0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,308 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceleriniz olsun inşallah 

Sizlerin de fikrini almak istiyorum eşimle bu konuda anlaşamıyoruz benmi yanlış düşünüyorum 

Durumumu bilenler vardır doğumda beni neler bekliyor bilmiyoruz 

Bilmeyenler için kısaca şöyle bebeğimin engelli olma ihtimali de var vefat etme ihtimali de var yani bizi neler bekliyor bilmiyoruz 

Eşim toprağın odasına 1 tane daha dolap almak istiyor kızımda aldık kızım vefat edince verildi 

Oğluma dolap aldık kullanmak nasip oldu Rabbime şükürler olsun 

Şimdi rüzgar beyede dolap almak istiyor ama ben istemiyorum önce sağlıcakla doğsun evimize gelelim neyin ne olduğunu bilelim istiyorum 

Geçici olarak ta suan balkonda boş duran 8 raflı dolabim var normalde mutfak için almıştım kullansim o evden çıkınca bir süre ardiye de kullandım şuan taşındığım evde çok fazla dolap olduğu için benim dolaplar boşa çıktı Gardolabini fazlalıklar için kullandim bu boşta duruyor bendekinin ayakları yok r tane ayak alıp bunu toprağın odasına koyarım bebeğin kıyafetlerini icine dizerim sağlıcakla eve gelince de 5 çekmeceli şifonyer alırız diyorum bunlar beni idare eder benmi yanlış düşünüyorum 

Şimdiden teşekkür ederim 

image

10 Cevaplar

0 oy
(5,023 puan) tarafından
Ben de oğlum bir yaşına gelene kadar bu dolaptan kullandım canım. Bence de bunu kullan bebişin geldikten sonra alırsınız. Hem şimdi masraf etmemiş olursunuz.
(4,308 puan) tarafından
Bende kullanmak istiyorum bakalım kandıra bilecekmiyim
(5,023 puan) tarafından
Dolabinnparasini ver altın yapayım lazım olunca bozdurup alırım de:D
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin inşallah aynen dediğiniz gibi şuan alma hemde yedek dolabınızda var :)

(4,308 puan) tarafından
Dolap bol aynn

Teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Sağlıkla gelir inşallah küçük prens ♥️ bu yeterli olur bence canım şimdilik 
(4,308 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Fazlasıyla yeterli
0 oy
(926 puan) tarafından
Elindekini kullanman daha mantikli geldi bana

Bu arada umarim saglikla kucagina alırsın 
(4,308 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

Teşekkür ederim
0 oy
(572 puan) tarafından
Bizde de aynı durum var bebeğim sakat olabilir, engelli olabilir doğumda ölebilir bende bırakmıyorum eşim bi zıbın bile alsın çünkü çok üzülüyorum bakıp heves etmekte istemiyorum doğsun sağlıkla sonra ne alacaksan git al dedim 
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Allah sağlıkla  ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bence alın eşiniz doğru söylüyor.Nasil evlenirken bosanacagimizi düşünmüyorsak ayni mantıkla olumlu düşünerek devam edin hayatınıza, düşünceler bu hayatta çok önemli bana göre.
(4,308 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm dediğin de doğru ama fuzili masraf bana göre çünkü 2 dolap var boşta benim odamda ki dolabın bile yarisi boş kiraciyim olduda küçük bir eve taşındım nereye koyayım bu kadar dolabı
(4,178 puan) tarafından
Ben seni çok iyi anlıyorum, ama eşinide anlıyorum.
İhtiyaç olmadığı için masraf olmaması haklısınız.
Ama insanların tutunacak olumsuz duygulardan korkulardan kaçınacak sebeplere ihtiyaci vardır sizde dolabın sırrı da bu.Olumsuza odaklanmamak o dusunceden cikmak için bir umut o o dolap.
0 oy
(22,132 puan) tarafından
Eder cnm 

Alma şimdi ne olur onomaz
(4,308 puan) tarafından
Bende almama taraftarıyım
0 oy
tarafından
Kiz su dolap sana doke saca yeter bence dogumdan sonra da gerek yok canim yanlis anlama da elinde var neden yenisini alasin ki israf olur hemde cocugun rizki sonucta onunyerine bez al mama al ilerde lazim olur at kenara altin al yani ben olsam hicte almam mis gibi dolap iste 
(4,308 puan) tarafından
Bana kalsa doğumdan sonra da gerek yok gerçekten cnm  çünkü bu evde benim dolabim ve 2 ayrı dolap boşa çıktı var yani olmasa tamm  birden kiracıyim her ev böyle büyük olmuyor hangisini  neyi nere sokayım özel olarak aldıklarımi benim dolabima asirım gündelik leri buna koyarım oldu bitti
tarafından
Bi de kiraciysan hic alma bence
(4,308 puan) tarafından
Maalesef kiracıyim cnm
tarafından
Hic dusunme esyayi o zaman canim ayrica ben senin esyalarini cok begeniyorum bi de bak ben cahillik ettim ogluma daha dogmadan oda yaptim gittim park besik gibi ahsap besik vardi ondan alip koycaktim dolap sifonyer falsn alcaktim esim besigi kucuk gordu buyuyen besik aldi Allah'tan kayinbabam odaya sigmaz dedi de sifonyerini akmadik 3 kapakli da dolap aldim oglum o yatakta dogru duzgun yatmadi bile uyaninca tirmanip cikmaya calisiyodu zor yakaladik kac sefer bin pismanim dunya para verdik anne yani besik aldim 8 ay yatti ama zor bela kollari acar yatardi bukulurdu cocugum boydan bile zor sigdi 8 ayliktan beri yer yataginda yatiyo cocuk kiraci olmadigimiz halde gereksiz esya bela oluyo
0 oy
(19,496 puan) tarafından
Doğru düşünüyorsun 
(4,308 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Bence haklısınız var enzndan zaten iki ogalnda bı odada olcakalrsa Berber kualnmak şimdilik mantıklı yerinizde var nasılsa elinzdeki dolabıda değerlendirin benim ilk çocuk ve dolap fazlaigim yoktu aldım kiraciyim almak istemiyordum mecbur aldım bizm dolap yer yoktu ama siz bildiğinizi yapın dolabiniz fazla var cmm

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 134 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (595 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 118 göst.
0 oy
8 cevap 274 göst.

408,404 soru

12,270,205 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...