+1 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından
Kızlar merhaba Bu soruyu soracağım ama lütfen gerçekten Empati kurarak cevap veya yorum yapmanızı istiyorum şu an eşime nasıl bir tepki vereceğim Ya da nasıl bir serzenişte bulunacağım Gerçekten bilmiyorum eşim oğluma yeni bir telefon ve hat almış benim hiç haberim yok eşim o yeni aldı hattan yani numaradan bana mesaj atıyor Merhaba nasılsın Tanışalım mı diye Ve ben bunu ilk başta eşim olduğunu bilmiyorum Tabii ki bu sonradan öğrendim Merhaba nasılsın Tanışabilir miyiz diye Ben de kimsiniz dedim hiç öyle ras gele numara yazdım siz çıktınız Tanışalım mı Ben de hayır dedim yazmayın dedim Neden yazmayayım dedi bana Ben de yazmayın Bu bir aile numarası tekrar mesaj atarsanız numaranızı ailemle paylaşacağım dedim aileniz kim adınız ne tekrar diye sordu Ben de dedim ki ben numaranızı eşime veriyorum dedim onunla muhatap olursunuz ve bu esnada Eşim bir haftadır  zaten evde yoktu memlekete gitmişti Ben de eşimi direkt arayıp böyle bir numara bana mesaj atıyor beni rahatsız ediyor haberin olsun Numarayı eşime attım ve Meğerse mesaj  eşimmiş bunu Bugün oğlumun telefonu ve numarasından fark ettim numarayı kaydetmiştim zaten Ne olur ne olmaz diye ve baktım o numara benim eşimin yeni aldığı numaraymış oğluma şok oldum napsam yada sesiz mi kalsam bilmiyorum cok sinirliyim suan 

22 Cevaplar

+2 oy
(333 puan) tarafından
Bu kadar abartılacak bir durum göremiyorum, adamın zaten niyeti kötü olsa açığa çıkmayacak şekilde rahatça yapabilirdi. Kendince eğlenmek istemiş ama işte düşüncesizlk etmiş fazla uzatmayın bence
-Reklam-
0 oy
(4,071 puan) tarafından
Afedersiniz ama eşiniz sa.lak. Yani yiyor bir halt ortaya çıkmayacak şekilde yapsın, oğlunuzun numarası olduğu illa ki ortaya çıkacak. Soruya gelince size güvensizlik mi duyuyor, neden böyle bir şey yapmış... Büyük kavga çıkar buradan, boşanmaya kadar gidilir 
(130 puan) tarafından
Konuşayım mi sence gerçekten cok sinirliyim suan
(4,071 puan) tarafından
Konuşmadınız mı bu hafife alınacak bir şey değil bu postu kapatıp eşinizle konuşun, buradan gelen yorumlar sizi doldurur
0 oy
(15,852 puan) tarafından
Aranızda güven problemi mi var. Niye seni deniyor. Yaptığı çok ayıp. 
(130 puan) tarafından
Yoo hyr hiç bir kusurum hatam olmadı hiç
(15,852 puan) tarafından
Senin hatan yoktur ama belkide kendi bir hata yapiyordur ve seni denemek istemiştir oda yapiyor mu diye.
(130 puan) tarafından
Bende aynı şeyi düşündüm
0 oy
(926 puan) tarafından

Suan esine cok sinir oldum amaci ne ne yapmak istiyo seni mi denemek istiyo yoksa saka mi yapmak istiyo ikiside hic hos degil yani ne bekledi sonucunda anlamadim bide kabak gibi ortaya cikmis sorunlu yaa tovbe yarabbim

Peki sen seni kandirdiginda onu arayip biri beni rahatsiz ediyor dedin ya ne dedi sana o zaman

Valla soyle sen beni mi deniyosun neyimi gordunde denemeye calisiyosun de sorgula yapilan cok buyuk bi yanlis bence
(130 puan) tarafından
Ala hala dedi ne biçim saçmalık dedi
0 oy
(4,615 puan) tarafından

Boşanmaya gider güven yoksa o evlilikten bir halt olmaz 

(130 puan) tarafından
Giderim basıma ağrı girdi
0 oy
(18,570 puan) tarafından
Şaka yaptım dese bile burnundan getiririm onun bana güven problemi var mı bilmiyorum ama benim bu olaydan sonra ciddi güven problemim olur. Gidip savcılıkğa numarayı şikayet ederim veya edeceğim deyip altına ettiririm. 
0 oy
(513 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi misali. Eşinizin sadakati şüpheli geldi bana. Sizin kendisine karşı sadakatinizi test etmek istemiş.
(130 puan) tarafından
Aynen içime dert oldu
0 oy
(1,498 puan) tarafından
Güven sorununuz yoksa eşinin canı sıkılmış yapmış bı delilik. 
(130 puan) tarafından
Ama beni yaraladı bu delilik ya bende konusaydım sohbet etseydim nasıl olsa esim evde yok kafası ile sonum nolurdu
0 oy
(135,705 puan) tarafından
ahaa erkeklere saf diyoduk al iste en saglam ispati
(130 puan) tarafından
Saf erkek yok erkektir yapar kavramı var onların
0 oy
tarafından
Hep kadinlar mi işletecek 
(130 puan) tarafından
Ama benim bi hatam güven sarsacak bi durumum olmadı ki
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Gerizekalimi esiniz resmen açık aramış iste 

Hiç hoş bisey değil

Önce kendine baksın sonra seni denemeye kalksin
0 oy
(674 puan) tarafından
Aklınca seni düşürmeye çalışmış, ama oğlunun numarasından yapmakta pek akıl işi değil. Zaten yaptığı da hiç hoş birşey değil.
0 oy
(617 puan) tarafından
Sessiz kalmak mi ? O evi basina yikardim sen kimi ne hakla deniyorsun neyimden suphe duydun derdim 
0 oy
(715 puan) tarafından
Biz bunu en son lisedeyken yapıyorduk eşin biraz ergen kalmış :) belki şaka yapmıştır 
0 oy
tarafından
Erkekleri işletiyor bi fenomen sevgi sarsılmaz karıları eski sevgilileri hediye atıp arama yaptırıyor
0 oy
(288 puan) tarafından

Umarim sadece yersiz ve sacma sapan bir sakadir.

Aksi guven problemi sebebiyle olur cunku o da hic hos yerlere gitmez. Bence al karsina acik acik sor tavrindan halinden anlarsin altinda yatan sebebi.
0 oy
(20,196 puan) tarafından
Git de ki benim canım sıkıldı bu bana mesaj yazan adama. Savcılığa şikayet etcem yarın de. Kendi itiraf eder. Sen de içindekileri soykersin
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Bence esin öylesine yaptı hiç güven problemi vs yok.

Öylesine bir hata merak şeytana uydu vs  ama hatalı bir davrnis. Sizde hataya hata ile cevap vermeyin sakin.

Durumu bu konu uzerinden büyütmeden bu durumu fark ettiğinizi günlerdir ne zaman gelip benden özür dileyeceksin diye bekliyorum ama sesiz kaldığını görüyorum gelip bir açıklama ve hata yaptığını kabul etmenin bu kadar zor olup olmadığını sorabilirsiniz.Bu konun özelinde değil ama sonrasında hala sessiz kalarak hatasına devam ettiğinin altını çizmelisiniz.Bir hata yapmış olabilirsin ama gelip elini taşın altına koyup özur dilememek sümen alti etmek hatanın kendisinden dahada kötü bir davrnis şekli olduğunu anlatmalısiniz.Cunku hata yapmak insanın doğasında olan birsey (büyük küçük) ama hatasini anlamak çok başka birsey.Lutfen sizde bu ayrımla bakın bu ve benzeri olaylarda...
0 oy
(961 puan) tarafından
Ay benimki beni işletse kesin bankadan arıyorum derdi. Adam belki de şaka yapmak istemişti sadece, siz mesaj atmaya devam ettiğiniz için de uzattı şakayı? Ben de eşime bu şakayı yapabilirdim mesela, ikinci mesajda söylerdim ama kim olduğumu. Ama eşim de konuşmayı devam ettirse ben de şaka yaptım demezdim. Konuyu nereye kadar götürecek diye bakardım. 
0 oy
(350 puan) tarafından
Siz de onu işletin bakalım nasılmış anlasın. Ama telefondan değil de İnstagramdan falan. Hiçbir şey söylemeyin fark etmemiş gibi yapın. gerçekçi bir  sahte hesap açıp bir süre sonra işletin onu. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde 35 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
+4 oy
43 cevap 912 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde sevgi22 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 366 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,809 puan) tarafından soruldu