0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (22 puan) tarafından
Kizlar merhaba ben çok karamsar oldum hep en kötüyü düşünüyorum iyi olunca rahatlayaayim diye önceden kötüsünü düşünüyorum. Her konuda mesela kızım girip olsun en kötüsünü düşünüp zatürre düşünüp ağlarım bu huyumdan nefret ediyorum ama kurtulamiyorum iyi düşünürsem kötü şeyler olur gibi geliyor kötü düşüneyim de Allah bana acır belki iyisi olur gibi bı düşünce nasıl kurtulunur vitaminlerim mi eksik ki psikolojim mi bozuk anlayamiyorum sizde böyle şeyler var mi

5 Cevaplar

+1 oy
(4,681 puan) tarafından

Bende de bazen oluyor belki sizin kadar değil ama kızıma ve kendime koruma dualarını okuyunca daha rahat ediyorum mesela sabah akşam 3 kere:

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.

Anlamı: İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)

(22 puan) tarafından
Okurum teşekkürler namaza başladım dua ediyorum. Biraz duzeliyorum sonra yine düşünceler sarıyor
-Reklam-
0 oy
(3,719 puan) tarafından
Rabbim zaten sizin ne durumda olduğunuzu ne düşündüğünüzü biliyor, O'nu asla kandıramazsınız.  

Selavat çekin sıkıntıları giderir, kendinizi Allah'a teslim ederseniz, kalbiniz huzur bulacaktır.
(22 puan) tarafından
Onun için çabalıyorum dua ediyorum umarım düzelirim
0 oy
(771 puan) tarafından
Tek yolu ve kurtulusu Allaha siginmak dua etmek namaz kilmak dini olarak bu vesveseleri kotu şeyleri atmak

Mental olarakta aklina kotu dusunce gelince bunun sana beyninin bi oyunu olduguna inanmak bisey olmayacak diye telkinde bulunup kafani baska islere vermek

Herkese zaman zaman olur ama cok artmadan onlemini al
(22 puan) tarafından
Beynimin bir oyunu olduğunu düşünmek istiyorum ama biyerden bı ihtimal buluyor beynim ve ya doğru düşünüyorsan ya olursa diyorum
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Vitamin eksikligiyle alakası yok canım

Piskolojik o anksiyete bozuklugu varsa ondan oluyor
(22 puan) tarafından
Var evet sanırım huzursuzluk içimi kemiriyor resmen
0 oy
(3,399 puan) tarafından

Seninki psikolojik hastalığa dönmüş cnm destek almanızı tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.