0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (837 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar klamer diye bı antibiyotik verdi doktor kızıma öksürüğü vardı boğazı tahriş olmuş ikinci verisimde ateslenmeye başladı gecede duameyince götürdum acile alerji yapsa cildi kizarirdi devam et dedi ishalde başladı öksürükte geçmiyor ben googledende baktım bu şurup antibiyotik hakkında şikayet vardi vermesem mi artık çok kararsızım 

3 Cevaplar

+1 oy
(16,543 puan) tarafından
Antibiyotik bi ise yaramıyor ya i o antibiyotikler yarardan com zarar bence vücuda 

Ben iki üç gündür köy tereyağı ve pekmez karıştırıp veriyorum işe yaradı gerçekten şükür rabbime azaldı 
(837 puan) tarafından
Köy yağı yok market tereyağı olurmu acaba o öksürdukce benim canım acıyor:(
(16,543 puan) tarafından
Olur denemekte fayda var bak post açtım orda yazılan oneriler çok dene her birini
(837 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim deniycem ♥️
-Reklam-
+1 oy
(51,774 puan) tarafından
öksürük bizimki alerjik krup sürekli 

antibiyotik bizede verdi üç dört gün kullandim bıraktım oksuruk icin hava soguk buhar iyi geliyor 
(837 puan) tarafından
Soğuk buhar nasıl oluyor ben astım hastasıyım evde buhar makinasi var onu kullanabilir miyim yani
(51,774 puan) tarafından
o normal hava makinesi soğuk buhar için acile gitmen gerekiyor hem doktor bakar cok sukur kizimin cigerleri temiz ama bogazindan tikaniyo onu da sadece soguk bugar açıyor evdede normal havayı ventolini buzdolabinda bekletip maskeye koyuyorum
+1 oy
(4,226 puan) tarafından
Alerjide ates olmuyor ama soğuk algınlığı nezle sonrasi dahil alerji tetikleniyor.

Antibiyotik dokunmuş olabilir Dr tekrar gidip başka antibiyotik yazmasını isteyebilirsiniz.

Antibiyotik 3 günden önce etkisini pek göstermiyor.Bogaz enfeksiyonu varsa Antibiyotik şart.

Ama sadece oksuruk ile ilerleseydi alerji olsun olmasın alerji suruplari çok etkili .Geçmiş olsun
(837 puan) tarafından
İstedim yazmadi boğazı tahriş olmus cjgerlerde bişey yok çok şükür yarında vericem artık gelişme olmazsa başka hastaneye gideriz çok teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zynpftm3436 (4 puan) tarafından soruldu

410,751 soru

12,359,516 cevap

41,361 kullanıcı

Kategoriler

...