 1 senede bu kadar ne oldu
tarafından
İlk başta gerçek yüzünü göstermezler ki erkekler canım , sevgiliyken tanıyamazsın kimseyi. Ben bile bazen eşimi tanıyamıyorum değişik huyları çıkıyor
tarafından
Gerçekten öyle canım
0 oy
(768 puan) tarafından
Bütün bu mesele eşin istemediği halde görümcenle konuştun diye mi oldu yani??? Çok saçma değil mi?
tarafından
Bütün sebep bu canım. Anneme temizlik yemek yapmıyor demiş utanmaz hasta olsam bile yapıyordum
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Eşiniz narsist mi 

Çünkü anlattığınız gibi benim eşimde narsist biri kinci inadci hep karşıdan bekler herseyi 
tarafından
Kesinlikle narsist
(2,988 puan) tarafından
Yaşamak çok zor böyle kişilerle ben çok yoruldum Allah'tan yurt dışına gidiyor çalışmaya yoksa aynı ev içinde çok zor
0 oy
(50,783 puan) tarafından
ne oldu kiz ne kacirdim
tarafından
Hayatım şöyle oldu. Kayınpederim aramıştı geçen gün sonra telefonu gorumceme verdi konuş diye. Bende konuştum. Eşim öğrendi niye konuştun ablamla telefonu kapatsaydın dedi kavga ettik
(50,783 puan) tarafından
baktım postuna da kavga etmek icin bahane aramis bide beden ailenin arkanda durmayacagini düşünüyor ki ailem olmasa da gidecek yerim var de güvenmesin kendisine cok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 698 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.