0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (1,271 puan) tarafından
Benim k. Valide k. Peder asla torunlarına bakmazlar o yüzden hiç emanet etmedim. Annemde bakmak ister ama ev uzak olduğu için gönderemiyorum. Annem ilaç kullanıyor ilaçlar uyku yapıyor. Benim kız da erkenden uyanıyor ortalığı darma duman ediyor. Bekar bacım var onunda tahammülü yok malesef. Sizde durumlar nedir? Bakar mı aileniz bebişlere?

46 Cevaplar

0 oy
(11,384 puan) tarafından
Benim ailem uzak 

Şükür annem gelecek iki güne de biraz nefes alirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tırnağın varsa kaşı başını tek başıma bakıyorum kızıma kimseden destek yok yardım yok eşim tek destekçim yetiyor bana bende kimseye emanet edemiyorum baksalar bile neler neler oluyor güvenemiyor insan
tarafından
Sen bensim bacım vallaha eşim destek tek
tarafından
Yeter bacım
0 oy
(752 puan) tarafından
Biz herkesten uzaktayiz ondan oyle bisey mumkun olmuyor ama kaynanam malesef hic cocuk bakamiyor isi gucu endise eski adetler o yuzden birakamam gazini bile cikaramiyor 3 cocugu var hep cevresi buyutmus zaten

Annem bebek bakmada 1 numaradir ama oda cok karisir

Ablamda guzel bakar ama kendi cocuklari ile isi başından aşkın malesef
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Ben kendi ailemden hiç bi destek görmedim iki çocuğum var haftada bir gelip sever giderler onun dışında Bi bakiyim da dinlensin demezler 
0 oy
(2,740 puan) tarafından

Direk soruya cevap . Hayır :D

Kaynanam yaşlı biraz k.peder sinirli zaten her halta bağırır 1 kere kuaföre giderken koydum bir sürü laf saydı gelince kayınpeder bidahada koymadım 

Annem zaten yok.

Bu arada 4 tane benim artık oturmaya bile gitsem gönülleri zor oluyor alışıyorlar sessizliğe 2 saat anca dayanıyor k.peder

0 oy
(15,255 puan) tarafından
5 dakika emanet edebileceğim kimse yok. 
0 oy
(548 puan) tarafından
Benim ailem memlekette k.v çalışıyor kimse destek değil ama ben rahatım valla kimse baksın istemiyorum zaten sonra hak sahibiymiş gibi laf ediyorlar herşeye 
0 oy
(8,396 puan) tarafından
Kaynana bakmaz durumları yok ne yapıyosa babam yapıyo bezinden tut çocukların yiyeceklerini oyunçaklarını alır babam 
0 oy
(532 puan) tarafından
Maalesef kayınvalidem bakmak ister hasta olduğu için bakamıyor annemde aynı şekilde hem uzak hem hasta bakmak istiyor bakamıyor ben bakıyorum rabbim güç kuvvet versin hepimize
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Baksalar annemler bakar  ne bilim eniklerimi ayırmam yanımdan beni deli etselerde zor bi durum yoksa duruyoz iyi kötü 
(1,088 puan) tarafından
Önceden nerde oturuyodun bekarken
(12,031 puan) tarafından
Istanbulda. Kiz ne oldu :D tanidik miyim diyemi
(1,088 puan) tarafından
Eh yani inan kafam tanıdık kimseyi kaldıracak kadar sakin değil
(12,031 puan) tarafından
Yok sanki karadenizdemiydin oylemi hatirladim. Bende trabzonluyumda. Istanbuldayim ama 3 yasindan beri
(1,088 puan) tarafından
He ozMn baska✓ ordu✓ cancağızım burası :D
0 oy
(167 puan) tarafından
Tayinciler ne yapıyor onların çocuklarına kim bakıyor

Birilerine güvenerek çocuk yapmadın öyle değil mi? Ayrıca kimse bakmak zorunda değil.
(1,271 puan) tarafından
Ben bakmak zorunda demedim öyle bir beklentimde yok
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Ailem bakmaz uzak kaynanam yılda 2-3 saat bakar sadece 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Hastanede yatmadigim süre zarfında kimseye yollamiyorum kimseden yardım istemiyorum özellikle kimsenin bana yardım etmesini istemiyorum 

Benim esim her konuda yetiyor bana kimseye ihtiyaç duymuyorum 

0 oy
(107 puan) tarafından
Benmkiler bakiyor  cok sukur buyk kizm bendn cok anmde büyüdü  7 ayliken hamile kaldm hamileligm riskli serklj falan oluyorm o zmnda henuz emeklemiyodu bile cok zorlaniyorm onda kaliyodu cogu zmn
0 oy
(16,473 puan) tarafından
Gurbetteyim eşimle dönüşümlü bakarak üç yaşına getirdik şükür kimseye ihtiyacımız yok 
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Yazın köyde ki eve giderler kışında iki aylığına geliyorlar i zaman yardımı oluyor ama cocunluk tabi ki bende sürekli dursa Ankara'da en azından hafta bir iki bırakıp kaçarım kayinvalideme daha hiç bırakmadım bırakmam beklediğimden demiyorum ama bir kere bile bırakın ben bakarım dememiştir zaten dese de bırakmam orası da ayrı mevzu evleri falan soğuk olur yazın surekli camlar açık olur güvenmem 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
2 kızım var ilki istanbulda doğdu 2 aile de yurtdışındaydı kızım 33 aylık olana kadar tek büyüttük aileler tatilden tatile sevmeye gelirdi..ikinci kızım doğdu bizde Almanya'ya taşındık kayinvalidemlere 1 saat uzakta bıraksam birkaç saat bakar ama ben bırakamıyorum günü birlik gideriz oynar ilgilenir o kadar
0 oy
(741 puan) tarafından
Annem sağolsun eşimin 3/11 vardiyasında akşamları zor oluyor diye o hafta bizde kalır hep yardım eder hem ana kız sohbet etmiş oluyoruz iyi geliyo hem o torununu sever oynarken ben dinlenmiş oluyorum :)
0 oy
(2,545 puan) tarafından
İsim olursa anneme birakirim 

Kesinlikle kaynanama filan emanet etmem guvenmem cunku
0 oy
tarafından
İkiside nefes kadar yakın bakmazlar güvenmem baktirmam 

Dikkat dağınıklığı var ikisindede 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 322 göst.
25 Şubat 2024 Aile kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu