0 oy
299 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben 6 senedir kaynana gille oturuyorum çocuğumuz olmadı maalesef kaynana da çocuk olmadan ayrılamazsınız diyor bende ayrılmak istiyorum eşimde ailesinin tarafında yanımda olmuyor ben ne yapayım bana akıl verin bunu nasıl yola getirebilirim ben yoruldum artık 6 yıl boyunca sağlam durmaya çalıştım ama dayanamıyorum artık bende başkaları gibi rahat Bi hayat yaşamak istiyorum ama kaynana buna izin vermiyor ne yapayım lütfen cevap verin beynim falan durdu olaylara nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum kaynım var nişanlı onlar evlenince ayrı oturacakmış ama biz hâlâ beraber oturacakmışız neden dedim ya neden bende ayrılmak istiyorum dedim ama herkes bana yan bakıyor şuan ben ne yapcam hiç bilmiyorum çok yoruldum eşim de benden yana değil :( yola gelir mi benşm yanımda durur mu durması için ne yapmam lazım 

12 Cevaplar

+4 oy
(1,748 puan) tarafından
Çocuk olunca hiç bırakmazlar. Cocuk yokken vurup kapıyı çıkman daha kolay cnm. Valla dolduysan bi kriz geçir bağır çağır vur kapıyı çık. Ayrıl boşan demiyorum ama onlar tmm ayırıyoruz diyene kadarda dönme geri. Seni iyi hizmetçi bulmuşlar sen ses etmezsen daha kötü olur herşey. Her şerde bir hayır var derler Allah belkide herşey daha kötü olucak diye sana çocuk nasip etmiyo belki. O zamn çocuğuna annelik yapar kucağına bile vermez 
(1 puan) tarafından
O kadar güzel yazmışsın ki ama sinirlenince duruyorum resmen tepkisiz kalıyorum bilmiyorum nasıl olacak sadece çok yoruldum...
(256 puan) tarafından
Cok haklı. Bı krız çıkar çarp kapıyı ben sizi nle oturmak istemiyorum de icap ederse
-Reklam-
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Ailen arkandaysa onlardan destek alabilirsin.
(1 puan) tarafından
Ailem arkamda evet onlarda evimiz ayrılsın istiyor ama sadece biz istiyoruz karşı taraftan icraat yok yoruldum artık
0 oy
(61 puan) tarafından

Bosayabilirsin valla anasının eteginden ayrilamayan evlenmesin bi zahmet :D

(1 puan) tarafından
Dedim ama boşanmayıda kabul etmiyor ben anlamadım yazdımya orayada ben olaylara nasıl tepki vereceğimi şaşırdım
(61 puan) tarafından
Sen büyük bi kavga cikar bak nasil yola geliyo seni sessiz görüyolar ondan
(1 puan) tarafından
Korkuyorum nasıl başaracağım bilmiyorum :(
(61 puan) tarafından
Fırsat kolla bi kavgada çek git esin ne tepki verir onu ölç biç tart
0 oy
(232 puan) tarafından
Özür dilerim ama Allah seni koruyor bence sen farkında değilsin..
(1 puan) tarafından
:(Aklıma geldi Bi çok kez düşündüm hâlâ da düşünüyorum ama eşim beni çok seviyor ama ailesi onu mahfediuor ben çok yoruldum ilk defa dün akşam boşanalım dedim ya ben dayanamıyorum artık sırf ailesi yüzünden ama dedim bunu ama kabul etmedi
(232 puan) tarafından
Eşin iyi olabilir ama ailesinin boyunduruğu altında olan bi erkek için hiç bi zaman kendi ailesini benimseme olmadığını düşünüyorum. Çocuk olunca da emin ol bi bahaneyle yine göndermezler buna emin ol.
(1 puan) tarafından
Çok doğru söyledin boşanmayı kabul etse çıkıp gşdeceğşm ama kabul de etmiyor iyce beynim durdu nasıl davranacağım şaştım kaldım
(232 puan) tarafından
Bu arada kabul etmiyo demişsin canım da sende aynı evde yaşamayı kabul etmesen de seni dinleyen kim ki.  Net olman lazım sen kıyamazsan sana kıyarlar. Boşanmak kolay değil bende senin gibi sorunlar yaşadım çocuğum olmadığı zaman ama eşim ne dersem yapan biri yoksa kalırmıydım sanmıyorum.
(232 puan) tarafından
Kabul etmesini beklemiyceksin bacım ya ayrılırız yada ben giderim diyeceksin. Neyi tercih ettiğini görünce anlarsın zaten ailesini ederse geleceğinde yaşayacaklarını görmüş olursun. Seni seçerse ne mutlu
(1 puan) tarafından
Dedim akşam ayrılalım dedim ben sensiz yapamam diyor e o zaman ayrılalım dedim kabul etmedi ilk baş sonra ciddi ciddi soruyorum sana dedim benmi ailenmi dedim sen diyor anlamış değilim :( ama benlmle evi ayırmak istemiyor
(232 puan) tarafından
Bastır canım iki söyleyip geri çekilme ki kararlı olduğunu görsün yolsa manipüle ediyolar insanı
(1 puan) tarafından
Aynen öyle gelir birazdan yemekten sonra yine konuşacağım
(1,348 puan) tarafından
Eşinin sana duyduğu şey sevgi değil, bağımlılık. Tıpkı annesine duyduğu his gibi. Eşin tipik bir bağımlı kimseden kopamaz. Boşanmayı kabul etmez diye bir şey de yok mahkeme boşarsa bal gibi de eder.
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Çocuğun yokken kaç kurtul 
(1 puan) tarafından
Ah bacım Ah dedim dün akşam boşanalım dedim kabul etmiyor ne yapcam hiç bilmiyorum
(3,951 puan) tarafından
Ailesine hizmetçi tutmuş kabul eder mi hiç
(1 puan) tarafından
O kadar haklı yazdın ki çok kötüyüm artık aşırı derece yoruldum :(
(3,951 puan) tarafından
Allah hepsinden sorsun valla benim evim ayrı olduğu halde birlik oturanlara çok üzülüyorum rabbim hepsine merhamet versin
(1 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(318 puan) tarafından
Neden ayrilmiyor esin savunmasi ne? Ve neden en basinda birlikte oturmayi kabul ettin ki? 

Ev ev ustune olur mu hic 
(1 puan) tarafından
Evimiz geniş dediler ben aslında ayrı istedim ilk baş söz verdiler 5 yıl sonra evinizi alıp çıkacaksınız dediler bende kabul ettim ne bileyim böyle olacağını böyle olacağını bilsem evlenmezdim ki ailesi bizi düşünügomuşta çocuk olunca çıkslım diyor eşim ama ben daha fazla burada durmak istemiyorum
0 oy
(16,477 puan) tarafından
Çocuk için tedavi falan gördünüz mü bilmiyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama bunda da bir hayır var de ve gerçekten ayrılmadan çocuk yapmayı düşünmediğini söyle 
(1 puan) tarafından
Tedavi gördüm ama hiç bir yanıt alamadım olmadı en son tüp bebek dediler onada ailesi razı gelmedi bende yaptırmadım vardır Rabbimin bir bildiği dedim sustum
(16,477 puan) tarafından
Rest çekmen gerekiyor canım maalesef ki eşin başka türlü yola gelmeyecek gibi duruyor :( seni seçip ayrı eve çıkarsa tüp bebeğe de razı olur seçmezse de hayatını seni önceliği yapmayan biriyle heba olmaktan kurtarırsın
(1 puan) tarafından
Deneyeceğim çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hiç kimseyi bu durumlara koymasın inşallah
0 oy
(550 puan) tarafından
Ben olsam cıngar çıkarır sizin olduğunuz yerde nasıl çocuk yapayım istemiyorum burda yaşamak ya ayrı eve  çıkarız yada valizimi toplayıp gidiyorum derim ondan sonra nasıl süt dökmüş kedi oluyor koca
(1 puan) tarafından
Ben sinirlenince tepkisiz kalıyorum anlamadım neden ne bağırabiliyorum ne bi şey diyebiliyorum çok yoruldum artık :(
(550 puan) tarafından
Sinirlendiğiniz anda çok saçma bir tepki olsa da bir kere ses çıkardığınızda gerisi gelir inanın bana bende sizin gibiydim en son bir patladım tam patladım şimdi bana sorulmadan hiçbişey yapılmıyor
0 oy
(753 puan) tarafından
Cocugunuzun olmamasinin bi sebebide bu bence onlarla ayni evde stres sknti rahat bi an yok ondan dolayi iyice karmaşık olmustur

Umarim en kisa surede ayrilir asil gercek evliligin tadini yasarsiniz ben bazen 3 4 hafta kaynanamda kaliyorumda kacacak delik ariyorum inanki 
(1 puan) tarafından
Yemin ederim çok yoruldum inşallah ayrılır bi an önce Allahım büyük
(753 puan) tarafından
Cok haklisin gercekten cok zor bisey sana dua edecegim
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(76 puan) tarafından
Ay canım sanki kendi hayatimi okudum benm de 5 yıldır çocuğum yok beş yıldır evliyim kaynana hanımefendi çalışıyor ben evini işini yapiyorum çocuklarına bakıyorum ama bu sene son eşime dedm yazn ayrılacaksn ayrilmiyorsan bosanirm senden bnm gerizekalı eşimde çocuk olsun sonra diyo yani önce sonra ne fark ediyor onu anlamıyorum ben Beyaz eşya bulaşık falan aldm halı aldm koltuk takımı aldirp bu yazn Kurtulurm inşallah senin sorunun ne canm niye hamile kalamiyorsun
(1 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun vallahi çok yoruldum artık son demlerim yaşıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum ileri derece polikistik over var bende yumurta tembelliği bide :((
(16,477 puan) tarafından
Çocuk olunca çekip gidemeyeceğini bildikleri için veya öyle düşündükleri için önce çocuk diyorlar sonrada çocuktan ayrılamamayı bahane edecekler annem babam sana çocuk bakımında yardım ederi bahane edecekler
(1 puan) tarafından
Korkmaya başladım şuan :( ben bebeğim olsun çok istedim ama olmadı şimdi anlıyorum neden olmadığını :(((
(76 puan) tarafından
Canım bı sakin ol ve ev ayrilma konusu yüzünden eşin seni bu kadar seviyorken yanlış bişey yapma ayrilma ama küsüp ailenin evine gidebilirsin evini ayırana kadar gelmicem diyebilirsn benim bı komşum vardi öyle yapti 4 ay babasının evinde kaldı en son evini ayırdılar temizleyip serdiler ondan sonra geldi mesela çocuk için odaklan şimdi bendede polikistik over var kilomda yüksek ama bikere hamile kalip düşük yaptım mesela sen kac kilosun
(1 puan) tarafından
Ne güzel yapmış komşun bende 1 kere düşük yaptım
0 oy
(58 puan) tarafından
Al karsına konus kötü bagır cagır demiyorum ona ayrı evin konforunu rahatlıgını anlat senn ayrı evde oldugunuzda ona yapableceklerinden bahset hala yok diyorsa de ben 6 sene otrdum kardesşn evlenecek o gelsin biz cıkalım birazda onlar para biriktirsin gib güzel seyler söle baktın olmuyor ailenn yanına git ayrı ev acıp eşyaların ora gidinceye kadar gelme
0 oy
(680 puan) tarafından

O nasıl kaynana ya ...:angry:bezdir kaynananı hiç bir şeye elini sürme sureklj kavga çıkar ters ol eve misafir arkadaş çağır sürekli rahatsız olsun o senden kurtulmaya çalışsın aşırı sinir oldum kendi kaynanasıyla oturur mu acaba vala aşırı sinirlendim 

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 1,396 göst.
11 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,076 göst.
0 oy
40 cevap 492 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.

403,383 soru

12,082,916 cevap